Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 815 vacatures
Een aantal jaar werkervaring als (key) accountmanager. Word dan de beste vriend van de bouw als Key Accountmanager LOA’s bij BMN. Voor niets deins jij terug.
Je geeft in deze rol hiërarchisch leiding aan de regiocoach, general manager(s) en de locatiemanagers van de belangrijkste/grootste locaties uit je regio.
Xixo Bv
Nieuwegein
Jij weet zelf het beste wat een accountmanager moet kunnen. Ben jij de energieke, enthousiaste en ervaren accountmanager die wij zoeken?
€3.040 - €4.338 per maand
De functie van Accountmanager is ingedeeld in salarisschaal H (min. Het team bestaat uit vier accountmanagers en een commercieel medewerker binnendienst.
GOconnectIT
Nieuwegein
€2.100 - €3.200 per maand
Als accountmanager bij GOconnectIT ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor ons diverse productportfolio. Er is ruimte om te leren en te groeien.
€3.000 per maand
Als Accountmanager Educatie voor HP ben jij verantwoordelijk voor het landelijke klantenbestand van scholen in het Voortgezet Onderwijs.
Als Accountmanager wordt je verantwoordelijk voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ). Kamperen wordt steeds populairder en als Accountmanager voor KCJ vervul…
Houten
Wij zijn op zoek naar een accountmanager Intramurale Farmacie met een heldere visie op het gebied van zorgkostenmanagement. Je moet het wel zelf willen en doen!
BCN Sales en Reserveringen
Utrecht
€1.850 - €2.300 per maand
Voor deze nieuwe klanten stel je offertes op, of je brengt ze in contact met de accountmanager. Samen met de accountmanager en de verschillende locaties zorg je…
€2.328 - €3.890 per maand
Als accountmanager FUNDR ben je het gezicht van onze propositie. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede accountmanager FUNDR, zeker in combinatie met: