Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.994 vacatures
Ben jij de Accountmanager voor onze vestiging in Amsterdam? Je kent de markt en de klanten in de regio; Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het…
€26.000 - €32.000 per jaar
Als Junior Accountmanager bij Profource werk je zelfstandig binnen een team van 9 accountmanagers, van junior tot senior niveau. Kom je er even niet uit?
WePlay Esports
Amsterdam
€2.000 per maand
Telefoon en laptop van de zaak. Als account- en projectmanager bij WePlay Esports zorg je ervoor dat onze relaties de aandacht krijgen die ze verdienen.
Ten slotte ben je woonachtig in het werkgebied. Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken omzet en margetargets in…
€4.000 - €5.000 per maand
Je werkt intensief samen met de accountmanagers en de afdeling allocaties om jouw medewerkers op de juiste opdracht te plaatsen.
Samen met de accountmanager verenigingen tevreden houden en ontzien. Samen met de Accountmanager Teamwear ben je verantwoordelijk voor het orderproces en de…
We are currently seeking an energetic, motivated, entrepreneurial, and tech-savvy sales professional to join Miro in our quickly growing Amsterdam office.
Samen met de accountmanager verenigingen tevreden houden en ontzien. Samen met de Accountmanager Teamwear ben je verantwoordelijk voor het orderproces en de…
2-5 jaar werkervaring als Accountmanager, bij voorkeur binnen de recycling; Interesse in de functie van Accountmanager Grondstoffen bij Beelen Groep B.V.
€2.434 - €3.117 per maand
Daar waar nodig overleg, adviseer en ondersteun je bewonersconsulenten en accountmanagers bij betalingsachterstanden. Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau (min.