Van der Valk Reviews

102 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
negatief gedrag na medewerkers
Afwasser (voormalige medewerker) –  Spier22 september 2017
er is in de keuken dan specifiek afwaskeuken negatief gedrag..... gwn recht in het gezicht zegen dat je dom ben en je niks kan! terwel ik een mbo 3 opleiding heb af gerond en als ik het niet mee eens was dan moest ik op kantoor gesprek aab gaan omdat klanten het niet mogen horen heel vreemd ..
Pluspunten
niks
Minpunten
als je 32 uur werkt standaard bedrag er af halen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is erg gezellig bij vandervalk!!!
Bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  Breukelen4 september 2017
Ik werk 13 jaar bij vandervalk dat is erg lang.Ik ben opzoek naar wat anders en het lijkt me erg leuk in ziekenhuis te werken.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk maar zwaar werk
Algemene dienst (huidige medewerker) –  Vianen4 september 2017
Het is wel leuk maar erg zwaar werk Veel werk boven je macht en dat kan ik niet
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk is leuk maar daar blijft het bij
Ontbijtkok (voormalige medewerker) –  Goes24 augustus 2017
Leuk werk en leuke collega's.
Jammer dat het tijdelijk was.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
zijn er niet
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk bedrijf
Bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)22 augustus 2017
Erg leuk bedrijf, leuke mensen. Makkelijke roosters en goede werk tijden.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een erg gezellig bedrijf met veel medewerkers.
Gastheer (huidige medewerker) –  Ridderkerk17 augustus 2017
Het is regelmatig erg druk in het hotel. Dit zorgt soms wel voor stress en dat maakt de baan wel minder leuk op sommige dagen. Ik zelf kan vrij goed tegen stress en dan is het erg leuk. Het management team is altijd aardig en staat open voor eventuele ideeën en ze nemen altijd wel de tijd om even je verhaal aan te horen.

Ik heb zoveel geleerd dat het moeilijk is om alles op te sommen. Het belangrijkste dat ik geleerd heb is denk ik dat hard werken gezien word en van der valk is niet vies van een complimentje. Dit vind ik persoonlijk altijd wel prettig dat ze even laten weten dat ze vinden dat je hard werkt.
Pluspunten
het contact met veel verschillende mensen (als je dat leuk vindt)
Minpunten
Ik vond de pauze tijden altijd wat minder.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuk bedrijf om voor te werken
Ontbijt keuken (voormalige medewerker) –  A 422 juni 2017
Vreselijk bedrijf, je wordt heel slecht betaald en niet gewaardeerd. Hard werken voor weinig, slavenarbeid!! Van der Valkies hebben geen hard voor mensen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Duizenden
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kok en leerling
Kok (voormalige medewerker) –  Zuidbroek21 juni 2017
Leuk team leuk werk goed salaris goeie chef dicht bij huis
Pluspunten
Dicht bij huis
Minpunten
Lange werk dagen
Was deze review nuttig?JaNee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor minimum loon
keukenhulp (huidige medewerker) –  Vianen19 juni 2017
Voor deze baan kan je kiezen van werktijden van 16:00 tot 12:00 of van 12:00 tot 22:00.
Vanaf 16:00 krijg je 15 minuten pauze en vanaf 12:00 een uur met lunch
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Garderobe medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 mei 2017
Ik heb een week lang gewerkt in de kerst en oud en nieuw periode in van der valk.
Pluspunten
Gratis maaltijd
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Sous-chef/ Chef-kok (voormalige medewerker) –  Wolvega17 april 2017
Mooi goed draaiend bedrijf met een prachtig restaurant.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
housekeeping (voormalige medewerker) –  Tiel7 april 2017
Flink doorwerken om je dagtaken optijd te kunnen voldoen.
het was leuk werken bij van de Valk soms wat minder leuke collega`s maar toch het beste van maken.
spiegels en ramen zemen zonder de juiste poets benodigdheden dat is lastig maar aangezien ik het moest doen met de poets benodigheden die beschikbaar waren toch zo goed als mogelijk was te voldoen.

doorzettingsvermogen heb ik in overvloed en goed doorwerken is nooit een probleem!
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijn bedrijf
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Houten3 april 2017
ik vind dit geen fijn bedrijf je krijgt een minimum loon van ongeveer 200 / 300 maximaal en daarbij is de werksfeer ook niet leuk iedereen die ik ken en daar werkt wil weg daar!
Pluspunten
geen
Minpunten
kamer niet binnen 5 min schoon is geen salaris voor die kamer
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
it was a nice experience to work at van der valk
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Vianen1 april 2017
- At cleaning it was nice, the say you the things you have to do and just let you do it. At the restaurant they keep one eye on what are you doing, and it was a little more stressful.
- At cleaning I learned about the different rooms there are in an hotel, and you need to be fast cleaning. At restaruant I learned how to act as waitress and to prepare the tables and the rooms for the different events.
- The people with who I was working they were nice and helpfull.
- The bad were team leaders, because most of them treated the workers bad.
- The best was meeting new people.
Pluspunten
It was work
Minpunten
Team leaders
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte afspraken
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Almelo28 maart 2017
Gemaakte afspraken niet nakomen. Erg slechte sfeer en er word veel druk op je uitgeoefend terwijl je weinig waardering krijgt voor je werk!
Pluspunten
Niks is goed
Minpunten
Alles
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen gezellige werk sfeer
Keukenhulp (voormalige medewerker) –  Vianen27 maart 2017
mijn dag bij van der valk werd ik altijd afgesnauwd deed niks goed waar door ik ook weinig durvde en altijd de volle laag kreeg van de chef
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een tweede familie
Bediening (voormalige medewerker) –  Groningen-Westerbroek21 maart 2017
Mijn baan bij van der Valk voelt als familie, met zowel min als pluspunten. In de eerste paar maanden heb ik zoveel kennis tot mij genomen, dat ik trots was dat ik het zo snel heb kunnen toepassen. Ik ken erg veel begrippen en regels uit de Horeca en daar ben ik van der Valk erg dankbaar voor. Ik heb helaas een chronische ziekte en daar is na veel praten, begrip voor. Zo worden mijn diensten voor zoverre aangepast, helaas kan ik mijn daardoor minder ontwikkelen omdat daardoor vaker gekozen wordt voor een "gezond" iemand.
Ik ben gék om gastvrouw te zijn, ik geniet er van om gasten vanaf het moment van binnenkomst te verwennen, en uiteindelijk tevreden naar huis te zien gaan. Contact met mensen vind ik zelf erg leuk!
Pluspunten
Enorm goede keuken
Minpunten
Communicatie
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Front office medewerkster (voormalige medewerker) –  Hoorn19 maart 2017
Veel geleerd vanuit mijn stage gelijk aan t werk gegaan.
Pluspunten
korting
Minpunten
eten zelf betalen
Was deze review nuttig?JaNee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante baan met veel verschillende taken
Housekeeping/ Banqueting (huidige medewerker) –  Tiel15 maart 2017
Ik heb veel taken vervuld binnen het hotel. Dit vond ik heel interessant, omdat ik zo bijna alle kanten van het hotel heb leren kennen. Zo heb je ook echt het idee dat je werk effect heeft.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Soms saai en eentonig werk
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuke werksfeer en er zijn veel jonge collega's
Afwasser (huidige medewerker) –  Hurdegaryp12 maart 2017
Ik vind werken in de afwas van vd Valk leuk werk. De chef's zijn aardig en kijken niet op je neer. Ik werk met veel jonge collega's en veel van hen zijn ook begonnen in de afwas daardoor zijn ze altijd heel behulpzaam. Het is overal wel een goede leuke baan met doorstroom mogelijkheden, maar ik kan er simpelweg niet veel uren maken.
Pluspunten
Veel jonge collega's
Minpunten
Weinig uren
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 113 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,2
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
2,9
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over Van der Valk gesorteerd op locatie