Securitas Reviews

87 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beveiliging
Beveiliger (huidige medewerker) –  Rotterdam19 november 2017
Veel ervaring opgedaan in de diverse verschillende bedrijven die ze hebben
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veeleisende werkgever met weinig zekerheden
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Den Haag2 november 2017
Veeleisende werkgever maar geven er zelf weinig voor terug.
Halen je binnen met mooie beloftes zoals oa voldoende uren en een toekomst maar hier komt in de praktijk maar weinig van terrecht.

Slecht salaris, bedelen om extra uren, onzekerheid voor een toekomst en werkdagen soms van 12 uur zonder een minuut pauze. Securitas werkt met 0 uren contracten en na 3 contracten wordt je er zonder pardon uitgegooid, terwijl je beoordelingen niets anders dan lof zijn en altijd voor ze klaar hebt gestaan als ze je nodig hebben.
Veel onvrede onder het personeel bij zowel de receptiediensten als de beveiligers.

Het werk is leuk, afhankelijk van de locatie waar je geplaatst word.
Ik heb gelukkig wel een erg leuke werkplek gehad.......

Securitas wordt wakker!!
Pluspunten
afwisselend werk en werktijden
Minpunten
zie review
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mensen gebruiken en weggooien.
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Den Haag31 oktober 2017
Mensen hier wil je echt niet werken op 0 uur contract.
je wordt gewoon gebruikt waar je bij staat en aan het einde weggegooid. allemaal halve (gare) dienstjes van 4 of 5 uur.
Management hoor je nooit behalve als ze wat te zeiken hebben, zijn echt misselijke figuren.
Niks niet doorgroeien en allemaal loze beloftes. haf jaar contractjes. je een beetje aan het lijntje houden. En vooral heel veel stress.
Gewoon even doorzoeken voor echt werk mensen. Mocht je hier gaan werken? Succes !!
Pluspunten
dichtbij
Minpunten
genoeg genoemd
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grootse en slechtste beveiligings bedrijf
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Sittard6 oktober 2017
Het zijn slaven drijvers
Zien alleen maar $ tekens
Geen respect voor de mensen op de werkvloer.
Enige wat ze doen en denken is dat ze de diensten dicht hebben.
Leidinggevende op sommige objecten denken alleen aan zich zelf.
Prive leven behoort niet in hun rijtje thuis je leeft om te werken bij securitas terwijl je werkt om te leven.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Teveel om op te noemen
Was deze review nuttig?Ja 8NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was gezellig
Receptioniste / Telefoniste (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom2 oktober 2017
Thx, fijne collega's voor de leuke tijd die we gehad hebben. Het was een leuke baan. Veel contact met mensen aan de balie.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijd
Havenbeveiliger (voormalige medewerker) –  Rotterdam Haven22 september 2017
Securitas een van de grootste slecht bedrijf van Nederland Je werk sls een paard maar geen waardering jammer genoeg. Over Vast contract kan beter vergeten om te krijgen moet minimaal 10 jaar in dienst als je geluk hebt. Daarom vind ik geen eerlijke bedrijf
Pluspunten
0
Minpunten
1000
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onmenselijk
Objectbeveiliger/ receptioniste (voormalige medewerker) –  Diverse5 september 2017
Je bent maar een nummer voor ze en zodra ze de kans krijgen om je eruit te trappen, doen ze dat.

Ze eisen vanalles en nog wat van jou maar zelf iets terug geven, ho maar..

Totaal geen begrip voor prive situatie, voorbeeld:
Ik ben van 06:00 uur tot 20:00 uur beschikbaar, iedere dag, ook weekenden.
Geen avonden en nachten omdat ik 2 kleine kindjes onder de 4 jaar heb.

Mij werd IN mijn zwangerschapsverlof alvast medegedeeld dat ik niet terug hoef te komen want er is geen werk in mijn beschikbare uren.

I call BULLSHIT!

Mensen die er werken en nooit problemen hebben gehad, wees maar blij.

Mensen die er willen werken, wees op je hoede.. ik heb er 2x gewerkt, 2x eruit gegooid omdat ik niet 24/7 voor ze klaar sta.

Ik werk om te leven, ik leef niet om te werken.. dat lijken ze niet helemaal te snappen daar.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review nuttig?Ja 17NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Achteruit gegaan
Beveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost26 augustus 2017
Zeker sinds de nieuwe koers, is het bedrijf er op achteruit gegaan naar mijn mening. Er zijn veel goede collega's de afgelopen jaren vertrokken omdat zij of geen vaste contracten kregen of omdat zij zelf weggegaan zijn naar aanleiding van hoe zij behandeld zijn.

Doorgroeimogelijkheden zijn er niet, daar kun je beter voor buiten de Beveiliging als je de capaciteiten daarvoor hebt.
Pluspunten
Salaris op tijd
Minpunten
Leidinggevenden die maar wat doen. Omgang met mensen door organisatie, je word beschouwd als wegwerpartikel voor jou 10 anderen.
Was deze review nuttig?Ja 12NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi wereldwijd bedrijf met veel mogelijkheden. Alle vrijheid om te doen wat van je wordt gevraagd
Safety Consultant (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 augustus 2017
7 fantastische jaren met heel veel goede collega's.
Nadeel weinig feed-back waar je sterker van kon worden door operationeel leidinggevende.
Pluspunten
Bedrijfscultuur
Minpunten
Bedrijfscultuur
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende baan
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Arnhem15 augustus 2017
ik was werkzaam op 6 verschillende recepties en 2 servicedesken. Ik wisselde dus wekelijks en soms dagelijks van opdrachtgever. Hierdoor veel geleerd en mezelf goed kunnen ontwikkelen tot allround secretaresse
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1 jaar gedaan
conductrice (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 juli 2017
Ontzettend veel geleerd in dit jaar.
In alle talen uitgescholden, bespuugt en hele mooie verhalen gehoord van mensen.
Het is een baan die onderschat wordt. Je staat namelijk de hele dag in een bewegende tram. Dit ga je voelen aan je knieen en je rug.
Voor deze baan moet je pit hebben anders wordt je door brutale mensen overlopen.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Centralist Dispatch
Centralist Dispatch (huidige medewerker) –  Geldrop26 juli 2017
Onderbezetting gedurende afgelopen jaar. Gouden bergen beloofd bij sollicitatie. Rooster pas 10 dagen van te voren. Smerige kantine die naar ontlasting stinkt van de altijd smerige wc die er naast zit. Onmogelijke roosters en verlofaanvragen worden standaard afgekeurd ivm onderbezetting. Van het team van 22 zijn er nog 9 over die een volledige weekbezetting van 3 shifts per dag moeten invullen. Veel burnout klachten bij personeel waarop ontslag volgt. Menselijkheid is onvindbaar in Geldrop. Laatst heeft een beambte uren dood gelegen op locatie omdat de controle meldingen niet uitgevoerd waren als gevolg van onderbezetting. Inplaats van nazorg, intimidatie en zwijgplicht om het buiten de media te vinden. Los nog van het feit dat surveillanten met slecht werkende communicatiemiddelen uren onbereikbaar zijn. Dit gaat binnenkort zeker fout! Dat alles voor een minimum loon en binnen een militair regime.
Pluspunten
Collegas
Minpunten
Mismanagement eerste klas. Managers rennen overigens binnen een jaar naar een andere uitdaging
Was deze review nuttig?Ja 15Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Beveiligingsmedewerkster (voormalige medewerker) –  Middenmeer20 juni 2017
Mijn ervaring bij Securitas is opzich positief, ik werk er graag.

Alleen kwa zwangerschappen heb ik er minder goede ervaringen.

En dat ze teamleiders hun gang laten gaan iemand compleet de grond in te stampen en weg te pesten zonder dat er ook maar iemand vragen stelt.

Verdiensten zijn prima, ook hun extra's via securitasvandaag zijn super! Ik had er graag willen blijven werken en er veel meer van willen maken als ik de kans had gekregen.

En de kans op een vast contract is minimaal, je zit eerst 3 jaar aan tijdelijke contracten.
Pluspunten
Extra's, verdiensten.
Minpunten
Payroll contract, geen zekerheid qua uren en geen sociale controle.
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Aspirant beveiliger (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 juni 2017
Veel diversiteit kwa verschillende objecten waar je werkt
Pluspunten
Gratis eten en vergoedingen
Minpunten
Laat aangeven waar je werkt
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 8Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nr en geen persoon
beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 juni 2017
ze houden met je privé geen rekening, wel fijn met collega's gewerkt
Pluspunten
veel urn
Minpunten
geen prive
Was deze review nuttig?Ja 18NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel verschillende objecten
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Soesterberg15 mei 2017
Vroeg opstaan, openen van diverse gebouwen.
Controle rondes lopen. Leuke gezellige collega's. Elke dag gebeurd er wel weer wat anders
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rechtlijnige Job
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Middenmeer2 mei 2017
Ik heb hier 3 maanden gewerkt.

Wat je doet is niet veel, Puur toegangscontrole.

Je heb dagen dat het druk is, maar ook zo rustig dat niemand langs je post komt.

Je mag op je werkplek eigenlijk niets.

Contact met kantoor is er niet.

Ik had een contract als oproepbasis en ze dwingen mij om te werken.
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Saai werk. planning dwingt.
Was deze review nuttig?Ja 12NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en goed bedrijf
Objectbewaking (huidige medewerker) –  Den Haag27 maart 2017
Werkzaam als objectbewaker , elke dag is anders.
Alles is goed geregeld
Pluspunten
Parttime, vast rooster
Minpunten
Kom niet aan m 90 uur die ik graag wil werken.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geroddel, en inmiddels al langere tijd te weinig loon ontvangen.
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Utrecht12 maart 2017
Werkelijk de slechtse werkgever ooit!!!!!

Allereerst moet je een engelen geduld hebben om aan het werk te kunnen, dus dan ben je alweer 2 a 3 maanden verder voordat je daadwerkelijk aan de slag kan.

Henk van de planning doet zijn best om de nodige panden voor je te vinden waar je kunt werken, maar verwacht geen fulltime functie.
Vooral aangezien securitas net flink wat belangrijke klanten zijn verloren.

Mijn ervaring is dat het begin leuk was, zolang je maar alleen/in een kleine groep werkt.
Helaas kwam ik daarna bij friesland campina werken, en ga daar NOOIT werken!!!
Enkele collega's zijn aardig, maar er is veel achterbaks gedoe!
Mocht dat niet genoeg zijn, dan kan de hoofd receptioniste van campina je de laatste druppel geven, door te dreigen/je de grond in te trappen.
Ik ben er gewoon weg gepest, en daardoor zit ik nu met een burn-out.

Het gebeurt nu ook al langere tijd dat ik niet eens 1/5de van mijn loon hebt ontvangen, en dan heb ik het over een paar maanden al.
Als je daar vervolgens naar vraagt, krijg je gewoon geen antwoord.
(38 uur gewerkt = 190 euro?)

Oh, en en niet te vergeten dat je niet echt van de regeltjes zijn.
Pauze? Securitas heeft geen idee wat het inhoud, zelfs met een dienst van 10 uur kan jij gewoon achter die balie blijven zitten!

Echt, er zijn zoveel leukere werkgevers, dit is geen toekomst, dit is gewoon uitbuiting!

Dankjewel Marlou!
Pluspunten
geen één!
Minpunten
teveel om op te noemen!
Was deze review nuttig?Ja 31Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's fijne wersfeer
Beveiliger (voormalige medewerker) –  amsterdan zuid/oost28 februari 2017
aangezien ik op pand ING Tressury 16 jaar vertoeft heb, weet ik alles van de procedure van ING, en weet ik alles van het pand.
Pluspunten
fijne bewoners
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNee 16Rapporteren

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 6.663 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,2

Reviews over Securitas gesorteerd op locatie