vacatures voor Accountmanager in Gemeente Steenwijkerland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 83 vacatures
€3.000 - €3.500 per maand
Wat ga je doen als Accountmanager Fleetsales? Dat vragen we ook van onze Accountmanager Fleetsales. Wat we van jou vragen als Accountmanager Fleetsales.
4DotNet
Meppel
Als accountmanager maak je deel uit van een commercieel team bestaande uit een salesmanager, accountmanagers en commerciële binnendienst.
Wepro Selekt B.V.
Meppel
Als onderdeel van ons commerciële team in Meppel ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor Regio Noord. De meest voorkomende antwoorden waren:
Timber and Building Supplies Holland N.V.
Heerenveen
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk aan collectieve verzekeringen, personeelskorting op onze producten, mobiele telefoon,. Een HBO werk- en denkniveau;
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk aan collectieve verzekeringen, personeelskorting op onze producten, mobiele telefoon,. Een HBO werk- en denkniveau;
Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten. Je rijdt binnen jouw regio van klant naar klant om ze te overtuigen van…
Wij zijn op zoek naar een accountmanager binnendienst! Je hebt minimaal vier jaar ervaring als accountmanager binnendienst en/of buitendienst.
Career Control
Heerenveen
Voor een van de grote banken zijn wij op zoek naar een assistent accountmanager MKB. De Assistent Accountmanager MKB B verzorgt ondersteuning van klanten en in…
Wie ben jij als accountmanager? Als accountmanager ben je salesgericht en verantwoordelijk voor het overtuigen van potentiële opdrachtgevers.
Agriwerker.nl
Lemmer
Voor een jong, transparant en vernieuwend platform voor handel in agrarische productierechten zoeken we een accountmanager productierechten.