Start People Reviews

71 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 196 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiair
Intercedent/stagiair (voormalige medewerker) –  Breda16 februari 2018
als stagiair in dienst getreden. Diverse zaken geleerd maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging met meer toekomst perspectief.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aardige consulenten
Vliegtuigtanker (voormalige medewerker) –  Schiphol5 februari 2018
Aardige werkgever geen probleem als iets geregeld moet worden
Pluspunten
Snelle acties
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bolletje Heerde
outhouse (voormalige medewerker) –  Heerde26 januari 2018
of je ff zomaar uit een band... die heel snel loopt automatisch 4 crackers kunt pakken.... en weer 4 en weer 4... als je knippert met je ogen zijn er al 400 voorbij

vandaar dat ze steeds nieuw personneel zoeken... en oh ja
... je mag een middagje GRATIS meedraaien... mooi bedrijf !!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
zelfs geen koffie of een bedankje gehad.. na een middag mee draaienook niet een zakje pepernoten
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en vriendelijk
Callcentermedewerker (outbound) (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)4 januari 2018
altijd met plezier gewerkt bij randstad groningen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Officiële reactie van Start People
30 januari 2018

Bedankt voor je review, we hopen alleen wel dat je Start People in plaats van Randstad bedoeld ;-)

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de grootste vuilakken
Inpakker van kaas in een kaasfabriek (voormalige medewerker) –  Woerden3 december 2017
ze maken hoogopgeleide mensen kapot
ze zijn slecht
ze zijn inmens slecht
ze betalen niet
ze zijn onbeschoft
ze bellen niet terug
Pluspunten
niks
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf, zeer nadelig voor werknemers!
COA medewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar1 december 2017
Start denkt alleen aan zichzelf, de werknemer komt zeker pas ergens achteraan op de prioriteitenlijst. De kerstbonus wordt zonder te vragen aan een 'goed doel' gegeven, we worden niet verteld hoeveel en welk goed doel. We krijgen een contract dat bij ziekte wordt ontbonden dus als advies krijg je mee, meld je maar niet ziek want dat kan dan nadelig uitpakken voor je omdat de organisatie waar je voor werkt je dan geen los contract meer kan geven (flexwet) dus dan snijd je jezelf in de vingers. Vervolgens maakt Start zelf een fout en krijg je 2 contracten waarvan er 1 voor slechts 5 dagen is! Hierover ook geen informatie of communicatie en zeker geen enkele mogelijkheid tot een oplossing. De fouten die ten nadele van de werknemer komen, tsja, daar heeft Start geen boodschap aan. Zolang wij maar geld in het Start laatje brengen.
Was deze review waardevol?Ja 21NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
complete the orders for private clients
Magazijnmedewerker Dhl (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 november 2017
I come to work drink coffe with college from work and we start complete orders for private clients. Chevy the orders and sort them in good locations.
Pluspunten
gratis lunch in overhours
Minpunten
i cannot give
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een typische flexdealer voor flexjunkies
Op (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)20 november 2017
lage salarissen voor hard werk. elke keer wanneer je je ziek meld krijg je een nieuw contract. betekend dat je je in anderhalf jaar slecht beperkt kan ziek melden. wil je een vaste baan en zekerheid? dan is start people niet de werkgever die je zoekt. zelfs de mensen die je daar binnenhalen hebben een flex contract.
Pluspunten
personeel waarschuwt soms op de oneerlijke arbeids voorwaarden.
Minpunten
typisch voorbeeld van een flexdealer en een flexverslaafde
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkervaringsplek
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Venray27 september 2017
Ik ben in de gelegenheid gesteld middels een werkervaringsplek ervaring op te doen bij Start People Medi Interim..Van hier uit hoop ik een leuke baan te vinden.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
deze kan ik op het moment niet benoemen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rayonmanager
Rayonmanager (voormalige medewerker) –  Utrecht16 augustus 2017
Afwisselende en uitdagende baan, geen dag is hetzelfde.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
Officiële reactie van Start People
11 september 2017

Leuk om te horen. Fijn dat het werk je beviel. Wie weet tot ziens.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werkte thuis
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Bleiswijk28 juli 2017
Ik werkte voor mijn oude werkgever Hoticoop.
Werk heeft niet zo lang geduurd. Nadat het probleem was opgelost heb ik na goedkeuring niet meer gewerkt voor Horticoop.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 15Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijdelijk werk via uitzendbureau
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 juli 2017
Tijdelijk werk via uitzendbureau uiteindelijk 1,5 jaar werkzaam geweest via Startpeople bij Suez.
Pluspunten
loon wordt op tijd betaald en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
Minpunten
onverwacht een dienst moeten draaien
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
elke keer wel wat anders
Flexwerker (huidige medewerker) –  Breda16 juli 2017
Er is geen typische dag op het werk. Ik kan elke dag ergens anders worden ingezet. Dat houdt het zeker interessant. Er word geprobeerd om werk voor je te zoeken hiervoor overleggen ze veel onderling.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele prettige werkomgeving
Large Accounts (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid12 juli 2017
Lachen en hard werken. Resultaat gericht werken op een fijne manier !
Was deze review waardevol?JaNee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Proces specialist (voormalige medewerker) –  Nieuwegein21 juni 2017
En heel leuk bedrijf om voor te werken, er word heel veel van je verwacht en je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.


.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
denk 2 keer na voordat je voor SP gaat werken
Productiemedewerkster (huidige medewerker) –  Tilburg13 juni 2017
Eerst kreeg ik een telefonische screening, worden er hele mooie dingen beloofd. mooie toeslagen, hoog loon en niet te vergeten hele leuke fijne collega's.

Word ik uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek zit je met nog 4 anderen in een hokje alles door te nemen. heel onpersoonlijk en erg wanhopig.

eenmaal mn contract getekend bleek mn loon in het contract even gehalveerd te zijn en vielen de toeslagen er ook uit. Al mijn collega's bleken buitenlanders (totaal geen problemen mee btw) die amper een woord nederlands kunnen. Word je niks uitgelegd en je wordt gelijk voor de leeuwen gegooid tot ergenis van de vaste medewerkers van het bedrijf.

Ook werd er slecht gepland en totaal geen rekening gehouden met eventuele nachtrust laat staan dat je nog een leven hebt naast je werk. Probeer jij je een keer ziek te melden kan er geen beterschap van af en laat staan dat ze een keer de werkvloer opkomen om te kijken hoe het met je gaat, terwijl ze er met hun neus bovenop zitten en zich wel overal mee willen bemoeien.

Ik werkte vaak 8/10 uur waarin ik 30 minuten pauze had, waarin je ook nog 5 min heen en weer moet lopen elke keer. Ze maken mooie beloftes van dat regel ik wel voor je, komt wel goed zorg ik voor, je krijgt van mij nog een bevestiging. Nooit meer iets van terug gehoord. Als je toch besluit om voor SP te werken ga er dan niet van uit dat ze iets voor je regelen of dat je een keer een dienst kunt verzetten ruilen of wat dan ook, daar krijg je een grote mond voor terug. Kom je dan eindelijk een keer voor jezelf op wordt je er uitgegooid en kun je eind van de week
  meer... je spullen in komen leveren.

hier ben je gewoon een nummertje, niks meer niks minder.
  minder
Pluspunten
-
Minpunten
alles hier boven genoemd.
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeval gehad, netjes contact met mij opgenomen
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Delft23 mei 2017
ongeval gehad toen ik via hun bij sita werkte.
Netjes contact gehouden hoe het met mij ging.
Zelfs een bloemetje gekregen van ze
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Inhouse Intercendente (voormalige medewerker) –  Waalwijk25 april 2017
In de afgelopen 2 jaar heb ik met veel zin gewerkt bij Start People.
Ik heb mezelf hier flink kunnen ontwikkelen en heb veel ervaring op kunnen doen in de uitzendbranche.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een commercieel en productief werkomgeving.
Stagiair intercedent Large Accounts (voormalige medewerker) –  Utrecht5 april 2017
Ik heb een jaar lang stage gelopen bij Start People waar ik verschillende mensen heb ontmoet. Dagelijks had ik gesprekken met werkzoekenden. Ik was dagelijks vooral bezig met werven, selecteren en bemiddelen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht behandeld
verpakking operator (voormalige medewerker) –  Borculo18 maart 2017
Als flexwerker moet je je beschikbaarheid elke week doorgeven.Dit werkt helemaal niet goed. Zo krijg je zomaar teveel of te weinig diensten, in een bedrijf waar je als nummer wordt behandeld.
Geen goede communicatie tussen bedrijf startpeople en personeel.
Geen rekening houden met je prive leven.
Pluspunten
geen
Minpunten
bv eigen koffie pauze regelen anders moet je 5 of 6 uren door werken zonder pauze
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 4Rapporteren

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 196 reviews
553
471
338
218
116

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Start People gesorteerd op locatie