Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Activiteitenbegeleider in Den Haag

Pagina 1 van 42 vacatures
€2.675 per maand
Als Activiteitenbegeleider breng je mee: Zo bieden we je voor deze functie van Activiteitenbegeleider (24-36 uur per week): Jij maakt onze zorg bijzonder:
€2.669 per maand
Wat ga je doen als Activiteitenbegeleider? De activiteitenbegeleider heeft als belangrijkste taak het vormgeven van de dagbesteding. Oog voor jou, ons aanbod.
€2.669 per maand
Respect verleent zorg in Scheveningen en in een aantal wijken van Den Haag. Op 5 locaties en bij mensen thuis. Wil jij ons hierbij helpen?
Vacature Activiteitenbegeleider Verpleeghuis De Schildershoek. Wij hebben een vacature voor Activiteitenbegeleider binnen Verpleeghuis De Schildershoek.
JIJ ontwikkelt als activiteitenbegeleider diverse activiteiten en dagprogramma’s op basis van je observaties en inschattingsvermogen. Ook voer je deze uit.
Saffier
Den Haag Loosduinen
€2.669 per maand
De activiteitenbegeleider heeft als belangrijkste taak het vormgeven van de dagbesteding. Vind je het een uitdaging om het verschil te kunnen maken voor onze…
€1.839 - €2.669 per maand
Wat ga je doen als activiteitenbegeleider? Als activiteitenbegeleider is dagbesteding je belangrijkste rol. Nolenshaghe is een modern woon- en behandelcentrum…
Saffier
Den Haag Loosduinen
€1.768 - €2.566 per maand
Wat ga je doen als Activiteitenbegeleider? Als activiteitenbegeleider is dagbesteding je belangrijkste rol. Hoe zorg je ervoor dat bewoners een fijne dag hebben…
€2.807 per maand
Om te werken als activiteitenbegeleider is het belangrijk dat je goed kunt signaleren en gedrag kunt ombuigen. Jij maakt onze zorg bijzonder:
VluchtelingenWerk Zuidwest Nederland zoekt mensen die activiteiten met en voor vluchtelingen willen organiseren in Schiedam of Maassluis.