PostNL Reviews

936 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan met vrijheid
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Kolham20 juli 2017
Elke dag weer een verrassing welke route je mocht gaan rijden.
Vooraf goed je route bekijken zodat je het handigst je bus in kan delen om volgens de afgesproken tijden de pakketten af te leveren.
Het is erg fijn dat als het nodig is dat je hulp van je collega's krijgt, als dingen die niet duidelijk zijn.
Het moeilijkste is wel op tijd rijden als je nieuw op een route bent.
En omdat ik aangenomen was voor ondersteuning in de drukke december en januari maanden, reed ik niet vaak dezelfde routes.
Het leukste zijn de blije mensen als je het pakket afleverde.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
de druk van het tijd rijden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post nl
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Hoofddorp18 juli 2017
fijne baan je bent op jezelf aangewezen daar hou ik wel van
en het was goed te combineren met me voetbal
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkplek
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein18 juli 2017
Ik werk bijna zes jaar in de nacht.Je moet van houden. leuk werk, sfeer was goed.
In die zes jaar heb ik heel veel kennis geleerd over het werk bij de postnl. Op 3 augustus 2017 is mij laatste werkdag bij Postnl.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Bezorger (voormalige medewerker) –  Breda17 juli 2017
Gezellig. Leuk sfeer. Aardige collega's. Multi cultureel
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Operator (voormalige medewerker) –  Deventer17 juli 2017
Ik heb er fijn gewerkt en voor de uren die je daar werkt krijg je redelijk betaalt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rommelige omgeving, geen mogelijkheid tot groei
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 juli 2017
Matige communicatie richting uitzendkrachten, weinig mogelijkheid tot groei en de uren waren nogal afwisselend.

Onverklaarbare loonsverlaging bij aanbieding vast contract.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Bezorger (huidige medewerker) –  Vianen14 juli 2017
Ik doe de post met plezier bezorgen in wind of weer
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Sorteermedewerker (huidige medewerker) –  Harderwijk13 juli 2017
goede werk sfeer,, heel goed te combineren met een andere baan of kinderen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf vol in de reorganisatie
Senior Account Delivery Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht11 juli 2017
40 jaar lang een prima werkgever geweest en vanwege consolidatie commerciële onderdelen overcompleet geraakt.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beweging
Postbezorger (huidige medewerker) –  Dronten11 juli 2017
Buitenwerk met veel beweging, contact met mensen.werk wat het over het algemeen alleen doet.
Pluspunten
Beweging
Minpunten
Leidinggevenden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vrijheid in een gezellige werkomgeving
postbezorger (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)10 juli 2017
Je bent zelfstandig. Werkt in jouw eigen tempo. De collega's ontmoet je op straat en op het depot. Mensen spreken je aan tijdens het werk en dat is erg leuk.
Het kan zwaar zijn maar gelukkig zijn er hulpmiddel voor.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
zwaar werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een slechte organisatie
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Deventer10 juli 2017
voor de aantal uren die je krijgt in de week ligt de werkdruk te hoog bij de postvoorbereiding, vaak moet je wachten alvorens je kunt beginnen met het zetten van je post.

mijn ervaring is dat er geen tot slechte communicatie is vanuit je unitmanager.

geen functioneringsgesprekken

het zetten van de post is geestdodend werk, heb het nu twee jaar gedaan en mijn tweede contract loopt nu af. blij toe :)

geen doorgroeimogelijkheden omdat je maar 2 contracten mag werken en dan weer voor een half jaar eruit moet. dus het merendeel van de personen heeft geen affiniteit met PostNL, waardoor ze altijd mensen zoeken.
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezorgen van post en pakketjes
Postbezorgster (voormalige medewerker) –  Tilburg6 juli 2017
Het werk was leuk, maar te eentonig. Omdat je nooit wist hoe laat je klaar was, kwam het privé af en toe een beetje in de knoop.
Pluspunten
Je kwam onder de mensen
Minpunten
Onregelmatige werktijden en zeer zwaar werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matig positief
Postbezorger (huidige medewerker) –  Doorwerth6 juli 2017
Vergoedingen voor gebruik eigen fiets ver beneden de maat.
Door toename volumevan de post wordt fiets veel zwaarder belast.
Uitbreiding werkzaamheden zoals ALI Express pakketjes, postcodeloterij kado's enz.

Individueel werk zonder veel contact collega's.
Pluspunten
Lekker buiten werken
Minpunten
geen teamsport
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Leidschendam5 juli 2017
Er is een leuke sfeer en aardige teamleiders. Je doet je werk en je wordt geaccepteerd.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
koerier
Koerier/Chauffeur (huidige medewerker) –  Elst5 juli 2017
de tijd druk en de vele stops lagen me niet hou van rijden maar dit was exstreem 200 stops
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
procesoperator op een sorteermachine (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 juli 2017
40 jaar gewerkt bij de post op verschillende werkvelden, zoals intern transport.
Pluspunten
prettige werkplekken
Minpunten
werken op onregelmatige tijden (dag, avond en nachtdiensten)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid
chauffeur/postbesteller (voormalige medewerker) –  Assen4 juli 2017
ik vindt het leuk werk heb het altijd met plezier gedaan maar omdat ik 3 x een contract had moet ik een half jaar uit
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht werkomgeving
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juli 2017
geen leuk bedrijf geen waardering voor de collega's die altijd voor hun klaar stonden als er een probleem op gelost moest worden
Pluspunten
geen
Minpunten
geen waardering
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was leuk werk om te doen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Kesteren30 juni 2017
de post heb ik een tijdje gedaan omdat ik even niets had . Wat ik wel zwaar vond het rondbrengen in de winter .
Het depot was vlakbij en dat was wel weer prettig .
Met collega's had ik niet zoveel contact omdat we allemaal een eigen wijk hadden
Pluspunten
korte werktijden, dicht bij huis
Minpunten
soms vermoeiend
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 946 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie