Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Activiteitenbegeleider in Leiden

Pagina 1 van 47 vacatures
€2.863 per maand
Als activiteitenbegeleider) binnen de GGZ. Ben jij een multifunctionele, flexibele én geduldige activiteitenbegeleider? Dát kan het verschil maken!
€2.669 per maand
Respect verleent zorg in Scheveningen en in een aantal wijken van Den Haag. Op 5 locaties en bij mensen thuis. Wil jij ons hierbij helpen?
€2.669 per maand
Wat ga je doen als Activiteitenbegeleider? De activiteitenbegeleider heeft als belangrijkste taak het vormgeven van de dagbesteding. Oog voor jou, ons aanbod.
€1.839 - €2.669 per maand
Voor de nieuwe locatie, het Sint Jozefpaviljoen in Gouda, zijn wij op zoek naar creatieve activiteitenbegeleiders. Enkele van je taken zijn:
€2.675 per maand
Als Activiteitenbegeleider breng je mee: Zo bieden we je voor deze functie van Activiteitenbegeleider (24-36 uur per week): Jij maakt onze zorg bijzonder:
Samen met jouw collega activiteitenbegeleiders zal jij dagactiviteiten organiseren voor de cliënten op de verschillende locaties. Wat verwachten wij van jou?
JIJ ontwikkelt als activiteitenbegeleider diverse activiteiten en dagprogramma’s op basis van je observaties en inschattingsvermogen. Ook voer je deze uit.
Vacature Activiteitenbegeleider Verpleeghuis De Schildershoek. Wij hebben een vacature voor Activiteitenbegeleider binnen Verpleeghuis De Schildershoek.
Saffier
Den Haag Loosduinen
€2.669 per maand
De activiteitenbegeleider heeft als belangrijkste taak het vormgeven van de dagbesteding. Vind je het een uitdaging om het verschil te kunnen maken voor onze…
€1.839 - €2.669 per maand
Wat ga je doen als activiteitenbegeleider? Als activiteitenbegeleider is dagbesteding je belangrijkste rol. Nolenshaghe is een modern woon- en behandelcentrum…