vacatures voor Ab Vakwerk

Pagina 1 van 432 vacatures
€10,00 - €15,01 per uur
Onze klanten zitten door heel Friesland, maar wij zoeken vooral kandidaten voor de regio Sneek (o.a. Bolsward, Sneek, Joure en Lemmer).
€13,31 per uur
Jij kunt na een inwerkperiode prima alleen op pad als milieukundig veldmedewerker en je over het algemeen bezig houden met het nemen van watermonsters.
In dit kleine familiebedrijf is het maga zijn het centrale punt van het bedrijf. De bevoorrading en het onderhouden van een net en overzichtelijk magazijn zijn…
Ben jij een gemotiveerde medewerker en lijkt het jou leuk te gaan werken op een melkveehouderijbedrijf? Dan is deze vacature iets voor jou!!
€13,51 per uur
Je gaat werken in een 2-ploegendienst van 06:00 - 14:45 en van 14:45 - 23:00. Je werkzaamheden bestaan uit het ophangen en afhalen van materialen, spanen aan…
€11,91 per uur
Ben jij administratief ingesteld en heb je kennis van Outlook, Excel en Word? Ga aan de slag bij Koopman International! Het gaat om een fulltime functie.
€13,51 - €15,00 per uur
Als Thermisch Verzinker ben jij o.a. Verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van het verzinkbad en het controleren van het zinkproces.
Via AB Vakwerk kun je voor jou relevante opleidingen en cursussen volgen. Wil jij aan de slag in de Groningse groenvoorziening?
Je bent bereid om je heftruckcertificaat te behalen via AB Vakwerk. Vorm jij straks de essentiële schakel in het verladen van uitgaande producten?
Ben jij een ervaren en vakkundig Houtskeletbouwer die vanaf tekening kan werken? Voor één van onze klanten zoeken wij een bouw- of timmerspecialist met een…