Proteion Thuis Reviews

Alle 15 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Helpende plus (huidige medewerker) –  Venray19 februari 2017
Ik heb hier met heel veel plezier gewerkt. Vooral het persoonlijke tintje wat je de clienten kunt bieden maakte deze baan leuk, nl bij de mensen thuis, dat maakt het werk ook afwisselend en geen een dag is het zelfde. Maar helaas komt aan functie helpende plus nu een einde, door een reorganisatie word deze functie boventallig en verdwijnd.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Verzorgende C (voormalige medewerker) –  Venlo7 juni 2016
het was een leuke werkgever maar moest helaas weg na twee jaar.
heb er leuke collega's gehad.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezeligge sfeer
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Roermond, LI29 november 2015
het leukste van de baan vond ik persoonlijk om met oudere mensen te praten
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 8Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer en leuk om te doen
Helpende (voormalige medewerker) –  Panningen, LI25 november 2015
Zeer leuk en dankbaar werk ,waar je veel mensenkennis voor moet hebben maar ook leert hebben .geweldig leuk om mensen te helpen
Gezellige werksfeer
Pluspunten
Voldoening
Minpunten
Weinig
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
jammer dat er door de bezuiniging geen tijd meer voor de mens is
verzorgende (voormalige medewerker) –  grubbenvorst,lotum ,broekhuiyzen broekhijzenvorst21 oktober 2015
ik heb er met plezier gewerkt
verder is het wel de tijdsdruk is hoog waardoor je geen tijd meer hebt voor de mensen die het wel hard nodig hebben
het is ren en vlieg werk voor mijn gevoel niet fijn ik kan zo niet met mensen omgaan
Pluspunten
goed team verband
Minpunten
geen tijd meer voor mensen
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede zorgverlener op het gebied van zorg,welzijn.
Medewerker planning (huidige medewerker) –  Venray, LI16 september 2015
Erg gezellige werkkring met fijne collega's.
Heb hier altijd met plezier gewerkt en krijgt voldoende mogelijkheden om je te ontplooien.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proteion
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  venlo26 december 2014
je werkt altijd alleen ,je werkt zelfstandig.je leert om met oudere mensen en demente mensen om te gaan. met collega's heb je niks te maken alleen als er vergadering is
Pluspunten
iedere dag is anders
Minpunten
je werkt altijd alleen
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende baan
Wijkziekenverzorgende (voormalige medewerker) –  gennep28 november 2014
het is een afwisselende baan waar je de verantwoordelijkheid hebt voor clienten om te zorgen dat het met hun goed gaat. De collega's zijn erg leuk, maar je ziet ze weinig.Het minst prettige vond ik de onregelmatigheid van je diensten
Pluspunten
bijscholingen
Minpunten
onregelmatige diensten
Was deze review nuttig?Ja 15Nee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Activiteitenbegeleider ouderen (huidige medewerker) –  Roermond25 september 2014
Activiteitenbegeleider ouderen in individueel,- groepsverband tijdens sport, muziek of andere creatieve bezigheden.Dankbaar werk om voor de oudere medemens wat te kunnen betekenen.
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 10Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo, LI17 juli 2014
Bij zowel als Proteion thuis zorg als bij De Zorggroep Noord/Midden Nederland. Heb ik een hele fijne werk tijd gehad.
Zowel in de huishoudelijke ondersteuning als in mijn opleiding Verzorgende IG niveua 3.

Mijn baan had verschillende en afwisselende werkdagen met verschillende situaties per client. Daar heb ik veel van geleerd.
Ook tijdens mijn opleiding was de sfeer op de vloer en onderling erg super en ook veel geleerd in de medische sector.

Het moeilijkste van de opleiding was, dat je per individeu je les stoffen had te volgen door 1 dag in de week naar school te gaan. In de praktijk liep je dan 4 dagen mee en had je ook opdrachtn te doen. Zo wel schriftelijk als in de praktijk. Maar ik moet zeggen, dat was wel altijd erg dankbaar van uit de clienten en collegas. Kreeg geregelt te horen dat ik een goede verzorgende was.

Het leukste van deze gehele zorg ervaring is, de clienten die zo blij zijn dat je er weer bent en dat je ze doet helpen voor wat mogelijk is en binnen de richtlijnen van de zorginstelling valt. Ik ging ook altijd met plezier naar mijn werk en weer naar huis.

Op dit moment mis ik het vreselijk. En zou ik heel graag weer terug willen keren in de zorg. Het liefste met een bij of om scholing in een verkorte opleiding. Al is het maar als thuis begeleidster.
Pluspunten
Fijne collegas, goede werksfeer en cao.
Minpunten
N.V.T.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakantiewerk
Zomervakantie Thuiszorg huishoudelijk werk (voormalige medewerker) –  Venlo, LI13 september 2013
Het was goed geregeld voor vakantie werk.
Kreeg netjes alle papieren doorgestuurd.
Precies uitgelegd hoe ik het verder allemaal moest doen.
In het begin vond ik het wel heel erg wennen om bij vreemde mensen thuis te gaan werken.
Maar het gaat begeven moment helemaal van zelf en dan is het super leuk om te doen. En je leert er ook steeds van.
Pluspunten
Leuk vakantie baantje, je hebt daarnaast nog veel tijd over
Minpunten
Werkt veel alleen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke Baan
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Venray, LI13 augustus 2013
Tussen 8:00 en 9:00 uur beginnen.
Iedere dag weer andere clienten.
Ik heb altijd veel plezier beleefd in mijn werk.
Veel zelfstandigheid en weinig contakt met collega's
Pluspunten
Diversiteit
Minpunten
weinig contakt met collega's
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
contact met hulp behoevende mensen, zelf met client werktijden regelen
huishoudelijke dienst...hvz (voormalige medewerker) –  peel en maas15 april 2013
Het werk in de huishouding vind ik erg leuk,
de waardering van de clienten,
Dat je na het werk resultaat ziet en met een tevreden gevoel naar huis gaat, het praatje met de client..

De collega's onderling zien we niet veel omdat iedereen eigen clienten heeft..

Het leukste van de baan is dat je echt een band (kunt) opbouwen als je langere tijd bij de zelfde clienten bent..

Minder leuk: dat ze geen vaste contracten geven na 2.5 jaar met plezier gewerkt te hebben... en altijd goede functioneringsgespekken te hebben gehad..
Pluspunten
leuke baan, verschillende clienten, fijne werktijden
Minpunten
geen vaste contracten, weinig doorgroei mogelij heden
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Thuishulp
thuishulp (voormalige medewerker) –  venlo11 april 2013
Het prettige aan dit werk was voornamelijk met, vooral oudere mensen werken en zoveel mogelijk hulp bieden (ook na werktijd)
Pluspunten
werktijden
Minpunten
adressen waar gerookt werd
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 15 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,6
Bedrijfscultuur
4,1

Reviews over Proteion Thuis gesorteerd op locatie