vacatures voor Adecco in Leiden

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 120 vacatures
Den Haag Centrum
Als Secretarieel Medewerker voer je zelfstandig allerhande secretariële en administratieve werkzaamheden uit om de teams te ontlasten.
Den Haag Haagse Hout
€2.358 - €3.074 per maand
Wij zoeken een collega met uitstekende organisatorische skills; Iemand die de juiste prioriteiten weet te stellen en daarnaast zeer flexibel is.
€13,09 per uur
Je bent bereid jouw WFT Zorg diploma op kosten van Adecco te halen; Affiniteit met administratieve processen en beschik jij over uitstekende communicatieve…
Den Haag Centrum
Als Administratief Medewerker Planning voer je zelfstandig eenvoudige planningswerkzaamheden uit om de teams te ontlasten.
€13,09 per uur
De vakantietijd is weer aangebroken en dat betekent dat veel verzekerden van Zilveren Kruis er even lekker tussenuit gaan!
Den Haag Centrum
Voor de politie zijn we op zoek naar twee planners. Je verzorgt zelfstandig de roosters van de teams en afdelingen binnen de eenheid. Dit houdt in dat je:
Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek
Wil jij graag bij de Politie werken? Én heb je een opleiding paarden- veehouderij? Dan is dit misschien wel dé perfecte vacature voor jou!
Volg jij een juridische opleiding en ben je op zoek naar een bijbaan die hier bij past? Op dit moment zijn wij op zoek naar een incassomedewerker!
Den Haag Leidschenveen-Ypenburg
Wat kun je van Adecco verwachten: Lees dan snel verder, Adecco is op zoek naar jou! Na 26 gewerkte weken via Adecco ga je deelnemen aan ons persioenfonds.
Als Trafficmanager maak je onderdeel uit van het team Planning & Traffic en ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor de optimale afstemming tussen…