PostNL Reviews

992 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve baan
Postbezorger voor 10 uren (huidige medewerker) –  Grevenbicht14 november 2017
Een fijn bedrijf om voor te werken, goed arbeidsvoorwaarden, prettige collega's.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever om vakantiewerk bij te doen
Postmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 november 2017
Fijne, zelfstandige baan waarbij je de ruimte geboden wordt om je tijden flexibel in te delen.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werk omgeving en dichtbij
sorteerder (voormalige medewerker) –  harderwijk3 november 2017
altijd een goede werksfeer geweest , totdat we hoorden dat het kantoor ging sluiten , en we naar een andere vestiging moesten gaan werken met heel ongunstige werktijden
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiale colega's, goede werksfeer
chauffeur pakketdienst (voormalige medewerker) –  Arnhem1 november 2017
Prettig om te werken. Goede collega's. Gezellig. Gratis koffie .
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel verandering wel gezellig
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam West30 oktober 2017
Hoge werkdruk door afstroom van personeel o.a Teamleiders
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Geen kantine
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lekker buiten zijn
postbezorger (voormalige medewerker) –  ridderkerk30 oktober 2017
was heerlijk werken was altijd wel leuk zeker met de klanten omgaan
Pluspunten
heerlijk buiten
Minpunten
winter
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ieder verantwoordelijk voor zijn eigen wijk
Operator en voorbereider (voormalige medewerker) –  Assen26 oktober 2017
Aan het begin van de dag weet je niet hoeveel post er is, je moet dus erg flexibel zijn in je eindtijd
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gebouw om te werken met een goed gevulde kantine met niet al te duur eten.
Post sorteerder Nacht (voormalige medewerker) –  Rotterdam Zevenkamp23 oktober 2017
Werkte in de Nachtdienst als Pakket Sorteerder Internationaal.
Leuk werk leuke verdiensten in verband met de nachtelijke uren.
Lange uren staand is na een aantal maanden wel zwaar maar uite houden.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, energiek en dynamisch bedrijf
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Drogeham23 oktober 2017
Pakketbezorgers hebben een leuke baan: zelfstandig werken en maakt vrijwel alleen maar blije en tevreden klanten mee door te bezorgen wat zij besteld hebben. Ondanks dat je een vaste route rijd, is het elke dag weer anders hoe je deze rijd en ben je constant aan het anticiperen.

Naast het leukste deel is het ook vereiste om een goede conditie te hebben. Als je deze baan leuk vind en het een poosje volhoud krijg je vanzelf een goede conditie. Je bent veel in beweging, stapt vaak in en uit de auto/bus en hebt soms te maken met zware en/of veel volume aan pakketten.

Verder is het belangrijk om een goede indeling te kunnen maken in de bus zodat je alle pakketten kunt vinden zonder de bus overhoop te halen. En tot slot moet je een beetje geografisch ingesteld zijn. Iedere dag heb je verschillende klanten en pakketten, geen dag is hetzelfde.

Kortom: deze baan kent veel positieven. Je krijgt er een goede conditie van, doet veel rijervaring op, je hebt voornamelijk tevreden mensen om je heen en je leert goed indelen.
Pluspunten
Zelfstandig werken, tevreden mensen, iedere dag is dynamisch en afwisselend
Minpunten
Drukste periodes juist in de maanden met slecht weer
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open en fijn bedrijf om voor te werken
Teamleider Bezorgen (fulltime) (huidige medewerker) –  Deventer20 oktober 2017
's ochtend denken dat t n saaie dag wordt en dan gebeurd er weer van alles; iedere dag is anders

Mensenkennis

Teveel

Aandacht voor de mens

Je weet nooit hoe laat je klaar bent

Je werkt met totaal verschillende mensen
Pluspunten
Auto van de zaak, top collega's en aandacht voor diversiteit
Minpunten
Structurele reorganisaties door de krimpende postmarkt
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, leuke collegas
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Hengelo OV17 oktober 2017
Beste fysiek zwaar werk maar wel leuk en gezellig.elke dag op een ander lokatie werken
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Soms fysiek zwaar werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Procesbegeleider (huidige medewerker) –  dELFT17 oktober 2017
Leuk werk, veel variatie. alleen te weinig uren beschikbaar
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezigheids en mensencomunicatie
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht17 oktober 2017
Je werkt er in een gezellige sweer en moet wel beetje aanpoten. Je kan van vroeg tot laat werken dus ook geschikt voor te combineren met je studie.
Pluspunten
Gezelligheid en vertrouwen
Minpunten
Betalingen en de planningen
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Postbezorger (huidige medewerker) –  Vlaardingen16 oktober 2017
de mensen waar ik post breng ze vinden me een gezellig iemand om mee te praten.
Pluspunten
ik mag kiezen waar neer ik pauze heb
Minpunten
dat je voor 17:00 klaar moet zijn
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samen werken
postsorteerde (voormalige medewerker) –  Zwolle11 oktober 2017
gezellige collega's en goede sfeer vriendelijkheid helpen door elkaar....
Pluspunten
koffie
Minpunten
geen koffie op het werk
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving leuke collega s.
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 oktober 2017
Fijn bedrijf om voor te werken. Gezellige collega s.
Sommige afdelingen zwaar werk.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk werk
Postbode (huidige medewerker) –  Raalte9 oktober 2017
Fijn werk, leuke collega's, een duidelijke teamleider, kortom ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!
Pluspunten
Zelf tijd indelen wanneer je gaat beginnen met lopen of rijden.
Minpunten
Als het regent of glad is buiten
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Middelmatig werksfeer
postbode volletud (voormalige medewerker) –  Harderwijk28 september 2017
Veel fijne collega's
werkdruk hoog bedrij gaat binnekort sluiten
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed teamverband
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Halsteren27 september 2017
Bij postnl heb ik geleerd om door te zetten ongeacht het weer en het volume van de post.
organisitie bij post nl verliep wel aardig.
Het moeilijke vond ik als het slechtweer was en je veel post bij had en dan ook nog huis aan huis had.
Met mooi weer kon je jezelf geen betere baan wensen
Pluspunten
Soms bij warm weer kregen we flesjes water
Minpunten
Mocht niet met de auto bezorgen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische maar productieve werkomgeving
postmedewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV27 september 2017
Ik heb hier met een heel divers en leuk team mogen werken.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.003 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie