Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 38 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

4 salarissen doorgegeven
€ 2.605 per maand (bruto)
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.
3 salarissen doorgegeven
€ 5.334 per maand (bruto)
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.
460 salarissen doorgegeven
€ 3.947 per maand (bruto)
€ 1.900
€ 6.000

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • Politiewerk is uitdagend, veelzijdig, onvoorspelbaar maar het vraagt ook veel van je. Sta jij stevig in je schoenen, ben je maatschappelijk betrokken en wil jij je graag inzetten voor een veilig Nederland? Bof jij even; want wij zoeken hoofdagenten voor alle regionale eenheden! Check de vacatures hier: https://lnkd.in/gstqW6G (even kopiëren en plakken). Ga jij solliciteren? Tag onze nieuwe collega's! Sharing is caring! #wordhoofdagent #kombijdepolitie #politievacatures
  • Bij de politie krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit geldt ook voor de politiehonden ;)
Welke ontwikkelmogelijkheden binnen de politie ken jij allemaal? En zie jij 'burgerfuncties' (functies bij de politie waarbij je geen uniform draagt) ook als écht politiewerk? Laat het ons weten! #ontwikkelen #doorgroeien #specialiseren #politiewerk 
Check voor het hele fimpje: https://youtu.be/v7t96L_b3Sg
  • Als agent ben je er niet alleen om de medemens te helpen 😉 #dierenzijnnetmensen #helpendehand #politie werk #mooi
  • De politie werkt steeds meer met gave snufjes en investeert in de ICT. Wil jij werken bij één van de grootste organisaties van Nederland en jouw expertise inzetten voor een veiliger Nederland? Kijk op de website voor de actuele vacatures(linkjes even kopiëren en plakken): https://www.kombijdepolitie.nl/Vacatures/Paginas/VacatureOverzicht.aspx

Staat jouw vacature er niet tussen? Stel dan een vacature-alert in via mijn.kombijdepolitie.nl.
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Industrie-sector
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook