vacatures voor Ab Vakwerk in Harlingen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Pagina 1 van 103 vacatures
€10,00 - €15,01 per uur
Onze klanten zitten door heel Friesland, maar wij zoeken vooral kandidaten voor de regio Sneek (o.a. Bolsward, Sneek, Joure en Lemmer).
Sint Annaparochie
AB Vakwerk beschouwt daarom één simpel principe als leidend: Werken in een dynamische omgeving? En, is logistiek echt jouw ding? Deze job past bij jou als je:
Sint Annaparochie
€2.000 - €2.500 per maand
Binnen dit bedrijf hebben we voor jou een afwisselende functie in het logisitieke proces, samen met je collega’s die je hier in ondersteunen.
Als scheepstimmerman ben je verantwoordelijk voor het interieur van het motorjacht. Je houdt je dagelijks bezig met het vanaf tekening vervaardigen, afwerken en…
In deze functie ga je diverse aandrijvingen voor (bus)deuren samenstellen en monteren. Aan de hand van technische tekeningen monteer je een compleet…
Sint Annaparochie
Je verzamelt de groenten en fruit door op een pickcart rond te rijden. Je werkt met 350 enthousiaste collega’s en jullie zorgen er samen voor dat alle…
AB Vakwerk biedt jou de mogelijkheid om een BBL-traject te volgen. De kosten van de opleiding en het boekengeld neemt AB Vakwerk op zich. Dan is dit je kans!
Wij zoeken een middagmelker die veel kennis heeft van koeien. Ziektes tijdens het melkproces kunnen herkennen. MBO opleiding, bij voorkeur niveau 4.
Dan is een baan als melker bij AB Vakwerk wellicht iets voor jou! Heb jij veel affiniteit met de landbouwsector en heb je tijd over (bijvoorbeeld naast je…
Op zoek naar een baan via AB Vakwerk? Bij voorkeur VCA (en anders via AB Vakwerk te behalen); Voor diverse bedrijven in de regio Sneek (o.a.