Sensire Reviews

32 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede gemoedelijke en tegelijk stimulerende werkomgeving
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Hengelo GLD6 april 2017
Sensire is een organisatie die gericht is op het geven van uitmuntende zorg met als aandachtspunt dat de mens in alles centraal staat.
We werken in een zelfsturend team.
Dit betekent dat je zelf een grote inbreng hebt en we allen verantwoordelijk zijn dat de doelen worden behaald.
We hebben een goede onderlinge communicatie en afstemming van de verschillende disciplines.
De sfeer is gemoedelijk en toch stimulerend.
Erg prettig om te groeien als team en als persoon.
Pluspunten
Goede opleidingsmogelijkheden en het aanbieden van E-laerning.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd fijn gewerkt
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Doetinchem west2 februari 2017
Nu van 3 naar 2 teams hier sta ik niet helemaal achter!
Deed ook altijd de planning!
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk
Ziekenverzorgende IG (huidige medewerker) –  Groenlo6 januari 2017
Goed, maar wel grote organisatie.
Wel eervol werk
veel administratie en andere dingen naast het werk
Pluspunten
begeleiding
Minpunten
Grote organisatie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderling in het team een prettige werksfeer
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Vorden21 november 2016
Mijn collega's en afdelingshoofd waren fantastisch, stonden altijd voor elkaar klaar.

Het leukste was het contact met veel verschillende mensen.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen doorstroom mogelijkheden kunt er wel goed werken
ziekenverzorgende IG (huidige medewerker) –  Vorden10 november 2016
Het is er goed werken alleen ben ik iemand die van variatie houd in het werk en dat zie je wat minder met dementerende bewoners.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdagende en afwisselende baan
BBL leerling verpleegkundige MBO 4 (huidige medewerker) –  Achterhoek13 juli 2016
Mooie en lieve mensen mogen ondersteunen op lichamelijk en/of psychosociaal gebied.

Ik leer ontzettend veel (dagelijks op de werkvloer)

Lieve en behulpzame collega's

moeilijkste van de baan zijn de werktijden en het vele werken omdat je relatief weinig uren op een dag werkt.

het leukste van de baan, mensen mogen en kunnen helpen/ondersteunen. De dankbaarheid en voldoening.

Het blijft het mooiste vak wat er is.
Pluspunten
voldoening
Minpunten
de werktijden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam Samenwerkend en Sprankelend.
Thuishulp A (voormalige medewerker) –  Twello13 juli 2016
ik heb mijn werk als leerzaam en productief ervaring tevens heb ik door te spiegelen veel over mezelf geleerd en de mensen waarvoor/waarmee ik werkte gaven me door middel van feedback meer vertrouwen waardoor ik sterker en zelfverzekerder ben geworden.
Pluspunten
zoveel liefde en geborgenheid uit kunnen delen
Minpunten
vaak weinig tijd om extra dingen te doen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer, prettige collega's
Alfahulp (voormalige medewerker) –  Doetinchem17 juni 2016
Een hele fijne tijd beleefd met clienten en collega's, dankbaar werk waar men voldoening uit kan putten!
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werksfeer
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH3 februari 2016
verschillende taken uitvoeren, alle dagen waren druk maar leuk, fijne collega´s.
Pluspunten
uitwissel werk. extra uren.
Minpunten
soms te laat
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi dankbaar en noodzakelijk werk is de zog.
Verzorgende thuiszorg (voormalige medewerker) –  Lichtenvoorde13 januari 2016
Het werk in de zorg was heel dankbaar werk.
Fijn om mensen te helpen, die dit zelf niet meer kunnen.
Je krijgt daar veel waardering voor terug.
Pluspunten
Je krijgt veel waardering en repsect voor mensen, wat heel belangrijk is.
Minpunten
Het is lichamelijk zwaar werk.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb altijd met plezier bij Sensire gewerkt.
Verzorgende thuiszorg (voormalige medewerker) –  Twello7 december 2015
Doordat ik niet genoeg opleidingen heb gevolgt, heb ik onslag gekregen. Daar ik bijna 62 jaar ben zie ik de opleiding niet meer zitten
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
thuishulp (voormalige medewerker) –  Zutphen, GE14 oktober 2015
was een heerlijke gezellige tijd. Zowel met werken als met collega's. communicatie met leidinggevende was goed. prettige sfeer. Lichamelijk best wel zwaar. de danbaarheid van de mensen die je helpt is zo groot. Daar doe je het tenslotte voor.
Pluspunten
1 x per jaar een uitje met de collega's
Minpunten
eigenlijk niets
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dag
verzorgende plus (voormalige medewerker) –  Vorden en omstreken11 oktober 2015
Iedere dag is een verrassing. Doordat je met veel verschillende mensen werkt. Geweldig!
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak
Huishoudelijke Hulp (voormalige medewerker) –  Eibergen13 augustus 2015
Meestal 8:30 beginnen. Je komt bij je clienten die je hebt schoonmaken. Je werkte altijd alleen. Het leukste van je baan was het contact met je clienten.
Pluspunten
Vrijheid
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke omgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Doetinchem, GE8 juni 2015
Leuk baantje met een georganiseerde groep mensen. Begeleiding geven was erg leuk en de mensen waren zelf ook dankbaar. Een afdeling waar je met 2/3 verzorgenden á 2/3 begeleiders rondloopt. Prettige werksfeer en houd rekening met mens.
Pluspunten
Lange pauze's
Minpunten
Zwaar werk voor de rug.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
inspirerend en gezellige werksfeer
Maatschappelijk werker (voormalige medewerker) –  Ulft, GE7 november 2014
Plezierige werkomgeving met leuke collega's. Goede werk en leeromgeving bij het maatschappelijk werk.
Pluspunten
Goede organisaite
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
reeds eerder ingedien
Helpende/ Thuishulp (voormalige medewerker) –  Berkkelland22 september 2014
rennen vliegen
geleerd: luisteren
Directie en Collega's weinig gezien
Moeilijkst : Werkdruk
Leukste: diversietijd aan mensen
Pluspunten
zelf je dag in kunnen delen
Minpunten
werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenwerking
Alphahulp HH1 (voormalige medewerker) –  Zutphen/Warnsveld10 september 2014
Ik heb een leuke tijd gehad bij Sensire en het werken met ouderen die daar aan verbonden waren.

Veel geleerd van de wijsheid van ouderen. Het moeilijkst was als iemand overleed, Je krijgt toch een band met iemand en als iemand overlijdt doet je dat toch wat ook al bereiken sommigen een hoge leeftijd.

Het leuktst is het gevoel dat je toch nodig bent ondanks de omstandigheden van de persoon.
Pluspunten
De huishouHoudelijke taken overnemen die anderen niet meer kunnen uitvoeren.
Minpunten
Overlijden
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig werken in een zorgomgeving
Administratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Eibergen, Borculo, Doetinchem9 september 2014
Vele jaren werken in een gezellige, informele sfeer. Met plezier hard gewerkt met fijne collega's. Veel geleerd op administratief gebied (plannen, telefooncentrale, verslagen maken, notuleren, postverwerking, omgaan met klanten), computercursussen gedaan. Het werk was niet moeilijk maar er was wel vaak werkdruk. Gelukkig werk ik het beste onder druk. Ik hou ervan te presteren.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
Groot bedrijf waardoor directie en zo erg op afstand zijn.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sensire thuishulp overgenomen door TSN
Thuishulp (huidige medewerker) –  Winterswijk, GE5 februari 2014
Ik ben overgenomen door de TSN omdat de Sensire is gestopt met de huishoudelijke taken.
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 2Rapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 33 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over Sensire gesorteerd op locatie