Van der Valk Reviews

107 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hangen in oud systeem, niet open voor nieuwe dingen
Housekeeper (voormalige medewerker) –  Hardegarijp (Hurdegaryp)27 november 2017
Jaren geen chef housekeeping, komt er een nieuwe leuke chef wordt die weg gepest door housekeeping personeel.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Pesterijen, slechte worden geloofd
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige harderkende werkomgeving
Hulpkok (voormalige medewerker) –  Houten10 november 2017
Een leerzaam bedrijf waarbij je hard moet werken maar ook vele rust pauzes kan hebben.
Pluspunten
Gratis drinken of eten
Minpunten
Soms te gehaast
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horecamedewerkster
Bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten25 oktober 2017
Heb er een korte periode gewerkt als bedieningsmedewerkster, had hele fijne collega's, maar kon mijn draai niet vinden in het bedrijf zelf.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte ervaring
chef lunch (voormalige medewerker) –  Houten22 oktober 2017
ik werd slecht behandeld en er werd niet naar me om gekeken als ik wat zei. en werd niet eens ingewerkt
Pluspunten
verdiende goed
Minpunten
slechte behandeling
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard maar gezellig werken
Bartender, Waiter (voormalige medewerker) –  Assen10 oktober 2017
Leuk team! Altijd hard werken maar voelen elkaar goed aan. Het ging aan de lopende band
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Stinken na werk
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
negatief gedrag na medewerkers
Afwasser (voormalige medewerker) –  Spier22 september 2017
er is in de keuken dan specifiek afwaskeuken negatief gedrag..... gwn recht in het gezicht zegen dat je dom ben en je niks kan! terwel ik een mbo 3 opleiding heb af gerond en als ik het niet mee eens was dan moest ik op kantoor gesprek aab gaan omdat klanten het niet mogen horen heel vreemd ..
Pluspunten
niks
Minpunten
als je 32 uur werkt standaard bedrag er af halen
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is erg gezellig bij vandervalk!!!
Bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  Breukelen4 september 2017
Ik werk 13 jaar bij vandervalk dat is erg lang.Ik ben opzoek naar wat anders en het lijkt me erg leuk in ziekenhuis te werken.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 15Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk maar zwaar werk
Algemene dienst (huidige medewerker) –  Vianen4 september 2017
Het is wel leuk maar erg zwaar werk Veel werk boven je macht en dat kan ik niet
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk is leuk maar daar blijft het bij
Ontbijtkok (voormalige medewerker) –  Goes24 augustus 2017
Leuk werk en leuke collega's.
Jammer dat het tijdelijk was.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
zijn er niet
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk bedrijf
Bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)22 augustus 2017
Erg leuk bedrijf, leuke mensen. Makkelijke roosters en goede werk tijden.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een erg gezellig bedrijf met veel medewerkers.
Gastheer (huidige medewerker) –  Ridderkerk17 augustus 2017
Het is regelmatig erg druk in het hotel. Dit zorgt soms wel voor stress en dat maakt de baan wel minder leuk op sommige dagen. Ik zelf kan vrij goed tegen stress en dan is het erg leuk. Het management team is altijd aardig en staat open voor eventuele ideeën en ze nemen altijd wel de tijd om even je verhaal aan te horen.

Ik heb zoveel geleerd dat het moeilijk is om alles op te sommen. Het belangrijkste dat ik geleerd heb is denk ik dat hard werken gezien word en van der valk is niet vies van een complimentje. Dit vind ik persoonlijk altijd wel prettig dat ze even laten weten dat ze vinden dat je hard werkt.
Pluspunten
het contact met veel verschillende mensen (als je dat leuk vindt)
Minpunten
Ik vond de pauze tijden altijd wat minder.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuk bedrijf om voor te werken
Ontbijt keuken (voormalige medewerker) –  A 422 juni 2017
Vreselijk bedrijf, je wordt heel slecht betaald en niet gewaardeerd. Hard werken voor weinig, slavenarbeid!! Van der Valkies hebben geen hard voor mensen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Duizenden
Was deze review nuttig?Ja 18Nee 9Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kok en leerling
Kok (voormalige medewerker) –  Zuidbroek21 juni 2017
Leuk team leuk werk goed salaris goeie chef dicht bij huis
Pluspunten
Dicht bij huis
Minpunten
Lange werk dagen
Was deze review nuttig?JaNee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor minimum loon
keukenhulp (huidige medewerker) –  Vianen19 juni 2017
Voor deze baan kan je kiezen van werktijden van 16:00 tot 12:00 of van 12:00 tot 22:00.
Vanaf 16:00 krijg je 15 minuten pauze en vanaf 12:00 een uur met lunch
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Garderobe medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 mei 2017
Ik heb een week lang gewerkt in de kerst en oud en nieuw periode in van der valk.
Pluspunten
Gratis maaltijd
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Sous-chef/ Chef-kok (voormalige medewerker) –  Wolvega17 april 2017
Mooi goed draaiend bedrijf met een prachtig restaurant.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
housekeeping (voormalige medewerker) –  Tiel7 april 2017
Flink doorwerken om je dagtaken optijd te kunnen voldoen.
het was leuk werken bij van de Valk soms wat minder leuke collega`s maar toch het beste van maken.
spiegels en ramen zemen zonder de juiste poets benodigdheden dat is lastig maar aangezien ik het moest doen met de poets benodigheden die beschikbaar waren toch zo goed als mogelijk was te voldoen.

doorzettingsvermogen heb ik in overvloed en goed doorwerken is nooit een probleem!
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijn bedrijf
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Houten3 april 2017
ik vind dit geen fijn bedrijf je krijgt een minimum loon van ongeveer 200 / 300 maximaal en daarbij is de werksfeer ook niet leuk iedereen die ik ken en daar werkt wil weg daar!
Pluspunten
geen
Minpunten
kamer niet binnen 5 min schoon is geen salaris voor die kamer
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
it was a nice experience to work at van der valk
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Vianen1 april 2017
- At cleaning it was nice, the say you the things you have to do and just let you do it. At the restaurant they keep one eye on what are you doing, and it was a little more stressful.
- At cleaning I learned about the different rooms there are in an hotel, and you need to be fast cleaning. At restaruant I learned how to act as waitress and to prepare the tables and the rooms for the different events.
- The people with who I was working they were nice and helpfull.
- The bad were team leaders, because most of them treated the workers bad.
- The best was meeting new people.
Pluspunten
It was work
Minpunten
Team leaders
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte afspraken
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Almelo28 maart 2017
Gemaakte afspraken niet nakomen. Erg slechte sfeer en er word veel druk op je uitgeoefend terwijl je weinig waardering krijgt voor je werk!
Pluspunten
Niks is goed
Minpunten
Alles
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 3Rapporteren

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 118 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,2
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
2,9
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over Van der Valk gesorteerd op locatie