vacatures voor Accountmanager in Alkmaar

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 207 vacatures
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk aan collectieve verzekeringen, personeelskorting op onze producten, mobiele telefoon, laptop en een lease-auto;
€2.000 - €2.600 per maand
Wat zijn jouw taken als accountmanager in Alkmaar. Dan is deze accountmanager functie misschien wel iets voor jou! We zijn op zoek naar sprankelend talent!
Woonachtig in de regio Alkmaar. Wat bieden we je als Accountmanager. Ter vervanging zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de positie van Accountmanager.
Timber and Building Supplies Holland N.V.
Alkmaar
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk aan collectieve verzekeringen, personeelskorting op onze producten, mobiele telefoon, laptop en een lease-auto;
Medux zorg voor welzijn
Purmerend
Na een intensieve inwerkperiode maak je samen met de Regio Verkoop Manager, je collega’s in de buiten- en binnendienst een uitdagend regio- en een accountplan.
Enthousiaste, gedreven en flexibele instelling, HBO werk- en denkniveau, aantoonbare ervaring in een commerciële functie, kennis van de materialen die Plieger…
€2.304 - €3.291 per maand
Dat de lokale midden- en kleinbedrijven (mkb) groeien en bloeien als nooit tevoren, omdat jij de ondernemers uit de regio met raad en daad terzijde staat.
Aan de hand van jouw gegevens gaat de Accountmanager, Accountverkoper, Projectmanager of Business Unit aan de slag. Je bent accuraat en kunt goed analyseren.
€2.200 - €2.600 per maand
Partner sales, account executive of accountmanager. Ondersteunen van de account executives en accountmanagers tijdens afspraken; Wat wij van jou verwachten….
€3.641 - €5.200 per maand
Dit vindt plaats door het gezamenlijk opstellen van een lokale of regionale agenda, samen investeren in de sociaal economische ontwikkelingen van de regio,…