SABIC Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, met informele sfeer en zeer sociaal beleid
Veiligheidskundige begeleiden van projecten (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom20 juni 2017
Binnen gekomen als WAJONGER met een jaar contract, door mijn inzet heb ik hier uiteindelijk 5 jaar mogen werken. Weliswaar via uitzendbureau maar toch.
Er werd meegedacht aan mijn mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Zelf tijdens een studie werd er meegedacht naar mogelijkheden om naast mijn studie ook dit te kunne implementeren in mijn werkzaamheden als QA/QC analist
Pluspunten
Sociaal beleid (WAJONG)
Minpunten
betalen voor koffie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wonderful office space, supporting colleagues, challenging work and mid-day snack parties
Intern (voormalige medewerker) –  Sittard20 januari 2017
A typical day at work:
Day starts with a warm greeting at the entrance of the building. With flexible working conditions and open office culture, there is always an excitement to have a fresh experience. With skype for business and telepresence, meetings are quite comfortable, including work from home presentations and message deliveries. Office lunch with team gives room to healthy humour.

What I learned:
I learned about corporate working culture and the influence of Arabic management conditions.

Managing board and colleagues:
Influencing management team with experienced personnel. They have a hierarchical system, which plays an important role in decision making.

The best part of the job:
Getting an opportunity to learn and experience trade shows. Gives exposure to B2B interaction practically.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werkdruk is zeer hoog en neemt steeds toe.
Raw Material Planner (huidige medewerker) –  Geleen, LI20 november 2015
Het is zeer moeilijk communiceren met de manager.
Toen Sabic nog bij DSM hoorde was het een prettig bedrijf om voor te werken. Echter nadat een gedeelte aan SABIC verkocht was verslechterde de werksfeer aanzienlijk.
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele bedrijfsvoering
Controlling employee (voormalige medewerker) –  Geleen, LI19 november 2015
Uitdagend bedrijf met veel professionals. Als multinational voldoende mogelijkheden om daar werkzaam te zijn waar je kwaliteiten liggen.
Pluspunten
internationale omgeving
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf met goede werksfeer
operator (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom, NB30 juli 2015
sabic is een prettig bedrijf met goede arbeidsomstandigheden, waarin veilig werken hoog in het vaandel staat. Ook de werksfeer is goed, in mijn ploeg kon ik eigenlijk met iedereen opschieten. Ook is het werk afwisselend, er zijn verschillende vloeren waar op elke vloer wat anders gebeurd om uiteindelijk het eindproduct te maken, je bent met z'n allen daarmee bezig en dat maakt dat je als team goed moet functioneren.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk ervaren
Machine-operator, allrounder (huidige medewerker) –  Raamsdonksveer, NB24 maart 2015
het was wel en top werksefeer zoals de baas en de collegas maar helaas zijn er prive omstadig heden tussen gekomen waar ik helemaal ziek ben geworden maar de werk de sfeer was altijd lachen en spontaan door werken
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen
Officer Urban Planner (huidige medewerker) –  Urmond, LI10 september 2014
SABIC is een leuk bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden op meerdere opleidingsprincipe
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
MRO leader & analist Europe (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom,5 november 2013
Sabic is een bedrijf dat volop in beweging is na de overname van general Electric Plsctics. Een cultyyr verandering is gaande. Dit vergt veel tijd, geduld en energie.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in een dynamische werkomgeving
Stage (voormalige medewerker) –  Geleen, LI10 oktober 2013
Bij SABIC heb ik heel veel geleerd. Doordat dit een internationaal bedrijf is, kreeg ik ook heel veel met Engels te maken. Dit kwam overal in terug. Hierdoor kreeg ik meer zelfvetrouwen om in een andere taal te telefoneren en brieven te schrijven.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie gericht met oog voor de collega`s
Procesoperator / Field operator (huidige medewerker) –  Geleen, LI25 juni 2013
In de toch vrij korte tijd die ik er werk heb ik het gevoel gekregen bij de groep te horen. De collega`s zij zeer betrokken bij hun werk en ondersteunen nieuwe collega`s waar het ook maar mogelijk is en betrekken hen overal bij.
Pluspunten
Een eigen goed uitgeruste keuken waar samen gekookt wordt. dat versterkt de onderlinge band enorm
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over SABIC

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 98 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,2
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,7
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over SABIC gesorteerd op locatie