Siza Reviews

16 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb binnen Siza een hele carrière doorlopen en heb mijn werkplekken als zeer positief ervaren. Ik heb de mogelijkheden gekregenmij te ontwikkelen
Bedrijfsleider detailhandel en horeca met zorg (voormalige medewerker) –  Arnhem22 augustus 2017
Ik heb mij mogen bemoeien met het vormen van het beleid en dat is voor mij een positieve leerschool geweest.
Ik heb de zorgorganisaties zien groeien naar een groot bedrijf. Dit grote bedrijf heeft daardoor langere en tragere lijnen gekregen en het is moeilijk geworden in de te voeren lijn in alle gelederen op dezelfde wijze door te voeren. Communicatie en interpretatie spelen hierbij een grote rol. Het zou goed zijn alle verschillende zorggebieden op een zelfde wijze te voeden en beter met elkaar te verbinden. Maar dat is en blijft een moeilijk gegeven binnen een grote organisatie.
Pluspunten
Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen of specialiseren.
Minpunten
Verschillende manieren van uitvoering van het beleid.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving. Fantastische plek. Goede werkplek.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Crediteuren9 juni 2017
Ik heb altijd met veel plezier gewerkt. Met fijne collega's.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd in beweging, flexible en gezellige organisatie
Vakspecialist (huidige medewerker) –  Arnhem24 februari 2017
Geen dag is hetzelfde, diversiteit aan werkzaamheden, maakt het houdbaar en plezierig. Ik krijg de ruimte om me daar in te ontwikkelen.
Veel geleerd, in catering, schoonmaak, hygiene, logestiek, materiaalafwerking
Leer elke dag erbij, ook omdat de zorgvraag veranderd. Met een kleine team kan je snel op de vraag inspelen.
het moeilijkste is tevens ook het leukste van de baan.. Soms veel hectiek.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de sfeer was niet altijd even gezellig
groepsleider nivo 3 (voormalige medewerker) –  Arnhem6 februari 2017
de sfeer binnen siza was onderling met collega's wel goed maar door de werkdruk en de druk van leidinggevende werd de sfeer er niet beter op.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb het prima naar mijn zin, geweldige werksfeer
Regiebegeleider (huidige medewerker) –  Arnhem14 december 2016
Ik ben aan het kijken ivm veranderingen binnen woning. Andere doelgroep wat eraan komt.
Pluspunten
Altijd goede scholing en ook de mogelijkheid hiervoor
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie in ontwikkeling vol positieve ideeën om te groeien.
Opvoedkundig en Ambulant begeleider (huidige medewerker) –  Ede3 juli 2016
Leuke collega's
Organisatie die met je meedenkt
Vele mogelijkheden als medewerker
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel werkdruk
Helpende/ verzorgende (voormalige medewerker) –  Arnhem4 april 2016
ik had goede contact met de mensen die ik verzorgd had ...door de beleid van de werkgever kon ik mijn werk niet voortzetten ,waarmee met plezier heb gewerkt
Pluspunten
Dichtbij Thuis
Minpunten
werkdruk..
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede teamdynamiek is belangrijk en werk je aan.
Begeleider gehandicaptenzorg. (huidige medewerker) –  Arnhem19 maart 2016
Als je er van houdt om met en voor mensen te werken is dit een prima plek. Het is afwisselend en dankbaar werk.
Er wordt gekeken waar je sterke punten zijn en daar wordt gebruik van gemaakt en je krijgt de kans om dat te ontwikkelen.
Pluspunten
onregelmatige werktijden.
Minpunten
veel schakels waardoor dingen soms niet snel afgehandeld worden.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rustige omgeving in het bos
Begeleider gehandicaptenzorg Siza (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE12 april 2015
Goede gehandicapten zorg met een rustige omgeving.

Goede omgang met cliënten en je weet als je begint voor welke cliënten je met wat op moet passen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie in ontwikkeling met veel deskundigheid in huis.
Opvoedkundig Ambulant Ondersteuner (huidige medewerker) –  Ede, GE24 februari 2015
In mijn baan als ambulant ondersteuner heb ik de vrijheid om mijn werk zelf in te delen. Dat is een groot voordeel want zo kan ik mijn werk afstemmen op mijn gezinssituatie. Ik werk veel alleen en dat is wel eens lastig. Wel werken we met schaduwcollega's, daar kan ik mee overleggen als ik er niet uitkom in een gezin of vragen heb. Ik heb fijne collega's. Ik heb veel geleerd op het gebied van autisme en Licht Verstandelijk Beperkte mensen. Het leukste van dit werk is dat je steeds weer nieuwe situatie tegenkomt waar je van kunt leren.
Pluspunten
Veel zelfstandigheid
Minpunten
Er worden veel veranderingen tegelijkertijd doorgevoerd
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexer
Begeleider (huidige medewerker) –  Arnhem, GE15 januari 2015
als flexer moest je erg flexibel kunnen zijn, je kwam op alle woningen en moest in korte tijd alles weten. De meeste woningen stonden hier voor open en hadden een plan geschreven waardoor je makkelijk het werk kon doen.
Pluspunten
diversiteit
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veranderende werkmethodes
participatiecoach gehandicapten (voormalige medewerker) –  Bennekom, GE12 januari 2015
De laatstste 2 jaar heb ik gewerkt als participatiecoach en activiteitenbegeleidster. Door de komst van de WMO moest het centrum veranderd worden van een act. centrum naar wat? Dit was een erg interessante tijd omdat de hele werkwijze op zijn kop stond en er een nieuwe visie moest komen op het werken met gehandicapten.
Voor mij was het een uitdaging om te gaan ontdekken wat het nieuwe werken voor kansen bood voor zowel de clienten als voor mijzelf.
Ik heb geleerd dat ik wel open sta voor veranderingen en deze kan implementeren in mijn werk.

Voor sommige collegas was dit minder makkelijk te accepteren en ik heb gemerkt dat ik weinig geduld heb met mensen die blijven hangen in oude patronen en niet kunnen accepteren dat het leven verandelijk is.
Pluspunten
veel ruimte om op ontdekking te gaan en nieuwe dingen te ontwikkelen
Minpunten
samenwerking met collegas kon beter
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
behulpzaam werk graag met mensen
assistent begeleider, ADL (huidige medewerker) –  Arnhem, GE3 mei 2014
ik werk nu op kooningsjagt met mensen vestandelijk beperking.
werk graag in een team wat ik geleerd hebt is dat ik professioneel te werk gaat .
Pluspunten
gastvrij heid op het werk.
Minpunten
dat ik nog als leerling uitbetaald wordt.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving en erg leerzaam
Assistent begeleider (huidige medewerker) –  Arnhem, GE21 november 2013
Mensen verzorgen aan kleden wassen eten geven. Naar hun werk brengen en alles in orde maken voor de avonddienst.
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
niet
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
begeleider (voormalige medewerker) –  Arnhem4 april 2013
Siza is een goede werkgever, er zijn legio mogelijkheden om intern aan cursussen deel te nemen.
Groot bedrijf dus een interne switch is goed te maken.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren

Zie meer beoordelingen over Siza

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 18 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over Siza gesorteerd op locatie