Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 41 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

8 salarissen doorgegeven
€ 2.247 per maand (bruto)
  • Meest gerapporteerd
€ 800
€ 6.100
14 salarissen doorgegeven
€ 4.119 per maand (bruto)
€ 800
€ 6.100
12 salarissen doorgegeven
€ 2.217 per maand (bruto)
€ 800
€ 6.100

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • Serious Request 2017 gaat vandaag van start in Apeldoorn. Ook dit jaar zetten politiemensen zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen om verscheurde families te herenigen.

De politie staat 24/7 voor je klaar en is er voor iedereen. Voor agenten betekent dat wisselende diensten, werken met de feestdagen en het hebben van een voorbeeldfunctie (ook in je vrije tijd). Als je bij de politie werkt leef je continu in een glazen huis, niet alleen deze week. Zou jij het kunnen? #SeriousRequest2017 #PolitieInActie #glazenhuis #werkenondereenvergrootglas
  • Als je gaat voor een uniformfunctie bij de politie, dan kies je voor een baan en opleiding in één. De opleiding is veelal praktijk in de vorm van casuïstiek en simulaties. Ook na de opleiding worden eventuele uitdagingen/dreigingen nagebootst.

In Alphen aan de Rijn oefenden de politie en brandweer op calamiteiten tijdens Oud en nieuw. Met honden, vuurwerk en veel 'relschoppers' werd aankomende nieuwjaarsnacht gesimuleerd. Lijkt het je wat, werken in uniform bij de politie? Check dan de vacatures op www.kombijdepolitie.nl (link in bio).
  • Inbraak, vernieling, drugs, fraude, diefstal dit zijn dagelijkse meldingen. Waar je misschien niet bij stil staat is dat ook het digitale politiewerk steeds meer aantrekt. 
Ben of ken jij iemand die online lastiggevallen wordt? Word je geïntimideerd en gechanteerd, bijvoorbeeld met naaktfoto’s? Deel je verhaal met de politie en kom te weten wat jij kunt doen om dit te stoppen. Dat kan aankomende vanavond (13-12) van 19u tot 21u op de chat van www.vraaghetdepolitie.nl/chat #seksueelmisbruik #sexting #grooming #intimidatie #vraaghetdepolitie #vhdp #politie
  • 'Wie niet waagt, wie niet wint!' en het is 'agent' Daan gelukt! Tot over 11 jaar Daan! #held #geweldig #jekuntnietjonggenoegbeginnen #bedankt @politiedrechtstedenbuiten @politienederland
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Industrie-sector
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook