Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.417 vacatures
Beeld bij de baan van Regionaal Accountmanager. We vragen goede Accountmanagers om rechtstreeks te solliciteren. Een auto, telefoon en laptop van de zaak.
ANVA
Amersfoort
€75.000 per jaar
Ben jij onze accountmanager large accounts? Minimaal 5 jaar relevante ervaring als accountmanager, waarbij je aantoonbaar kunt maken dat je meerdere jaren groot…
Hilversum
Een accountmanager die VSH en onze producten in de regio Zuid West Nederland nog beter op de kaart zet! Als Accountmanager krijg jij de meeste energie wanneer…
VDL MPC
Amersfoort
Auto, telefoon & laptop van de zaak. Ter versterking van ons team zijn we bij VDL MPC op zoek naar een account manager. Dan zijn we op zoek naar jou!
€3.000 per maand
Als Accountmanager Educatie voor HP ben jij verantwoordelijk voor het landelijke klantenbestand van scholen in het Voortgezet Onderwijs.
Handelsbanken
Gooi +1 plaats
Als Accountmanager Support ondersteun je en werk je nauw samen met de Kantoordirecteur en de Accountmanagers Zakelijk en Particulier.
€2.700 - €4.880 per maand
Je werkt samen met enthousiaste projectmanagers, data engineers, IT-specialisten en Accountmanagers. Naast de face-to-face meetings heb je geregeld met je…
€100.000 per jaar
Accountmanager / 32-40 uur per week / vaste aanstelling. Voor een online marketing kantoor, die in pijlsnel tempo is uitgegroeid tot de top, zoeken wij een…
Als Key Accountmanager Cheese ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de sales targets en het verder ontwikkelen van de relatie met de klant.
Je geeft in deze rol hiërarchisch leiding aan de regiocoach, general manager(s) en de locatiemanagers van de belangrijkste/grootste locaties uit je regio.