FAQ/Help
FAQ/Help
 

Vacatures aan Indeed toevoegen

Waarom verschijnen mijn vacatures niet op Indeed? Kan ik ze toevoegen?

Als u vacatures op uw website heeft geplaatst, kunnen we deze gratis aan onze zoekresultaten toevoegen. Bezoek onze vacatures toevoegen-pagina voor meer informatie.

mijn.indeed Account

Waarom kan ik niet inloggen op mijn.indeed?

Zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres en wachtwoord heeft voor Indeed, vervolgens kunt u inloggen. Als u nog steeds een foutmelding krijgt, neem dan contact met ons op.

Hoe krijg ik mijn Indeed wachtwoord?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunnen we u een nieuw wachtwoord e-mailen, u hoeft ons alleen uw e-mailadres te geven.

Ik ben gevraagd om in te loggen om op een vacature te solliciteren en ik weet mijn inloggegevens niet meer. Kunnen jullie me helpen?

Wanneer u op een vacaturetitel klikt, verlaat u de Indeed-website en gaat u naar de site waar de vacature staat vermeld. Als u problemen ondervindt met die site dient u contact met deze site op te nemen. Indeed is niet betrokken bij het sollicitatieproces voor de vacatures vermeld in onze zoekresultaten.

Om toegang te krijgen tot uw mijn.indeed-account, moet u inloggen.

Hoe verander ik mijn e-mailadres?

U kunt uw e-mailadres veranderen via de tab Account van uw Indeed-account. U dient eerst te klikken op de link "e-mailadres wijzigen". Dan vervangt u uw e-mailadres in het tekstvak "Nieuw e-mailadres" door uw nieuwe adres. U zult ook opnieuw uw huidige wachtwoord in moeten vullen voor de veiligheid.

Nadat u op de knop "E-mail opslaan" hebt geklikt, wordt er een bevestigingsbericht naar het ingevoerde nieuwe adres gestuurd. Zodra u op de bevestigingslink in dit bericht klikt, zullen de door u aangemaakte e-mailalerts voor vacatures naar uw nieuwe adres worden verstuurd.

Hoe sla ik vacatures op in mijn.Indeed account?

Om een vacature op te slaan, klikt u op de link vacature opslaan naast ieder zoekresultaat. Zodra u een vacature heeft opgeslagen, kunt u klikken op de link "aantekeningen toevoegen" om aantekeningen en labels aan de vacature toe te voegen. Deze functie kan worden gebruikt voor het volgen van vacatures waar u op heeft gereageerd, of voor andere nuttige informatie over een bepaalde vacature.

Vacature-alerts

Hoe wordt ik ervan op de hoogte gesteld wanneer er een vacature beschikbaar is? Hoe maak ik een e-mailalert aan?

Als u per e-mail op de hoogte wilt worden gesteld wanneer er bij uw criteria passende vacatures beschikbaar zijn, kunt u een e-mailalert voor de vacature maken. Een e-mailalert zal u op dagelijkse of wekelijkse basis nieuwe, bij uw zoekcriteria aansluitende vacatures e-mailen.

Als u een e-mailalert wilt maken, moet u eerst een vacature zoeken. Klik op de link "Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail" aan de bovenkant van de resultatenpagina. Voer uw e-mailadres in en klik op de knop "Alert opslaan". Als u nog niet bent ingelogd op uw mijn.indeed-account, dan krijgt u een bevestigingsbericht toegestuurd met daarin een link waarop u moet klikken om uw 'alert' te activeren.

Nadat uw alert is geactiveerd, ontvangt u uw eerste e-mailalert binnen 24 uur.

Als u een mijn.indeed-account heeft, kunt u uw alerts ook op die manier beheren.

Hoe bevestig ik mijn vacature-alerts?

In elk bevestigingsbericht voor een vacature-alert bevindt zich een link waarin staat, "Klik hier om uw e-mailalert te activeren". Door op deze link te klikken, bevestigt u automatisch uw alert. Binnen 24 uur moet u alerts beginnen te ontvangen. Als uw e-mailsoftware deze link niet toont, vindt u aanwijzingen om een url (http://...) in uw webbrowser te kopiëren en plakken.

Een ander voordeel van het hebben van een mijn.indeed account is dat u wanneer u uw e-mailadres voor het account bevestigd heeft, u geen enkel alert hoeft te bevestigen dat aangemaakt is met dit account.

Hoe stop ik mijn vacature-alerts?

Klik op de link "Annuleer" onderaan elke e-mailalert voor vacatures.

Als u een mijn.indeed-account heeft, kunt u uw e-mailalerts ook beheren via de pagina Mijn alerts.

Mijn vacature-alert stuurt me vacatures die ik niet wil. Hoe kan ik mijn alert bewerken?

Klik op de link "wijzig" bovenaan de e-mailalert om de zoekopdracht te veranderen. Bewerk de zoekwoorden in het vak 'Wat' en/of de plaatsnaam in het vak 'Waar' en klik op Veranderingen opslaan om uw veranderingen op te slaan.

Als u een gebruiker bent van mijn.indeed, kunt u uw vacature-alerts bewerken op de pagina Mijn alerts. Hier kunt u ook vacature-alerts toevoegen, verwijderen en onderbreken.

Waarom heb ik geen e-mailalerts voor vacatures ontvangen?

  • E-mailalerts voor vacatures worden alleen verstuurd wanneer er nieuwe vacatures zijn gevonden die bij uw zoekopdracht aansluiten. U kunt uw e-mailalerts aanpassen om betere resultaten te krijgen.
  • Zorg ervoor dat u 'alert@indeed.com' als een veilige afzender genoteerd heeft staan in alle softwareappliaties voor het blokkeren van spam.
  • Controleer uw mappen voor "Spam", "junk" of "Verwijderde E-mail". uw vacature-alerts kunnen automatisch zijn verplaatst.

Ik heb per ongeluk mijn vacature-alert geannuleerd. Hoe kan ik deze herstellen?

Helaas kunnen we een geannuleerde vacature-alert niet herstellen, maar het is makkelijk om een nieuwe aan te maken.

Mijn vacature-alerts tonen me maar 20 resultaten. Hoe kan ik de rest zien?

Indeed toont niet meer dan 20 resultaten per notificatie. Wanneer u klikt op de link 'alle passende resultaten' wordt onze website geopend, waarop u alle corresponderende vacatures bij uw zoekopdracht kunt zien, zowel oude als nieuwe.

Als u de zoekresultaten naar datum rangschikt, zullen de eerste resultaten de nieuwste vacatures uit de e-mail zijn.