Tesla Motors Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel.leer mogelijk heden
Technisch medewerker rectification (voormalige medewerker) –  Tilburg almsterdam arnhem20 november 2017
Leuk bedrijf met de toekomst van elctro autos veel geleerd in de electro storing diagnoise sleutel werksaam heden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen tafel tennis maar wel een leuke werkomgeving en collega's
Monteur ( Recification) (voormalige medewerker) –  Dongen8 november 2017
Hard werken is een typische dag op werk.
Moeilijke dingen bestond echter niet voor mij , want ik ben zelf een ervaren Auto monteur .
Het leukste van dat baan was de werksfeer , alles goed geregeld, ondanks de ploegleider volgens iedereen in mijn ploeg dat niet gewild was.
In het bedrijf was er alleen sprake van Engels gesproken .
Dus je praat alleen Engels , dat vond ik wel leuk , omdat je ook ervan leert van constant Engels praten .
Pluspunten
Goed georganiseerd
Minpunten
Weten niet wie ze moeten houden en laten in deze functie., ploegleider was niet het nodige leider dat behoorde tot een nodige ploeg.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
all good
Painter (huidige medewerker) –  Tilburg24 september 2017
Its a growing up fast company with electricity cars. Future company as i can say. My experience there continues growing day by day. that means that is
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good company
Driver & Emergency Response Team (huidige medewerker) –  Tilburg20 augustus 2017
Tesla is one of the giant industries. From staff to directors all work flawlessly
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Don't do it. Sounds cool from outside, horrible inside
Sales Representative (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost30 juni 2017
Very disappointing. Management has 0 leadership skills. Culture based on "I will look good by making others look bad" is promoted. Colleagues doing extra hours pure on fear of being fired if not. Sad place to work.
Pluspunten
salary
Minpunten
management, business culture
Was deze review nuttig?Ja 8NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good job
mechanic (huidige medewerker) –  Tilburg12 februari 2017
I love my work but my dream is to work and live in Dubai. We speak English in the workplace. And we follow too much trainings
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prachtig produkt
rectification specialist (huidige medewerker) –  Tilburg25 januari 2017
grote diversiteit werkzaamheden, veel mechanische reparaties boeiende omgeving.
Pluspunten
prachtig produkt, schone omgeving, aardige collega's
Minpunten
bijna constant overuren en verandering werktijden
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Awesome product, but insane company culture based on fear and useless (read: zero leadership) management
Project Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 augustus 2016
Insane workload and company culture based on fear. Never sure about ones position and if you still have your job the next day. Company is build on people who just follow orders, without any leadership
Pluspunten
Great product which is changing the world
Minpunten
Poor work life balance, Lack of professional management, and poor business practices. Less professional than your average startup
Was deze review nuttig?Ja 17Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alignment & off load ramp
Assemblage monteur (voormalige medewerker) –  Tilburig6 april 2016
ik ben bij alignement begonnen met uitlijnen van de wielen. bij nieuwe tesla d 85 op de productie lijn.verder heb ik een andere af deling leren kennen off load ramp.hier zijn de werkzaamheden.
het controleren van de auto of er geen deuken of beschadiging zijn
of alles goed vast zit en op moment staat verder controleer ik of de papieren die bij de auto zijn kloppen
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 24Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drilling culture with lack of sustainable organization structure
- (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost5 februari 2016
The company lack organization structure to handle its current size and planned growth. Management is primarily focused on putting out yesterdays' fires instead planning for the long term, including anticipation of the upcoming competition. This lack of planning is also reflected in the way employees are treated, constant drilling and never secure about your position.
Pluspunten
Nice product
Minpunten
lack of long term vision for the company
Was deze review nuttig?Ja 46Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en werk
Magazijnmedewerkster (huidige medewerker) –  Tilburg22 september 2015
Ik had leuk werk en leuke collega's. Je kon niet verder groeien
Was deze review nuttig?Ja 46Nee 58Rapporteren

Zie meer reviews over Tesla Motors

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 775 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
2,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over Tesla Motors gesorteerd op locatie