vacatures voor Action in Barendrecht

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Dienstverband
Bedrijf
Pagina 1 van 62 vacatures
Dan is Action jouw winkel. Jij wilt geld verdienen om leuke dingen te kunnen doen? En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? En waar ruimte is voor jouw talent.
Dan is Action jouw winkel! Ga dan in gesprek met jouw bedrijfsleider over jouw talent of bespreek de mogelijkheden van een opleidingsprogramma aan onze Action…
Dan is Action jouw winkel! Jij wilt geld verdienen om leuke dingen te kunnen doen? En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? En waar plek is voor jouw talent.
JIJ ALS VULPLOEGLEIDER BIJ ACTION. Naast een salaris volgens de Action CAO en 15% korting op je aankopen bij Action zijn er door de snelle groei van onze…
15% personeelskorting op je aankopen bij Action. Een Assistent Bedrijfsleider van Action is ondernemend, kostenbewust en harde werker. WAT GA JE DAGELIJKS DOEN.
Een bedrijfsleider kan binnen Action doorgroeien binnen de winkelorganisatie, maar Action is meer! WAT KENMERKT EEN BEDRIJFSLEIDER BIJ ACTION.
Capelle aan den IJssel
Naast een salaris volgens de Action CAO en 15% korting op je aankopen bij Action zijn er door de snelle groei van onze winkels doorgroei mogelijkheden bij…

We hebben 55 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden