Schoenenreus Reviews

54 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoorn6 februari 2017
Veel geleerd , kon goed opschieten met de collegas. Een veilige werkplek!
Pluspunten
Zelfstandig kunnen werken.
Minpunten
Geen een!
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2017
Gezellig bedrijf, jammer dat het niet meer bestaat anders had ik daar nu nig gewerkt, ben daar altijd met respect behandeld
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Zondag werken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super winkel
assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Zaandam29 december 2016
jammer dat we failliet zijn gegaan want anders was ik der nooit meer weg gegaan ..!
Pluspunten
leuk en goed team
Minpunten
communicatie met hoofdkantoor
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
failliet gegaan
Verkoopmedewerker/assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  hardenberg/almelo30 november 2016
ben vanwege faillissement eruit gekomen niet op een erg leuke manier.verkoopster
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke veelzijdige baan
Assistentfiliaalmanager (voormalige medewerker) –  Goes2 oktober 2016
De werksfeer was er altijd erg positief ik vond het persoonlijk wel erg jammer dat de producten die wij verkochten vaak van mindere kwaliteit was
Minpunten
Product kwaliteit
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken maar toch altijd gezellig
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Zoetermeer12 september 2016
we kwamen altijd bijna samen binnen.
en namen we eerst altijd een bakje thee of koffie, daarna opende we de zaak .
toen kregen we van onze team leider opdrachten wat er die dag moest gebeuren.
Pluspunten
korting
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Roelofarendsveen7 juli 2016
ik heb tijdens mijn bbl opleiding detailhandel veel werkervaring opgedaan, met zeker veel lol met super collega's

het was een hecht team, wat ik als zeer prettig heb ervaren,
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukste baan aller tijden
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 februari 2016
Heel gezellig en leuk team gehad. Onwijs naar mijn zin gehad. Geleerd om klanten te woord te staan netjes. Helaas vanwege faillissement ontslagen.
Pluspunten
gezellige collegas
Minpunten
schoenengeur in de winkel
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkogeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag17 januari 2016
Schoenenreus vraagt mensen die oog hebben voor mode, enthousiast en flexibel zijn en met het bloeiende bedrijf willen meegroeien.
Pluspunten
Korting
Minpunten
NVT
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid, klantvriendelijk,
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord27 november 2015
mijn werk dag zag er zo uit
elke zondag moest ik de winkel openen, geld halen kassa na tellen.
taken verdelen wat we gaan doen, pauze houden, een uur een ieder. de rest van de dag kassa draaien en de winkel bij houden tot de winkel gesloten moet worden. Ik heb hier veel geleerd de winkel openen en sluiten de leiding nemen is best een leuke ervaring, ik werkte zelf met 5 andere dames weinig werknemers. het moeilijkste vond ik soms om een goeie indeling te maken wie wat doet en hoe laat een ieder met pauze gaat. het leukste was dat wij een sterke band hadden een kleine groepje.
Pluspunten
leuke collega`s en een uur lang pauze
Minpunten
niet genoeg medewerkers
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne winkel om te werken met veel mogelijkheden
Assistent bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Leerdam6 november 2015
Bij binnenkomst zo 20 min van tevoren ging je eerst het geld uit de kluis halen en in de kassalade doen daarna ging je koffie zetten voor het personeel en begon je de dag met het verdelen van de werkzaamheden.
Soms moesten er veel dingen geregeld worden qua personeels verschuivingen en ook personeels planningen dat deed ik ook altijd.
In principe moest je alles kunnen en het personeel goed aansturen dat ging me goed af.

Het moeilijkste van de baan was toch wel de gesprekken die je moest voeren met het personeel als het niet goed ging.
Pluspunten
eetgeld, goede reiskosten
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag, Delft, Schiedam ZH31 juli 2015
Een uitleg over een typische dag op het werk is niet mogelijk. Door de flexibele functies en verschillende collega's en klanten, beleef je elke werkdag opnieuw. Mijn werkzaamheden als verkoopmedewerkster bij schoenenreus:
Klanten adviseren, kassa bediening, zendingen verwerken, winkel op orde houden en een bijdrage aan een klantvriendelijke en prettige sfeer in het filiaal. Deze functies zijn ook het antwoord op de vraag, wat ik binnen dit bedrijf geleerd hebt.
Mijn collega met wie ik samen stond was de Manager of Assistent- Manager en afhankelijk van de drukte per dag, was er nog een verkoopmedewerkster aanwezig. Als collega's werkten we in een goed teamverband, konden met elkaar opschieten en zorgden voor een prettige sfeer in het filiaal.
Op drukke dagen moest ik zowel de kassa bedienen als de ontvangen goederen te verwerken. Dit soort dagen waren voor mij het moeilijkst. Het leukste van het werk vond ik het ontvangen en verwerken van nieuwe goederen en de klanten erover te informeren.
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Minimale Reiskostenvergoeding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met het bedrijf ging het steeds minder,ging ook failliet.
Magazijnmedewerker, orderpicken, heftruck (voormalige medewerker) –  Uden31 juli 2015
Vaak weer nieuwe uitzendkrachten op de werkvloer.
Veel scannen van producten.
Met de directie hadden wij weinig contact.
Met de collega''s had ik goed contact.
Dat je te weinig uren maakte.
Zelfstandig werk.
Pluspunten
Regelmatig gebak.
Minpunten
Met het bedrijf ging het steeds minder
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Lisse en Roelofarendsveen21 juli 2015
Door faillissement heeft een review weinig nut.Heb er wel tot aan faillissement met veel plezier gewerkt.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
verkoper (voormalige medewerker) –  Deventer8 juni 2015
leuk bedrijf waar ik met plezier gewerkt heb. Helaas is het op een vervelende manier geëindigd.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
faillissement
Assistent Filiaalmanager in opleiding (voormalige medewerker) –  Panningen, LI2 juni 2015
schoenenreus is weer failliet, dus veel valt er niet over te zeggen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn werkervaring bij de Schoenenreus
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH24 mei 2015
Een typische werkdag zou ik als volgt omschrijven; we begonnen om negen uur. Voordat de deur van de winkel open ging werd de werkdag en indeling besproken. Ik heb geleerd hoe ik de winkel optimaal kon vullen en presenteren. Elke week werd de winkel indeling veranderd, wij hadden twee verdiepingen in ons filiaal. Hierbij was het van belang dat iedereen goed werd aangestuurd zodat de winkel op tijd af was. Zodra de winkel in orde was konden we klantvriendelijk en service gericht gaan verkopen. Het aller leukste aan mijn werk vond ik dat het altijd lekker druk was en wij dus altijd wat te doen hadden. Mijn collega's waren net zo gedreven als ik waardoor het werk extra leuk was.
Pluspunten
Collega's en locatie
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fluitend naar mijn werk
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Oud-Beijerland, ZH14 mei 2015
winkel open doen vracht uitpakken en verwerken klanten tussen door lekker helpen
lekker klanten helpen adviseren als ze daar omvragen
gezellige meiden top
alles is te leren ( vloekende klanten)
elke keer weer anders
Pluspunten
gezelligge collega`s
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  rotterdam kreeftstraat(alexandrium)12 mei 2015
opstarten met personeel zeggen wat de doelstellingen zijn
plan van aanpak maken kpi's doornemen
winkel vullen
werkte met 6 collega's
moeilijkste van mijn baan was dat er soms te veel gepraat werd achter je rug en dat je daar dan niet gelijk wat van kan zeggen maar het eerst moet uitzoeken
het leukste van mijn baan was dat we heel zelfstandig waren en dat ik het leuk vind om met klanten om te gaan
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
teveel van hetzelfde artikelen ingekocht
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf, maar helaas failliet
verkoopmedewerker schoenen (voormalige medewerker) –  Dordrecht15 april 2015
altijd met veel plezier gewerkt, maar helaas is het bedrijf failliet gegaan, waardoor ik genoodzaakt ben om op zoek te gaan naar een nieuwe baan.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 61 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,8
Bedrijfscultuur
4,3

Reviews over Schoenenreus gesorteerd op locatie