Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.807 vacatures
Signaleren van kansen bij klanten en daar actie op ondernemen; Daarnaast ben je verantwoordelijk voor actief en commercieel relatiebeheer van klanten.
Je werkt graag in een team terwijl je jouw individuele vaardigheden op de verkoopvloer verbetert. Het actief opdoen en delen van kennis van producten en trends…
€3.147 per maand
Je werkt een groot gedeelte van de dag mee op de winkelvloer; Je signaleert problemen en neemt actie om ze te voorkomen en effectief op te lossen.
€2.500 - €2.800 per maand
Efficiënt en pro actief agenda beheer; Je werkt in een team met twee andere secretaresses en probeert elkaar te versterken. Dit doen we op 101 manieren zoals:
Ben jij iemand die nauwkeurig en zelfstandig werkt? Je bent graag actief bezig in de buitenlucht. Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig?
Cycloon Fietskoeriers
Almere
Je kunt overzicht houden, werkt secuur en functioneert ook goed onder (tijds)druk. Je denkt in oplossingen en mogelijkheden en neemt verantwoordelijkheid voor…
€80.000 per jaar
Een actieve rol in de Nieuwskamer is daar een voorbeeld van. Je werkt in het hart van de organisatie in een politiek-bestuurlijk georiënteerde omgeving.
Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar…
€2.683 - €4.313 per maand
Je draagt ook actief bij aan de ontwikkeling van het vakgebied, bijvoorbeeld door meerdere keren per jaar de vakgroepvergaderingen bij te wonen.
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)
Amsterdam
€2.995 per maand
De afdeling werkt met een studenteninformatiesysteem (Alluris) en maakt veel gebruik van Excel. Van jou wordt een actieve bijdrage verwacht in het optimaliseren…