Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 34 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Privé-Werk Balans
3,6
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Ontwikkelingsmogelijkheden
3,5
Leiderschap
3,4
Werksfeer
3,8

Salarissen

4 salarissen doorgegeven
€ 2.605 per maand (bruto)
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.
3 salarissen doorgegeven
€ 5.334 per maand (bruto)
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.
456 salarissen doorgegeven
€ 3.938 per maand (bruto)
€ 1.900
€ 6.000

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • Gisteren een post over de verschillende uitingen waarmee je als agent te maken kunt krijgen. Sommige negatief, andere hartverwarmend. Dit is een voorbeeld van een prachtig en ontroerend gebaar. Check het bijzondere verhaal en de bijbehorende video (l) (Bron: AD) #hartverwarmend #prachtgebaar #zoveelliefde
  • Als agent krijg je te maken met allerlei uitingen: sommige heel leuk, andere erg grof. Zou jij dit tolereren?
  • Het politiewerk houdt veel meer in dan alleen boeven vangen. Je bent er ook om mensen te helpen die de hulp goed kunnen gebruiken. Dit is een mooi voorbeeld. (Bron:AD) #mooiwerk #dankbaar #instapolice #pluim #meldkamer #112 #schouderklopje #politie
  • Bumper steelt ook de show in Miniworld (Rotterdam)! http://www.ad.nl/rotterdam/piepkleine-politiepup-bumper-steelt-ook-de-show-in-miniworld~a78d6ef6/
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook