Randstad Reviews

500 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch, zelfstandig
Account Intercedent (huidige medewerker) –  Leeuwarden20 oktober 2017
Werken als account intercedent bij telecom en energie is iedere dag anders. Je bent heel vrij, bent zelf verantwoordelijk voor je klant. Een geweldige baan waar je veel doorgroeimogelijkheden in hebt en zelf bepaalt hoe succesvol je bent.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Metaalbewerker (voormalige medewerker) –  Almelo15 oktober 2017
het was een leuke baan heb met veel plezier gewerkt
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf met super leuke collega's
steward sc heerenveen (huidige medewerker) –  heerenveen12 oktober 2017
Tijdens mijn werkperiode bij dier all in heb ik veel geleerd over de verschillende producten die er zijn voor huisdieren. Ook heb ik geleerd hoe ik om moet gaan met verschillende soorten klanten en hoe ik deze zo blij mogelijk de winkel uit kan laten gaan.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitzendbureau met persoonlijke benadering
Regio cateringmedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag8 oktober 2017
Een prettig en duidelijk uitzendbureau met persoonlijke benadering.

Er wordt voor mij ook rekening gehouden met de woon/werk afstand.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendburo
Verpleeghulp (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 oktober 2017
leuk uitzendbureau. veel werk gehad, op verschillende locaties
Pluspunten
goede verdiensten
Minpunten
geen vastwerk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk met voldoening
Barhoofd (voormalige medewerker) –  Groningen6 oktober 2017
Ik heb hier goed leren omgaan met klanten die graag iets van je willen, hapje/drankje. Het was altijd flink doorwerken, maar je kreeg er ook veel voldoening van.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima uitzendbureau
Metalflex, Medewerker productie (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 oktober 2017
Alles heel goed geregeld via de website. De medewerkers zijn deskundig en kennen de markt.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij veel bedrijven werkzaam geweest inzake opdrachten
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Delft eo18 september 2017
Bij heel veel bedrijven en (semi) overheden werkzaam geweest voor diverse werkzaamheden.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Geen vaste werklocatie
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Postbode (voormalige medewerker) –  woerden7 september 2017
randstad in een prettige bedrijf om voor te werken
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij randstand
inpak koekfabriek (huidige medewerker) –  Enkhuizen1 september 2017
Ik heb werken bij randstad als redelijk goed ervaren. Af en toe wat communicatie foutjes. Maar verder een prettige werkgever.
Pluspunten
veel werk
Minpunten
comminucatie
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Rotterdam31 augustus 2017
Ik vind Randstad een geweldige werkgever, ik word altijd in leuke teams ingezet.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Energieke, gedreven collega's en werksfeer
Intercedente (voormalige medewerker) –  Noord Nederland25 augustus 2017
Energieke en gedreven collega's. Een grote inderneming waar jezelf mag laten zien wat je kan
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke mewerkers
Verzorging- en voedingsassistente (voormalige medewerker) –  Borgsate16 augustus 2017
Steeds een gezellige werkkring, altijd vriendelijke collega's
Pluspunten
Inspirerende colleg's
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk bij randstad
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  's-Gravendeel14 augustus 2017
goede contacten met randstad heellaas door ziekte mijn baan verloren
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke afwisselende werkomgeving
Productiemedewerker bij Hellema koekfabriek (huidige medewerker) –  Hallum12 augustus 2017
geen werkdag is gelijk, en soms lijkt het wel een theekransje op de werkvloer.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerking
Medewerker klantenservice (huidige medewerker) –  Middenmeer11 augustus 2017
Dit is de 1e keer dat ik voor Randstad werk. Het is in mijn ogen een goede organisatie om voor te werken
Pluspunten
duidelijkheid
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een typisch uitzendbureau
Catering mederwerker voor Sodexo locatie NOS (voormalige medewerker) –  Hilversum10 augustus 2017
helaas erg onpersoonlijk en lastig te vinden of bereikbaar
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote speler in de uitzendbranche.
Intrcedente (voormalige medewerker) –  Leeuwarden1 augustus 2017
Het bedrijf is professioneel en groot. Heel commercieel.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 juli 2017
Er wordt onderling slecht gecommuniceerd, waardoor de werknemer er uiteindelijk de dupe van is. Voor de rest wel een goed bedrijf.
Pluspunten
Gratis koffie, Goed betaald, Aardige mensen, Goede collega's, Reiskostenvergoeding
Minpunten
Slechte communicatie, Achter je rug wordt er van alles over je besproken, Schijnheilig management bij de klant
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Roden24 juli 2017
Gezellige werksfeer, leuke collega's. Leuk werk om te doen
Pluspunten
Leuke werksfeer
Minpunten
Eigenlijk niet
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 9.502 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,5

Reviews over Randstad gesorteerd op locatie