Strukton Reviews

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een erg leuke en zeer leerzame stage
Tekenaar/werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Deventer7 juli 2017
Je begon de dag meestal met een bak koffie en de dag ervoor moet je vaak een takenlijst opstellen wat je nog te doen staat de volgende dag zodat je dan in ieder geval en weer kan beginnen als bijvoorbeeld de projectleider er niet is (je bent erg zelfstandig bezig) en meestal begon ik dan met bellen over producten die geleverd moesten worden of begon ik met tekenen of de planningen aan te passen de dagen liepen erg snel

ik had 3 collega's 1 werkvoorbereider voor de (E) en 1 voor de (W) en dan nog de projectleider

ik heb heel erg veel geleerd van de stage daar onder andere het maken van planningen het tekenen van grote utiliteitstekeningen
Pluspunten
gezellige werkvloer, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algeheel goed
Bovenleidingmonteur/monteur elektrisch (voormalige medewerker) –  Maarssen17 februari 2017
goed bedrijf zeer gedreven in hun vakgebied en geeft personeel de mogelijkheid door te groeien in zeer korte tijd
Pluspunten
zeer goeie arbeidsvoorwaarden
Minpunten
veel reizen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open staan van bewust zijn
Coordinator participatie wet en sroi (huidige medewerker) –  Utrecht12 december 2016
Door mijn ervaring en mijn beperking kan ik anderen bewustheid vertellen waar men rekening moet houden.
Pluspunten
Flex tijden
Minpunten
files onderweg
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kleine hoog-technologische afdeling (R&D)
Technical Writer and Documentarian (huidige medewerker) –  Alblasserdam28 september 2016
Strukton Rolling Stock
Ontwikkeling van aandrijfsystemen voor treinen-metro's-trams, vooral internationaal. Zijn bezig om allerlei kwaliteitssystemen in te voeren. Nog geen 'after-sales' department.
Pluspunten
Hoog kennis niveau
Minpunten
Gevoelig voor marktwerking
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leerzaam bedrijf
Servicemonteur E&W (voormalige medewerker) –  Utrecht26 mei 2016
binnen Strukton kan je alle kanten op met wat betreft opleidingen en werk.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een dag bij Strukton
Inkoopmanager (voormalige medewerker) –  Capelle ad IJssel22 maart 2016
De volgende uitdaging ligt er weer, begeleiding vanuit inkoop om de projecten zo goed mogelijk in te kopen. Niet alleen prijs maar ook de garantie van een 100% uitvoering van subcontractors is belangrijk.
Indien nodig een project contract opstellen.
Het geeft een fijn gevoel dat inkoop zijn steentje heeft weten bij te dragen en een project uiteindelijk boven target hebben kunnen afronden. Een tevreden klant zowel intern als extern !

Met je collega's weer door naar het volgend project ! Het moeilijkste van de inkoop functie is : maken we de juiste beslissing, gelukkig kan je terug vallen op de Directie en samen sparren over de juiste keuze van leveranciers en subcontractors.

Het leukste van de baan: geen dag zal de verveling toeslaan!
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer op projecten het ons gevoel.
Office manager (voormalige medewerker) –  Maarssen18 maart 2016
Op het hoofdkantoor kwam ik zelden en kan ik geen mening over schrijven.
Ik zat altijd op locatie met meestal een vast team en onderling hadden wij echt het familie gevoel.
Dit uitte zich met geintjes uithalen bij verjaardagen, etentjes of uitstapjes.
Ook als je dagje down was, werd je opgevangen door collega's.
Gewoon een externe verlenging van je familie, waarbij ik de moederkloek was
Pluspunten
het familiegevoel, de uitjes, de ons sfeer
Minpunten
reistijd dat ik er moest komen meestal minimum 1 uur rijden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive werkomgevig
Medewerker onderhouds engineering (huidige medewerker) –  Nijmegen14 februari 2016
Wisselend werksfeer. Werk is zeer erg onderhevig aan veranderingen( verbeteringen).
Pluspunten
Kort bij huis
Minpunten
monotone werksfeer.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer onder collega's
Beton Timmerman (voormalige medewerker) –  Maarssen, UT30 november 2015
Bij Strukton civiel heb ik veel geleerd over de civiele bouw techniek
We hebben altijd een uitstekende directie gehad dat heel erg meegaand was met iedereen. ondanks het dat het zo'n groot bedrijf was voelde het als familie. Tot dat er een nieuwe directie kwam. dat er snel voor zorgde dat iedere timmerman en uitvoerder werd in geruild voor goedkope arbeidskracht. Met mijn collega's had ik het altijd erg naar mijn zin.en het leukste van mijn baan was dan ook meteen het moeilijkste. en dat is een tekening in je handen gedrukt krijgen en dat je daar dan iets moois uit moet maken. soms zitten daar best ingewikkelde tekeningen bij.
Pluspunten
goede arbeids voorwaarde
Minpunten
ontslag
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Keten
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Ballast, DR28 september 2015
Gemoedelijke sfeer. Bouwketen schoonmaken. Als je klaar bent heb je eer van je werkzaamheden.
Pluspunten
aduquaat
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
timmeren
voorman timmerman (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT8 september 2015
als voorman timmerman heb ik het goed gehad . bij deze baas veel voor ze over gehad veel weekends gewerkt , ja je zit niet voor niets 21jaar bij de zelfde baas . jammer boventallig verklaart , we moeten nu verder was goed .cursussen genoeg gehad heb door de jaren heen genoeg geleerd van het vak met veel collega's gewerkt moeilijkste van werk ja dat je weer gezond thuis kwam s avonds altijd lang van huis door heel Nederland gezeten mooi werken gemaakt ja ben ik trots op mag toch
Pluspunten
was voor mij dat ik ook naar buiten land kon
Minpunten
waardering denk ik
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi werk
service monteur (voormalige medewerker) –  eindhoven3 december 2014
Fijn werksfeer onder de colega's , je doet meestal zelfstandig je werkzaamheden
Pluspunten
wisselend werk
Minpunten
vaak in de kou
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdaging en groei potentie
Senior Werkvoorbereider Elektrotechniek (voormalige medewerker) –  Leek26 juli 2014
Betrokken bij diverse onderdelen in het bedrijf. Buiten het raamwerk van de functie input geven aan andere afdelingen of het management.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel afwisseling in het werk
machinist (voormalige medewerker) –  s' Hertochenbosch31 maart 2014
Je maakt vaak lange dagen en of nachten maar dit wordt weer door
de fijne collega's goed gemaakt. je krijgt hier verschillende opleidingen en ook wordt er gevraagd wat voor opleiding je zelf graag wilt volgen.
het moeilijkste van deze baan zijn de nachtdiensten maar dat is een kwestie van wennen.
het leukste van deze baan is dat je altijd buiten bent en dat je minimaal met 2 man bent zodat je niet alles alleen moet doen
je draagt echter wel veel verantwoording voor zowel het materieel als voor elkaar
Pluspunten
buitenwerk bijna eigen baas
Minpunten
veel verantwoording en als het regent
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk omgeving in ontwikkeling
Senior Contract Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH27 maart 2014
Bedrijf is in een ontwikkeling naar een hoger nivo. Veel veranderingen en komt in rustiger vaarwater.
Pluspunten
Positief management
Minpunten
onrust
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strukton
Monteur Elektrotechnische Installaties (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB22 augustus 2013
Ik heb hier ongeveer 7 maanden gewerkt ook in de vorm van een BBL-traject. Ook bij dit bedrijf heb ik meegelopen als hulpmonteur en leerde ik de kneepjes van het vak van een meerdere. Alleen ik was de eerste leerling die binnen in di bedrijf kwam en het verwachtingspatroon van het bedrijf lag op een veel te hoog niveau voor mij. Aangezien ik ook de eerste was in het bedrijf wisten ze niet goed wat voor salaris ze mij zouden moeten geven en ik kreeg daarom ontzettend ruim boven het minimumloon op (toendertijd) 17 jarige leeftijd.
Pluspunten
Veel verdiend
Minpunten
Slechte opleiding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Barendrecht, ZH6 augustus 2013
Goede werkgever, prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatie, uitdaging
Projectmanager / (kosten)adviseur (voormalige medewerker) –  Landelijk opererend30 juni 2013
Strukton is voor mij, één van de beste werkgevers geweest. Ik heb bij diverse werkmaatschappijen verschillende uitdagende functies verricht.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktieve werkomgeving met genoeg ontwikkelingsmogelijkheden
Werkvoorbereider/Coordinator (voormalige medewerker) –  Maarssen7 december 2012
elke dag is anders vanwege de zeer brede functie
verantwoordelijkheid dragen voor je project en je werk
de directie is profesioneel en weet het bedrijf gezond te houden
leuke collega's best behulpzaam
ik vond niets moeilijk aan deze baan
het leukste van deze baan vond ik de functie heel erg breed is en elke dag anders is
Pluspunten
regelmatig personeels en afdelings uitjes
Minpunten
geen kantine op het werk
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 5Rapporteren

Zie meer reviews over Strukton

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 25 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,4
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over Strukton gesorteerd op locatie