vacatures voor Adecco in Nieuwegein

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 123 vacatures
Het is een afwisselende functie waarbij je administratieve en secretariële ondersteuning biedt aan de business unit (bestaande uit districtmanagers en…
Voor een internationale organisatie, zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker credit control. De functie is op basis van werving & selectie.
Utrecht Zuidwest
€15,56 per uur
Ben jij op zoek naar een parttime baan voor in het weekend? Weet jij van aanpakken, ben je zorgvuldig en betrouwbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
€41.000 - €51.000 per jaar
Ben of ken jij die zelfstandige Accountmanager die affiniteit heeft met procestechniek of chemie? Deze vacature is op basis van Werving & Selectie.
Driebergen-Rijsenburg
€13,56 per uur
Als assistent Intake & Service ben je bezig met het aannemen, afhandelen en doorverbinden van 112 bellers en bijzondere groepen, zoals doven en slechthorenden…
Je bent in nauwe samenwerking met het technische team en het salesteam verantwoordelijk voor support aan de klanten in de Benelux. Je hebt focus op Nederland.
Utrecht Zuidwest
€15,28 per uur
Wat kun jij van Adecco verwachten? Na 26 gewerkte weken via Adecco ga je deelnemen aan ons pensioenfonds. Jouw nieuwe werkgever is Holland Casino in Utrecht!
Houd jij ervan in een ondersteunende functie te werken en heb je affiniteit met duurzaamheid en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden?
Houd je ervan je in te zetten voor een goede en passende dienstverlening aan jouw klanten? Ben je geïnteresseerd in onderwijs?
€10,46 per uur
Mail dan vandaag nog je cv en motivatie naar Stefan, Service Consultant Adecco Contact Center Solutions, emailadres: Maak jij graag klanten blij?