Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter

vacatures voor Ab Vakwerk in Buitenpost

Pagina 1 van 71 vacatures
€10,51 - €12,99 per uur
Via AB Vakwerk gratis cursussen en opleidingen volgen. In jouw nieuwe baan draag jij zorg voor de dieren en hun leefomgeving. Lijkt deze klus je wat?
Je bent bereid om je heftruckcertificaat te behalen via AB Vakwerk. Vorm jij straks de essentiële schakel in het verladen van uitgaande producten?
€10,49 - €12,53 per uur
Als bijrijder draag je zorg voor het laden van de vrachtwagen zoals op routelijsten wordt vermelden op aanwijzingen van de chauffeur.
€14 per uur
Bouwopruimer, een afwisselende baan met goed salaris! Voor diverse bouwbedrijven zijn wij op zoek naar bouwopruimers, handlangers en/of aanpakkers.
Ben jij fysiek sterk en loop je niet weg voor een beetje zwoegen? Wil je goed geld verdienen met een mooie baan in de bouw? Niet bang voor vieze handen;
Ter uitbreiding van onze pool klauwverzorgers zijn wij op zoek naar nieuw of aanstormend talent! Het belang van goede en gezonde klauwen vormt een belangrijke…
Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkplaatsmedewerker voor de houtzagerij. De werkplaats beschikt over diverse zaagmogelijkheden.
Dan is AB Vakwerk op zoek naar jou! Zou jij aan de slag willen als melker en vind je het geen probleem om in weekenden te werken?
€2.100 - €2.500 per maand
Jij gaat aan de slag in de foodsector, bij een bedrijf dat gespecialiseerd in productie en inpak. Hier organiseer je werkzaamheden van jouw team.
€14,04 per uur
Via AB Vakwerk haal je in mum van tijd jouw diploma. Heeft de bouw altijd al jouw interesse gehad? Ben je buitengewoon handig en op zoek naar een baan voor…