TomTom Reviews

11 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch werkomgeving, goede sfeer tussen collega's, internationaal
Senior Software Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam11 december 2016
TomTom is een internationaal bedrijf, waarbij de werknemers veel verantwoordelijkheden en vrijheden krijgen.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige maar productieve werkomgeving
HR stagiaire (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 juni 2016
De HR dienst bij TomTom is een grote open ruimte, waarbij de HR diensten samen zitten in landschapsvorm.

De collega's zijn zeer spontaan, bieden je zoveel mogelijk kansen aan als stagiaire, je hoeft ze enkel zelf te grijpen.
Stagiaires krijgen de kans mee te werken aan grote projecten zoals Graduate Program.
Je wordt er gewaardeerd en geapprecieerd voor je geleverde werk.

Een top stage!
Pluspunten
Lekker lunchen tijdens de middag, mooie locatie
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer met inspirerende mensen. Open organisatie waarbij je veel vrijheid krijgt in een ongedwongen sfeer.
Developer (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 mei 2016
Leuke werksfeer met inspirerende mensen. Open organisatie waarbij je veel vrijheid krijgt in een ongedwongen sfeer.

Onlangs zijn alle werkplekken vernieuwd met goed stoelen en elektronisch verstelbare bureaus. Ook heeft iedere afdeling een eigen pantry met full-size pool tafel.

Het eten in de kantine is prima en vers bereid door lokale ondernemingen, iedere dag een andere. Bijna alles is biologisch. De prijs is er helaas wel naar.

Prima arbeidsvoorwaarden.

De organisatie is helaas wel log.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Logge organisatie
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tja is niet meer wat het geweest is
Director (huidige medewerker) –  amsterdam27 augustus 2015
Van een innovatieve club is het een volgend bedrijf geworden. Erg jammer. Alle visie er uit
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and funny place with good people
Community Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH22 januari 2015
I worked with them only for two weeks and It was really good. I loved this experience. The team it's absolutely great.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi internationaal bedrijf
Intern Trade Marketeer (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH9 januari 2015
Mooi bedrijf waar ik veel heb geleerd. Iedereen is professioneel bezig en heeft het zelfde doel.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multinational through & through
Business Analyst Operations & Team Leader (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH27 januari 2014
TomTom is definitely a 'cool' place to work; up there with the Googles and the Facebooks. It has a cool product, the office environment is trendy and modern and the employees come from all over the world. It is located in Amsterdam city center. Even the top executives cycled to work.

TomTom is well directed, has a lot of oppertuinities and was in a serious growth phase when I joined. Hence I was heavily involved in process design, workflow definitition, cross-departmental relationship building and KPI development amongst others. Logistics was the area I worked in so we were concerned with product packaging and delivery to end location. This was a fast paced and very exciting work environment.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flitspalen en kaarten beheren
Map Content Specialist (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH30 juli 2013
Alles wat klanten via de mapshare applicatie binnenkomt checken.
Bijvoorbeeld, klanten geven door dat er werkzaamheden zijn op een bepaalde weg en dat die weg afgesloten is, dan checken wij of die informatie juist is met behulp van kaarten en websites van de overheid en dan sluiten wij dat weg gedeelte op de kaart. Als men de apparaat aan de comp. aansluit dan worden de nieuwe aanpassing gedownload.
Pluspunten
Flexibele werk tijden, mogelijkheid om thuis te werken.
Minpunten
Geen gezellige werksfeer, ieder op zichzelf
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
International og udfordrende arbejdsplads
Director - Supplier Quality (huidige medewerker) –  Amsterdam, Holland14 juni 2013
Spændende international virksomhed med kontorer i over 50 lande.
Pioner indenfor GPS navigations systemer til biler.

Typisk dag indebærer kontakt med kollegaer og externe kontakter placeret over hele verden.
Dynamisk virksomhed som gør at hver dag byder på nye udfordringer.
Was deze review nuttig?JaNee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very energetic and fast paced fun place to work!
MANAGEMENT ASSISTANT (voormalige medewerker) –  Amsterdam, The Netherlands2 juli 2012
TomTom was a fun and exciting place to work as it always is on the leading edge of what is new. The IT group were always busy but fun and really intellegent about what they were doing.
Pluspunten
once a week free pizza for overtime workers, lots of meetings outside the office, funny managers
Minpunten
tough to get to the building on foot in the snow
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 8Rapporteren

Zie meer beoordelingen over TomTom

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 28 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over TomTom gesorteerd op locatie