Tzorg Reviews

Alle 154 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloze planning Tzorg
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Breda27 november 2017
Heb als huishoudelijke hulp hier gewerk en met 1 stuk chacherijn, Anouk Lobbe vd planning. Was niet leuk werken en daarbij logen ze alles bij elkaar, Ze hadden totaal geen respect voor de huishoudelijke hulpen.. verschrikkelijk bedrijf Tzorg!!!
Pluspunten
geen
Minpunten
alleen maar
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Nijmegen15 november 2017
Heb geen problemen ondervonden met de cliënten maar wel met de planner / planning. En zorgcordinator. Wat heel erg jammer is omdat ik daardoor ook een goede band met een meneer heb moeten verbreken doordat de planner niet goed mijn vakantie had door gevoerd. Zorgcordinator is ook vrij denigrerend in de omgang. Mag dan wel een jongen vent zijn van 22 Maar die hebben we net als in het basisonderwijs juist nodig in de zorg vind ik.
Pluspunten
Alles dichtbij
Minpunten
Planning en de omgang met
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk vond ik leuk om te doen.
HUISHOUDELIJKE HULP (voormalige medewerker) –  Vlaardingen24 oktober 2017
Mijn dag bestond vooral uit huishoudelijke hulp verrichten bij ouderen thuis. Uit mijn functie bij Tzorg heb ik vooral geleerd om bij een ieder een luisterend oor te hebben. De verschillen qua communicatie per cliënt was soms wel lastig in verband met de gezondheid en of beperkingen. Het leukste van de baan vind ik vooral de sociale contacten die ik maakte en dat ik afwisselende werkplekken heb gehad.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige planner en zorgcodinater
Hulp in de huishouding (huidige medewerker) –  Almelo4 oktober 2017
net bedrijf goede comenicatie
leuke planner en zorgcordinater
werk er met veel plezier
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 8Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Rozenburg26 september 2017
Ik vond het ontzettend leuk om met mensen te werken en hen te helpen, over t-zorg ben ik wat minder tevreden, omdat het een chaos was met de planning
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel divers werk
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Den Haag30 augustus 2017
Vondt het leuk vakantiewerk en Had er graag gebleven
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever & fijn werk
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Utrecht24 augustus 2017
Fijn bedrijf waar ik mijn eigen cliënten had met veel persoonlijk contact. Veel waardering van de cliënt.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communicatie van niks in uden
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Uden24 augustus 2017
. Slechte communicatie. Elke keer als je belt is diegene er niet en word de boodschap niet doorgegeven. Afspraken worden niet nagekomen en puntje bij paaltje willen ze jou ook nog de schuld geven omdat jij nog had na had moeten bellen om het te dubbel checken of het goed is doorgegeven. Terwijl t zorg een organisatie en zelf alles op orde moet hebben.

Ik was fietsend aangereden door een scooter en kon daardoor de rest van de week( 3dagen ) niet werken aangezien ik amper kon lopen en niet kon fietsen. Ze verwachten dat je de volgende dag gewoon weer komt werken. Dit was voor mij absoluut niet haalbaar. Ik heb mij dezelfde dag nog ziekgemeld voor de week en uitgelegt wat er gebeurt was. Dit was besproken met een andere kantoor medewerker van t zorg omdat de planner zoals gewoonlijk niet aanwezig was. Een dag later werd ik gebelt met de vraag waarom ik niet aan het werk was. Toen ik het wilde uitleggen werd ik afgesnauwd en afgekapt door de planner.

Ik heb hierna meteen ontslag genomen. En ik wil een organisatie als t zorg niet op mijn cv hebben.
Minpunten
Communicatie van niks, afspraken worden niet nagekomen, wanneer je dit wilt bespreken word je afgesnauwd
Was deze review nuttig?Ja 31Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met verschillende mensen
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht20 augustus 2017
Als huishoudelijke hulp kom je verschillende doelgroepen tegen.
Je werkt met verschillende mensen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf om te werken
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Hoek van Holland5 augustus 2017
Super bedrijf om te werken, heel mee gaand met veel dingen.
ik zou er zeker nog wel terug willen komen zodra dat kan
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
niet altijd even makkelijk bereikbaars
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 8Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eén fijne werkgever
Facilitair medewerker (huidige medewerker) –  Hardinxveld-Giessendam14 juli 2017
in overleg is er altijd iets mogelijk, naast een fijne samenwerking met collega's werk je individueel met de cliënten samen die je toegewezen krijg
Was deze review nuttig?JaNee 13Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken voor mensen
huishoudelijke ondersteuner (voormalige medewerker) –  Papendrecht5 juli 2017
ondersteuning huishoudelijke dienst voor mensen die dat niet meer kunnen voor deze mensen werken was dankbaar werk.
De leiding van dit bedrijf vond ik niet zo best ze beloven je een vast contract en als het erop aankomt krijg je niks
Was deze review nuttig?Ja 20NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Cuijk30 juni 2017
Ik vond het schoonmaken bij oudere mensen erg leuk en leerzaam, heb een leuke tijd hier gehad!
Was deze review nuttig?JaNee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf
Hulp in huishouding (huidige medewerker) –  Bunnik17 juni 2017
De leidinggevenden zijn niet op de hoogte van arbeidsrecht,. Er is geen mogelijkheid om je ziek te melden. Het werk wordt slecht betaald. Er is intimidatie . Je wordt afwisselend poes - lief en dan weer intimiderend behandeld. Je moet je verlof vijf maanden van te voren opgeven . Als je minder werk wil kan het niet . Als je meer werk wil , kan het ook niet. Als je ontslag wil kan dat alleen onder absurde voorwaarden. Je mag deze review niet schrijven . Je wordt , bij een ziekmelding , bestookt met telefoontjes van personeelsleden.
En er is heel veel kantoorpersoneel. Het is een bange organisatie met een waterhoofd. Mensen die een beetje van zichzelf houden werken niet voor T zorg.
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review nuttig?Ja 46Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Enschede22 mei 2017
je werkt met ouderen, je helpt ze met schoonmaak. je geeft zelf aan welke werktijden en dagen je wel of niet kunt. want zeer fijn is en als je het niet kunt kun je 2 dagen van tevoren aangeven en er wordt voor gezorgd.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 18Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nuttig en dankbaar werk
Schoonmaakhulp (huidige medewerker) –  Zaanstad8 mei 2017
schoonmaken en helpen van de dagelijkse dingen in het huishouden.
communicatie met zorgcoordinatoren kan beter.
geen tot weinig contact met collega's.
Pluspunten
reiskostenvergoeding ook met de fiets
Minpunten
weinig tot geen tijd voor lunch.
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 14Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve baan
Medewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam1 mei 2017
Het ligt aan de klanten waar je moet schoonmaken. Als het aardige mensen zijn, is het leuk. Zo niet, dan niet.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gewaardeerd werk
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Sprang-Capelle19 april 2017
Alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden. Goed contact met de klant. Je wordt zeer gewaardeeerd
Pluspunten
Eigentijd indelen
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 12Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
salaris zorgcoordinator zeer slecht
Zorgcoördinator (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)18 april 2017
ik heb gesolliciteerd voor de functie van zorgcoordinator, zij waren erg enthousiast, ik ben aangenomen. Alleen over de salaris viel niet te onderhandelen, uitgesloten. Een hongersloon met hoge eisen... in NL krijg je bij alle bedrijfstakken, bij alle bedrijven de mogelijkheid een tegenbod te doen en zo vind je de middenweg. Bij Tzorg niet; in welke eeuw leven we? slechte zaak !
Pluspunten
Fijn gesprek
Minpunten
Niet zover gekomen. Slechte arbeidsvoorwaarden.
Was deze review nuttig?Ja 30Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijke organisatie
thuishulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2017
Vreselijk bedrijf.
Je wordt behandeld als een klein kind,wij verdienen wel het salaris voor kantoorpersoneel.
Zorgcoördinator weet ook niet wat er bij de cliënt speelt.
Als je een nieuwe cliënt krijgt,krijg je geen gegevens over de cliënt.
Dat was bij vorige organisaties waar ik heb gewerkt wel..
Werk jaren in de thuiszorg,maar hier wil ik echt niet meer werken.
Raad het iedereen af.
Pluspunten
Cliënten zijn aardig en zijn blij dat hun huis weer spic en spam is.
Minpunten
Slecht contact met zorgcoördinator en planner.En slecht betaald.
Was deze review nuttig?Ja 55Nee 3Rapporteren

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 154 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
2,3
Management
2,6
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over Tzorg gesorteerd op locatie