vacatures voor Accountmanager Buitendienst in Asten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 62 vacatures
DPG Media
Eindhoven
€2.600 - €3.250 per maand
Dan ben jij de accountmanager buitendienst die wij zoeken! Eindhoven – voor ons team digital zoeken wij een Accountmanager Eindhoven.
Ter versterking van ons verkoopteam zijn we op zoek naar een gedreven Accountmanager voor de buitendienst. Het verkoopteam bestaat uit 10 personen (binnen- en…
Ological
Eindhoven
Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een Accountmanager Buitendienst. Word onze nieuwe accountmanager in regio Eindhoven. Is dit iets voor jou?
Xenteq BV
Meijel
Na een inwerkperiode zal je enkele dagen per week op de buitendienst werkzaam zijn om intensief contact met (potentiële) klanten te onderhouden.
Häwa Nederland BV
Eindhoven
Ben jij de Accountmanager buitendienst die wij zoeken? Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de buitendienst.
€2.600 - €3.250 per maand
Dan ben jij de accountmanager buitendienst die wij zoeken! Eindhoven - voor ons team digital zoeken wij een Accountmanager Eindhoven.
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het assortiment in jouw aandachtsgebied. Relevante en recente werkervaring in de buitendienst
Een aantal jaar werkervaring als Accountmanager of Commercieel Medewerker Buitendienst. Word dan de beste vriend van de bouw als Commercieel Medewerker…
Promoplan NV
Eindhoven
Als Accountmanager optimaliseer je het assortiment op winkelniveau. Als Accountmanager werk je voor de afdeling Adhesive Technologies.
Collé Rental & Sales
Eindhoven
Enkele jaren aantoonbare relevante werkervaring in een commerciële buitendienst functie, met ervaring in de verhuur van mobiele machines;