Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 24.173 vacatures
We zoeken een pro actieve medewerker examenbureau die zorg draagt voor een soepele afhandeling van het examineringsproces en alles wat daar bij komt kijken.
€2.235 - €3.496 per maand
Je leert terwijl je werkt. Je hebt telefonisch contact met hen en je werkt op basis van de methodiek van oplossingsgerichte gespreksvoering.
Envida
Gulpen
€2.397 per maand
Daarnaast heeft Envida een actieve ontspanningscommissie, die tal van activiteiten voor de medewerkers organiseert. Welke taken ga je doen?
€15,50 per uur
Je werkt in wisselende diensten; Wanneer je geen rondleiding verzorgt zoek je proactief het contact op met gasten, je vraagt hoe zij hun (eerste) bezoek ervaren…
€3.885 per maand
Je levert graag een actieve bijdrage aan projecten. Daarnaast draag je graag actief bij aan de verdere verbetering en automatisering van deze processen.
Nederlands Jeugdinstituut
Utrecht
€3.384 per maand
Je werkt daarin samen met projectleiders, inhoudelijke projectmedewerkers en externe partijen. Je draagt actief bij aan een gezamenlijk resultaat en helpt…
€2.823 per maand
Je werkt volgens het principe van Friple-A: Vebego is actief in facility services, de publieke sector en de gezondheidszorg. Wat vragen wij van jou:
Percura Zorg
Nederland
€1.400 - €1.700 per maand
Werkt verkoopgericht (up- en cross selling) en voert commerciële acties uit; De Receptionist(e) werkt adequaat samen met de collega’s Receptionist(es),…
€2.551 per maand
Je werkt secuur, accuraat en zorgvuldig; Je werkt op ons hoofdkantoor in Utrecht. Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties.
Je leert terwijl je werkt. Je hebt telefonisch contact met hen en je werkt op basis van de methodiek van oplossingsgerichte gespreksvoering.