vacatures voor Abiant in Drachten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 74 vacatures
€12 - €16 per uur
Is het lezen van een technische tekening voor jou geen probleem? Heb jij verder ervaring met het gebruik van een MIG/ MAG lasmachine en kun je goed zelfstandig…
€10 - €11 per uur
Je hebt oog voor detail en haalt er voldoening uit om zeer nauwkeurig te werken. Daarnaast is het voor jou geen probleem om tijdens je werk veel te staan en te…
€13 - €16 per uur
Wil jij met een moderne truck door het noorden van Nederland toeren? Werk jij het liefst bij een bedrijf waar de lijnen kort en duidelijk zijn?
€10 - €13 per uur
Jij denkt niet in problemen maar in oplossingen. Je bewaakt de kwaliteit, stelt machines in en verhelpt storingen. Dit vindt allemaal plaats in de drogerij.
Surhuisterveen
€9 - €13 per uur
Wil jij in het weekend een zakcentje bijverdienen? Heb jij hart voor de melkveehouderijsector en kan jij zelfstandig koeien melken? Neem dan contact met ons op!
Hoornsterzwaag
€11 - €14 per uur
Ben jij op zoek naar afwisselend werk? Ben jij graag op pad en word jij enthousiast van grote trekkers en machines? Ervaring als loonwerker is een pre.
Surhuisterveen
€9 - €13 per uur
Via Abiant kun je in aanmerking komen om een melkersdiploma te halen. Jij voelt je helemaal thuis op het boerenerf. Nee, jij staat liever tussen de koeien.
€12 - €16 per uur
Voor onze opdrachtgever in Friesland zijn we op zoek naar een (junior) werkvoorbereider. Ben jij in het bezit van een MBO opleiding in de techniek en werk jij…
€10 - €15 per uur
Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met hout te werken en om te helpen bij alle mogelijke werkzaamheden rondom een houtzagerij.
€11 - €13 per uur
Ben jij graag onderweg en vind je het geen probleem om lange dagen te maken? Dan is deze vacature voor distributiemedewerker bij DVL net wat voor jou!