PostNL Reviews

964 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezond buiten werken, veel sociale contacten
Postbezorger (huidige medewerker) –  Nijmegen20 september 2017
Geen bijzonderheden, het is een bijbaan. Er zijn geen doorgroeimogelijkheden en het is een moeilijke markt
Pluspunten
Mooi weer
Minpunten
Regen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de werksfeer gaat steeds meer tegen staan
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Rijssen18 september 2017
Ben met veel plezier begonnen met het werk bij de post, vond het heerlijk om buiten te zijn, had in het begin een contract van 15 uur, werkte toen vaak 25 uur. Nu moet ik 5 dagen per week beschikbaar zijn om tot 14 uur te komen. Dus de sfeer word er niet beter op.
Pluspunten
zijn er niet
Minpunten
elke zaterdag werken en geen verlof op kunnen nemen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groep hardwerkende resultaatgerichte mensen.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Holten16 september 2017
Ik werkte binnen een groep hardwerkende postbezorgers die gingen voor kwaliteit en er samen voor zorgden dat alle post rondgebracht werd. Dit regelden we zelf. Zelf vind ik het heel belangrijk om een goed visitekaartje te zijn voor een bedrijf en net dat ene stapje meer te zetten voor de klant. Er zit vaak foute post tussen de bundels en dan was het aan mij om dit op een juiste wijze te verwerken. Vaak fietste ik hele einden om zodat speciale post op diezelfde dag nog bij de klant bezorgd kon worden. Binnen elk werk gaat er wel eens iets mis, het gaat om hoe je het oplost en hoe je de klant tevreden krijgt/houdt. Het is lichamelijk een hele zware baan, dat uiteindelijk ervoor heeft gezorgd dat ik er mee moest stoppen. Heel jammer, omdat ik het wel graag deed. Het vrije en het in beweging zijn sprak mij erg aan in dit werk. De werkdruk en het salaris waren de mindere punten. Ook het continue wisselen van manager was niet prettig, maar daar kun je zelf niets aan veranderen en maak je samen het beste van.
Pluspunten
zelfstandig werk binnen een leuk team
Minpunten
lichamelijk zwaar werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een zeer sociale baan met veel afwisseling
Postbezorger (huidige medewerker) –  Emmen14 september 2017
zeer sociaal vrij werk, waar je te maken krijgt met verschillende soorten mensen ui onze samenleving. Nooit saai dus.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vrijheis
Postbezorger (huidige medewerker) –  Zwolle14 september 2017
je bent zelfstandig hebt vrijheid en werkt in de buitenlucht
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
de weersomstandigheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Allrounder
Productiemedewerker/Operator (voormalige medewerker) –  Hengelo OV14 september 2017
Dit werk was op oproepbasis maar, ik mocht best vaak terug komen wat ik wel fijn vond. Het werk is elke dag hetzelfde maar, ik werd vaak op andere stations geplaatst en moest dan ook verschillend werk verrichten. ik hou wel van afwisseling
Pluspunten
Op tijd klaar
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig om buiten te werken
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Anna Paulowna14 september 2017
Het is prettig om buiten te kunnen werken en tevens wat te verdienen, goede lichamelijke training.
Pluspunten
Het buiten zijn
Minpunten
Bij erg slecht weer toch de post rondbrengen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onaardig
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Zwolle11 september 2017
Ik vond het heerlijk om te bezorgen.
Veel vrijheid en een mooie route.
Helaas waren de collega's onaardig en keken ze gauw op je neer.
Afspraken die ik niet had gemaakt werden gedaan alsof ze wel waren afgesproken. Dit bracht veel stress mee en zorgde voor een zeer niet prettige werksfeer. Helaas heb ik hier afstand van moeten nemen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
het bedrijf mist structuur
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2017
Bij Postnl was ik verantwoordelijk voor de antwoord stukken die naar de ziekenhuizen gaan.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig teamverband
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn7 september 2017
PostNL begint s'ochtends vroeg al met sorteren zodat de postvoorbereiders paketten kan maken voor de postbode, maakt niet uit hoe druk. Ze gaan wat veranderingen door wat negatief voor de werknemers is maar bevoorderlijk voor het bedrijf. De bazen zijn heel netjes maar niet alle problemen worden aangepakt en genegeerd.
Binnen de teams kan het heel gezellig zijn zolang je je werk nog goed doet. Er zijn een paar vaste mensen en de rest is draaideur personeel (2jarig contract dan eruit).
Wat deze baan uitdagend maakt is het zien van honderden adressen en zo min mogelijk fouten maken, wat het leuk houd zijn vooral je collega's.
Pluspunten
gebak bij vergaderingen, leuke extra's rond feestdagen
Minpunten
herrie, je word niet altijd serieus genomen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig en afwisselend werk
chauffeur (voormalige medewerker) –  Marum, Roden, Groningen, Heerenveen1 september 2017
Verantwoordelijk werk
verschillende routes dus afwisselend
klantcontact
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Oostwold30 augustus 2017
het post bezorgen kan je op je eigen tijdstip bezorgen.
Pluspunten
eigen tijd in delen
Minpunten
niet te combineren valt met mijn andere werk
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf waar je van veel mensen kunt leren
Applicatie Consultant (voormalige medewerker) –  Breda en Den Haag29 augustus 2017
Veel geleerd en ben doorgegroeid van klantenservice naar een hoofdkantoor functie, ik heb daar geleerd om de brug te slaan tussen de business en IT. Ik heb daar mooie projecten mogen realiseren, zoals Knowledge modules implementatie bij diverse bedrijfsonderdelen.
Veel leuke collega's
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn gewerkt
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag28 augustus 2017
Ik heb diverse jaren bij PostNL gewerkt in verschillende functies bij verschillende afdelingen. En nu weer toe aan een nieuwe uitdaging!
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar je niet wil werken
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Winterswijk28 augustus 2017
Ze vragen met 6 uur werk maximale beschikbaarheid. Zijn zelf niet flexibel eisen dit wel van medewerkers. Vaste contracten worden niet gegeven, als je aan maximale verlening zit moet je een half jaar uit dienst en dan mag je daarna terug komen. Lijkt erg op moderne slavernij.
Pluspunten
zijn er niet
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Sorteerder (huidige medewerker) –  Zwolle24 augustus 2017
Het is leuk om bij post nl te werken. Het is voor mij een groot leerbedrijf. Ik heb veel dingen kunnen leren hier.
Pluspunten
Vaak lekkers over de vloer vooral met feestdagen
Minpunten
Weinig aandacht voor uitzend krachten
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te kort gewerkt om een goede review te geven
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Bosch24 augustus 2017
Ik heb er maar een paar maanden gewerkt en ben van die 3 maanden maar 5x ingepland. Dit was te weinig voor mij. Het werk was ook te zwaar omdat ik zwanger was.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Solitaire functie met veel vrijheid
Retailmanager (voormalige medewerker) –  Roosendaal23 augustus 2017
Teveel om op te noemen. Alle werkvelden doorlopen. Nodig me maar uit!
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Teveel administratie (waar niemand iets mee doet!)
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf
Sorteermedewerkster (voormalige medewerker) –  Oud-Beijerland22 augustus 2017
Onderling is het gezellig, al wordt de werkdruk steeds hoger. Met minder personeel net zoveel werk verzetten.
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
Steeds strenger
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk afwisselend werk.
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Hoogvliet21 augustus 2017
Ik ben sinds Februari 2011 in dienst bij PostNL.
Het is een leuke, verantwoordelijke baan en ik heb leuke collega's.
Ook heb ik een ontzettend leuk contact met de klanten.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 974 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie