Stedin Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Allround van bekwaam persoon (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid26 juli 2017
Momenteel heb ik een vaste aanstelling bij Stedin in de energiedistributie als allround monteur in de laag- en middenspanning installaties.

Stedin is een top bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden maar je moet er tegen kunnen als het niet altijd even vlot gaat.

na 5 jaar een trotse werknemer te zijn geweest van Joulz/Stedin kies ik ervoor om mijn carrière een nieuwe impuls te gaan geven. ik wil graag verder als ondernemer binnen de montage techniek. denk hierbij aan alle montage werk binnen de elektro techniek zowel boven als onder de kWh meter.
Pluspunten
heel veel gemak
Minpunten
Te veel gemak!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeervolle werkomgeving
Front office medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam17 mei 2016
Geen dag is hetzelfde

Collega's zijn goede teamplayers

Je leert met weerstand om te gaan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Data Analist (huidige medewerker) –  Rotterdam1 februari 2016
Stedin heeft een goede aanzet gegeven voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar de reisafstand wordt mij op dit moment te veel van het goede,
Pluspunten
Goede verhouding prive/zakelijk
Minpunten
Reisafstand
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar ik met veel plezier werk
Kenniscoach Service Center Frontoffice (huidige medewerker) –  Rotterdam17 oktober 2014
Een sociaal en prettige werksfeer bepalen het algemene beeld wat ik van Stedin heb.

Daarnaast profileert Stedin zich steeds meer als een klantgerichte organisatie in plaats van een monopolist.
Pluspunten
Werkomgeving, kantoor
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's maar beetje een saai bedrijf en de leiding had beter gekunt.
Project achterstand (voormalige medewerker) –  Capelle a/d IJssel26 mei 2014
Bij Stedin heb ik veel mensen moeten bellen doordat zij achterstanden hadden met betalen. Ik had hiervoor de leiding over een project en moest daarvoor natuurlijk ook cijfers en statistieken doorgeven naar hogere hand. Ook moest ik zelf alles uitzoeken qua contactgegevens enzovoort. Mijn collega's waren voornamelijk met hun eigen ding bezig, zodat ik dat ook kon doen. Het leukst van deze baan was dat ik veel zelfstandigheid had, dit was ook gelijk het moeilijkst, juist omdat je niemand hebt die je kan helpen. Ik heb geleerd om voor alles een andere oplossing proberen te vinden en te zoeken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Collega's
Senior Administratief medewerker afd. Grondzaken (huidige medewerker) –  Utrecht, UT21 maart 2014
Werkzaamheden houden in dat je veel contact heb met andere afdelingen, deze samenwerking verloopt prettig en met goede resultaten.
Pluspunten
gezellige collega's, leuke uitjes
Minpunten
De mentaliteitsverandering
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer waar iedereen gelijk is
Medewerker backoffice/project assistent (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH2 september 2013
Een veelzijdige baan waarbij de werksfeer heel hoog staat. Het samen,slim waar maken zal mij altijd bij blijven
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
geen kantine
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Stedin Blaak10 april 2013
Ik heb geleerd om niet altijd ja te zeggen maar ook nee...
Collega's zijn belangrijk , dus goed omgaan met collega's kom je ook ver.
Werk ik deed was heel leuk, alleen jammer dat het tijdelijk was.
Werkzaamheden bij stedin was ook leuk, daar heb ik geleerd met SAP werken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 14Rapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 9 reviews
51
46
32
20
10

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Stedin gesorteerd op locatie