Sodexo Reviews

106 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk!
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 november 2017
Totaal gèèn begeleiding vanuit mijn collega’s, ik werd op mijn eerste dag maar ergens neergezet en moest het maar uitzoeken en zo bleef het doorgaan. Als ik dit wilde aankaarten was daar geen tijd voor. Wel een hele preek gekregen over de “Sodexo experience” dat alles bespreekbaar is en we elkaar vooral moesten helpen was maar niemand handelde er na!
Pluspunten
Gratis lunch/fijne werktijden
Minpunten
Geen begeleiding!
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel,leuk werkomgeving, verschillende culturen
Cateringmedewerkster C (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost23 oktober 2017
Veel Social contact met de gasten en collega's,leuk omgeving,jij bent constant actief maar ook gezellig aan het werk.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Salaris te laag
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met professioneel team om tot ultieme resultaat te komen
Manager Business Development (voormalige medewerker) –  Breukelen16 oktober 2017
Ik stuur projectteams (10 a 15 personen) aan met als doel creatieve maatwerkoplossingen en advies te bieden op gebied van facilitair en food. Verder geef ik direct leiding aan 5 consultants. Maak onderdeel uit van MT. Ik heb geleerd om grote complexe aanbestedingen tot een goed einde te brengen met mijn projectleden. Ik bevind me in een open bedrijfscultuur in een strak proces gedreven omgeving. Het meest uitdagende van mijn functie is om verschillende disciplines (bijvoorbeeld; operatie, juridische zaken, directie, finance en omringende landen) met verschillende belangen op 1 lijn te krijgen met als ultiem resultaat en voldoening, het scoren en/of behouden van een klant.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk, op diverse locaties.
Catering manager (voormalige medewerker) –  Noord Nederland27 september 2017
Goed georganiseerd bedrijf, die alles in het werk stelt z'n opdrachtgevers tevreden te stellen.
Pluspunten
Normale werkdagen
Minpunten
Grote organisatie
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Venray10 september 2017
Prettige werksfeer, met fijne collega's op een makkelijk te bereiken locatie in Venray.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf , veel geleerd , veel certificaten behaald.
cateringmanager C / gastvrouw (voormalige medewerker) –  Tilburg18 augustus 2017
Ik heb veel geleerd in de jaren dat ik bij Sodexo heb gewerkt.
Dit bedrijf heeft mij veel mogelijkheden geboden , veel cursussen gedaan op verschillende gebieden.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  Hilversum10 augustus 2017
een werkomgeving die veilig en vertrouwd voelt is voor de collegialiteit erg belangrijk
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Expert (huidige medewerker) –  Breukelen26 juli 2017
Leuke werkgever, sociaal bedrijf, mooi product, familiebedrijf, maar 1 van de grootste bedrijven ter wereld
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Cateringmedewerkster (huidige medewerker) –  Dordrecht13 juli 2017
Ik moet helaas meer werken vandaar dat ik op zoek ben naar meer uur
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
Niet meer uren
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sociale werkgever met voldoende doorgroeimogelijkheden
client relationship manager (voormalige medewerker) –  amsterdam14 juni 2017
Sodexo is een sociale werkgever. Die harde werkers kansen geeft om door te groeien. Dit door middel van interne en externe opleidingen
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal gezellig kwaliteit
Cateringmedewerkster B (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 april 2017
Leuk gewerkt , proactief bedrijf , collegiaal, professioneel
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk sfeer ,vrijheid en rust ,mooi omgeving overal water.
Steward (voormalige medewerker) –  Noord Zee29 maart 2017
Al de jaren bij Sodexo waren hartstikke leuk ,verschillende plekken gekend en veel mensen ontmoet.
Veel recepten van keuken geleerd
Ook andere worden van andere talen geleerd.
Dus heel veel dingen meegemaakt
Pluspunten
Geld bespaar
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leiden7 maart 2017
Mooie tijd gehad niks op aan temerken
Dus ook verktijden zijn prima
Pluspunten
Roosters
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer hele fijne collega's
Administratief medewerkster Debiteuren Beheer (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel27 februari 2017
Mijn ervaring bij Sodexo is heel goed er word meegedacht als je problemen hebt en er is voor iedere situatie een passende oplossing.
Omdat Sodexo bij veel bedrijven de Catering verzorgt heb je met veel verschillende mensen en bedrijven te maken en dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is.
Pluspunten
Prive-werk balans
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne tijd
Cateringmanager (huidige medewerker) –  Schiphol13 februari 2017
Ik heb met veel plezier in de catering gewerkt.
Ik ga per 1 juli met de VUT
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf maar ik wil meer uren draaien.
Cateringmedewerkster (huidige medewerker) –  Binnen den- bosch13 januari 2017
Ik wil graag meer uren draaien .dat gaat bij hun niet lukken.
Pluspunten
Prima bedrijf
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slecht bedrijf
Voorman smk geweest (voormalige medewerker) –  Oegstgeest. Leiden4 januari 2017
agaan zeer slecht met mensen om zou er niet gaan werken veel beloven zeer weinig geven leiding weet zelf niks stijl zoek het maar uit
Pluspunten
Geen
Minpunten
Veel
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige organisatie
Medewerker facilitaire dienst (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 november 2016
Altijd leuk op de werkvloer en elke dag beleef je wel wat anders
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkplek met een leuk team
Medewerker Customer Support (voormalige medewerker) –  Schiphol, Schiphol-Oost26 september 2016
Ik heb op de Customer Support Desk, de afdeling waar ik vandaan kwam (Kledingverstrekking), opgezet en toegevoegd. Ik heb daar alle procedures voor geschreven en collega's opgeleid en ingewerkt.
Pluspunten
Redelijk flexibel
Minpunten
Veel wisseling personeel
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen werken was perfect
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 augustus 2016
Ik heb niet te schrijven over oude werkgevers.
heb jaar in en jaar uit voor sodexo gewerkt.
Heb niets te klagen.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 9.598 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,6

Reviews over Sodexo gesorteerd op locatie