Randstad Reviews

508 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en leerzaam werk
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 december 2017
Ik ben een jaar werkzaam geweest bij Randstad. Flexibel uitzendbureau. Randstad bied ieder een kennis ongeacht de werkervaring. Leuke tijd gehad.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
bepaalde tijd dienstverband
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Diverse functies (voormalige medewerker) –  Kampen14 december 2017
Prima uitzendbureau.
Goed contact, duidelijk verhaal altijd.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige welkom
Bedieningsmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 december 2017
Ik werd heel fijn verwelkomd door alle collega's op werk. Helaas heb ik nooit de mogelijkheid gehad om meerdere keren achter elkaar te werken. Bij mijn sollicitatie gesprek werd mij verteld dat ik in principe bijna elk weekend werk zou hebben, dit was helaas niet het geval.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk
Havenmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 november 2017
goed werk goede sfeer goede begeleiding met ziektes
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie verhaaltjes
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle16 november 2017
randstad spiegelt het allemaal prima voor, maar uiteindelijk komt het neer op keihard werken en geen waardering. doorgroeien en een vaste baan zijn maar voor een enkeling weggelegd (vriendjes van ...)
ruggesteun van randstad kan je absoluut vergeten
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
vriendjes politiek
Was deze review nuttig?Ja 16Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer
Chauffeur CE (huidige medewerker) –  Veghel9 november 2017
Altijd klaar voor wat dan ook gebeurt. Een attent houding over werk nemmers.
Pluspunten
veerkrachts
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkgever die zich erg bekommert om personeel
Medewerker Randstad (voormalige medewerker) –  Coevorden7 november 2017
Goede en verschillende mogelijkheden voor werk. Daarnaast een goede begeleiding. Ik zelf ben ziek geworden en heb daarbij een heel goede begeleiding gehad. Fijne mensen en ze geven echt om je.
Pluspunten
Veel contacten
Minpunten
Ben ik niet tegengekomen
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch, zelfstandig
Account Intercedent (huidige medewerker) –  Leeuwarden20 oktober 2017
Werken als account intercedent bij telecom en energie is iedere dag anders. Je bent heel vrij, bent zelf verantwoordelijk voor je klant. Een geweldige baan waar je veel doorgroeimogelijkheden in hebt en zelf bepaalt hoe succesvol je bent.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam19 oktober 2017
Enige positieve wat ik ondervind was de sfeer onder collega's
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Niveau 2 plus (voormalige medewerker) –  Den Haag19 oktober 2017
Goede werkgever. Alles in orde. Ik heb geen minpunten.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Metaalbewerker (voormalige medewerker) –  Almelo15 oktober 2017
het was een leuke baan heb met veel plezier gewerkt
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf met super leuke collega's
steward sc heerenveen (huidige medewerker) –  heerenveen12 oktober 2017
Tijdens mijn werkperiode bij dier all in heb ik veel geleerd over de verschillende producten die er zijn voor huisdieren. Ook heb ik geleerd hoe ik om moet gaan met verschillende soorten klanten en hoe ik deze zo blij mogelijk de winkel uit kan laten gaan.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitzendbureau met persoonlijke benadering
Regio cateringmedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag8 oktober 2017
Een prettig en duidelijk uitzendbureau met persoonlijke benadering.

Er wordt voor mij ook rekening gehouden met de woon/werk afstand.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendburo
Verpleeghulp (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 oktober 2017
leuk uitzendbureau. veel werk gehad, op verschillende locaties
Pluspunten
goede verdiensten
Minpunten
geen vastwerk
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk met voldoening
Barhoofd (voormalige medewerker) –  Groningen6 oktober 2017
Ik heb hier goed leren omgaan met klanten die graag iets van je willen, hapje/drankje. Het was altijd flink doorwerken, maar je kreeg er ook veel voldoening van.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima uitzendbureau
Metalflex, Medewerker productie (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 oktober 2017
Alles heel goed geregeld via de website. De medewerkers zijn deskundig en kennen de markt.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij veel bedrijven werkzaam geweest inzake opdrachten
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Delft eo18 september 2017
Bij heel veel bedrijven en (semi) overheden werkzaam geweest voor diverse werkzaamheden.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Geen vaste werklocatie
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Postbode (voormalige medewerker) –  woerden7 september 2017
randstad in een prettige bedrijf om voor te werken
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij randstand
inpak koekfabriek (huidige medewerker) –  Enkhuizen1 september 2017
Ik heb werken bij randstad als redelijk goed ervaren. Af en toe wat communicatie foutjes. Maar verder een prettige werkgever.
Pluspunten
veel werk
Minpunten
comminucatie
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Rotterdam31 augustus 2017
Ik vind Randstad een geweldige werkgever, ik word altijd in leuke teams ingezet.
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 10.073 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,5

Reviews over Randstad gesorteerd op locatie