Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 46 reviews
515
420
310
21
10
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

7 salarissen doorgegeven
€ 2.123 per maand (bruto)
  • Meest gerapporteerd
€ 900
€ 6.100
18 salarissen doorgegeven
€ 3.940 per maand (bruto)
€ 900
€ 6.100
12 salarissen doorgegeven
€ 2.217 per maand (bruto)
€ 900
€ 6.100

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • Als politieagent sta je midden in de maatschappij. Je handhaaft de wet. Politieke besluiten hebben (in)direct invloed op jouw werk. In hoeverre ben jij maatschappelijk betrokken? Volg je het nieuws? Ga je stemmen? En verdiep jij je in wat er verder speelt bij jou in de buurt, in jouw gemeente en/of in Nederland? #maatschappij #stemmen #Nederland #politiewerk #gemeenteverkiezingen #nieuws #betrokken
  • In oktober 2018 start de opleiding tot agent . Het is een baan en opleiding ineen. Het niveau van deze politieopleiding is mbo-4. Al na 2,5 jaar heb je de benodigde certificaten om als agent in de surveillance en noodhulp aan het werk te gaan. Wil je agent worden en heb je minimaal een diploma mbo-3 of vmbo theoretisch of gemengd? 
Reageren kan tot en met 23 maart 2018. Bekijk de vacatures op www.kombijdepolitie.nl of gebruik de link in de bio.
  • Verzin een kort en origineel onderschrift 😉 en win een goodiepakketje👮‍♂️. Dinsdag 20 maart maken we de winnaar bekend. Zet 'm op 💪
  • Kennis is macht. Als je weet wat je bevoegdheden zijn, dan kun je sneller en beter handelen. In het politiewerk is goed kunnen presteren onder druk en samenwerking enorm van belang!

Deze escaperoom (de grootste van Nederland!) is voor en door politiemedewerkers opgezet in samenwerking met Windesheim. Een innovatieve en leuke manier om de kennis te testen! #inovatie #escaperoom #politie #kennisismacht #leerzaam #politiemedewerkersopgesloten
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook