Philips Reviews

220 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typical dutch multicultural environment
Director Procurement Maturity Development (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven18 oktober 2017
Great place to work: Global, multicultural, challenging. Lots of folks from all over the world. Very open culture. Always striving for the best possible solutions.
Pluspunten
Multicultural
Minpunten
Strategies change quickly
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 19 oktober 2017

Hi, that’s great to hear! Thanks for sharing your thoughts and feedback with us, it’s much appreciated.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
workplace
Director Sales (huidige medewerker) –  Eindhoven, the Netherlands4 oktober 2017
Philips Lighting is vergevorderd in het doorvoeren van moderne workplace inrichting in al haar vestigingen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 19 oktober 2017

Dat is goed om te horen! We zijn blij dat je daar hier een aandeel in hebt. Dank voor het delen van de review.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good opportunity to grow
Intern - Digital Ecommerce (huidige medewerker) –  Amsterdam16 september 2017
Philips offers a conducive environment for employees to learn new things and grow in the company.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 6 oktober 2017

Thanks for your review, and also for choosing us as company for your internship. Good luck in the near future when you do graduate!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 september 2017
Toendertijd werkte ik dagelijks 4 uurtjes in de avonduren ,het werk was makkelijk en leuk om te doen en ik had ook nog leuke collega's.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 21 september 2017

Prettig om te horen dat je een leuke tijd gehad hebt in ons magazijn! Graag wens ik je het beste toe in je carrière vanaf hier.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport1 september 2017
De werk sfeer in het magazijn is hoe het volgens mij in alle grote magazijnen gaat. De hiërarchie is bepaald hoe je binnenkomt als orderpicker je bent onderaan en je wordt ook gezien als dat je onderaan bent, hier wil ik mee zeggen orderpicken is voor "domme" mensen die verder niks anders kunnen. Terwijl dit niet het geval was bij mij, want ik had een andere visie op hoe er efficiënter kom gepicked worden. Maar dit werd door mijn direct leidinggevende niet gezien als een aanwinst maar als een aanval op de manier van werken die ze hadden. Terwijl ik het levende resultaat was dat mijn manier sneller, efficiënter en minder fouten opleverden. Waarom ze het aan de ene kant als een aanval zagen komt ok door de management hiërarchie die er heerst daar, want niemand van de leidinggevende wil drie lagen hoger gans zeggen tegen de eindverantwoordelijke dat één orderpicker een efficiëntere manier heeft bedacht en laten zien die zij zelf niet konden bedenken,
Pluspunten
fijne collegas
Minpunten
de besluitsvormings hiërarchie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 21 september 2017

Bedankt voor je uitgebreide beschrijving van je werkervaring. Het is natuurlijk vervelend als je je niet serieus genomen voelt, dat is niet een bedrijfspraktijk die wij willen aanmoedigen. Juist qua hiërarchie hopen we wat openheid te creëren. Ik ben in ieder geval wel blij om te horen dat je collega's en de werkomgeving zelf het toch tot prettig werk gemaakt heeft. Ik wens je in ieder geval graag het beste toe voor de toekomst.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed contact met de collega's
QA Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven30 augustus 2017
Belangrijkste werkzaamheden:
Rapportage klantenklachten.
Ondersteuning korte projecten (Life Cycle Management)

Leukste:
Wisselende contacten breed in de organisatie

Moeilijkste:
Kwaliteit bewaren in ongestructureerde omgeving
Zwak leiderschap van management geeft geen support.
Pluspunten
High Tech Campus is echt een stimulerende omgeving
Minpunten
Zwak management over de gehele linie.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 21 september 2017

Bedankt voor je recensie en dat je op enkele zaken in gaat. Dat stellen we op prijs.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dagindeling
procesoperator (voormalige medewerker) –  Nijmegen13 augustus 2017
op diverse schermen kun je voor je zien welke machines operationeel zijn, halffabrikaten, grondstoffen en hulpmaterialen bij de diverse machines op de afdeling bevoorraden, zadat zij constant door kunnen werken( operators lopen tussen de machines door)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 24 augustus 2017

Hoi, dank je voor review en voor het werk dat je voor ons gedaan hebt als procesoperator!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame omgeving
Technische inkoper en Ambtelijk secretaris (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 augustus 2017
Leerzame en innovatieve omgeving. Leuke collega's. Elke dag was weer anders dan de andere.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren

Reageer – 10 augustus 2017

Fijn dat je je zo prettig hebt gevoeld bij Philips! Dat is goed om te horen. We wensen je verder een mooie carriere toe.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijfscultuur
General Support Officer, Sales Modular Netherlands (huidige medewerker) –  Amstelveen1 augustus 2017
Goede bedrijfsregels, groei mogelijkheden, verbetering discussies/meetings
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 10 augustus 2017

Dank voor het delen van je bevindingen! Het lijkt alsof je tevreden bent. :)

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Big company, Great international working environment, love the innovative and customer facing aspects of this position
Site Planner (huidige medewerker) –  Eindhoven15 juli 2017
My work includes:
• Create and provide best-fit space-planning solutions, 2D or 3D in AutoCAD for our customers, Hospitals in regions such as EMEA, BeNeLux, DACH, France, Iberia, UK etc.
• Design proposals, site preparation and installation drawings of Philips hospital equipment, such as Digital Diagnost X-Ray, IXR, CT, MRI, Philips cove lighting etc., tailored to customers’ individual wishes, hospital rooms and department.
• Consult and coordinate between Customers, PM and AM, third party items providers (equipment, structures); produce integrated and sustainable plans during different phases of projects: tendering, project managing, service maintenance, taking into account the end users’ feedback.
• Solve complex projects under pressure and urgent time constrain; Act as a bridge and problem go-to point between Customers, Business Unit and PMs; Consult on site when needed.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Reageer – 27 juli 2017

It's very cool to hear about your work! Sounds interesting! Thanks for sharing this on this page and we like hearing you are satisfied with us as an employer.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Hoogeveen11 juli 2017
Een bedrijf dat je elke dag van elkaar leerde.
En heel goed is voor het personeel.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Reageer – 13 juli 2017

Wat goed om te horen dat je een leerzame tijd gehad hebt bij ons. Ik wens je veel succes toe in je verdere loopbaan!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf om eens even gewerkt te hebben
Systeemtester (voormalige medewerker) –  Best4 juli 2017
De werk cultuur was destijds niet prettig om in te werken
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren

Reageer – 6 juli 2017

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de sfeer een van de redenen is waardoor je weggegaan bent. We hopen juist een prettige werkomgeving te bieden, wat naar verluid in jouw geval niet gelukt is. Ik zal je bevindingen doorgeven. In ieder geval wil ik je veel succes toewensen in je carrière vanaf hier.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot gerenomeerd internationaal bedrijf waar veel Engels gesproken/geschreven wordt
Learning Admin Specialist (huidige medewerker) –  Eindhoven, Nederland25 juni 2017
In een groot bedrijf heb je altijd doorgroeimogelijkheden. Hier ook, maar je moet er wel zelf voor gaan. Je bent toch één van de velen, eigenlijk een nummer.
Dit geldt niet voor de direct leidinggevende. Die zijn altijd zeer betrokken.
Pluspunten
Geleide werktijden
Minpunten
Weinig invloed op te hanteren processen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Reageer – 29 juni 2017

We stellen op prijs dat je enkele bevindingen deelt die je hebt verzameld. Ik wens je veel succes toe met ontwikkelen van je carrière pad binnen ons bedrijf!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed team om mee te werken
Allround operator (voormalige medewerker) –  Roosendaal15 juni 2017
Veel voldoening in het gestructureerd oplossen van problemen met medewerking van een team
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 22 juni 2017

Goed om te horen dat je zoveel voldoening uit je werk gehaald hebt! Dat maakt presteren natuurlijk des te leuker. Bedankt voor je harde werk en je recensie.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bezuiniging op bezuiniging
acountmanager (voormalige medewerker) –  eindhoven14 juni 2017
Groot bedrijf waar je veel kan leren en goed kan verdienen. Echter worden er regelmatig beslissingen genomen die enkel en alleen goed zijn voor de aandeelhouder.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 22 juni 2017

Bedankt voor je feedback en je harde werk als accountmanager. Ik weet zeker dat de opgedane kennis je verder gaat helpen in je carrière. Veel succes in je volgende stappen!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collegas waar je op kunt vertrouwen
Raad van Bestuur (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NL2 juni 2017
Heb er 21 jaar gewerkt met veel plezier. We waren een grote familie.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 22 juni 2017

21 jaar is absoluut geen peulenschilletje. Fantastisch om te horen dat je zo lang deel uitgemaakt hebt van onze familie. Absoluut trots ook om te horen dat je er ook zo over denkt! Bedankt voor het delen.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
International Healthcare Company
Learning Specialist - Philips Benelux (huidige medewerker) –  Eindhoven29 mei 2017
Philips provides you with excellent second labor agreements. Working hours are flexibel and performance management culture is based on target settings instead of completed working hours.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 22 juni 2017

Very nice to hear that you've had such a good experience working for us so far. We'll do our utmost to keep you as satisfied!

Thanks for your hard work.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
junior engineer
JUNIOR ENGINEER (voormalige medewerker) –  Eindhoven26 mei 2017
verantwoordleijk voo rhet verhelpen van zeer complexe stroingen
Pluspunten
leuk
Minpunten
te groot
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 1 juni 2017

Bedankt voor het delen van een paar punten over je tijd bij ons als medewerker. Het klinkt inderdaad alsof je een interessante en uitdagende positie bekleed hebt.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun place
SAP FICO Consultant (huidige medewerker) –  Eindhoven9 mei 2017
An organisation that is both innovative and rewards its employees and partners.
The role was engaged in a Global ECC rollout and upgrade their legacy systems to the latest SAP 4 /HANA release.
The people working there are happy and joining in to make Philips a market leader in consumer and commercial solutions.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 26 mei 2017

Very nice to hear that you are happy about your colleagues and working place. Thanks for sharing!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met ambitieuze collega's
Digital Marketing Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam21 april 2017
Bij Philips ziet elke dag er anders uit. Ondanks dat er een duidelijke strategische koers is, leef je ook vooral in de waan van de dag. Daardoor is de werkdruk redelijk hoog. Maar de producten zijn mooi, de collega's leuk en ambitieus. Daardoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.
Pluspunten
Cultuur, collega's, producten, merk
Minpunten
Werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Reageer – 18 mei 2017

Bedankt voor het aanstippen van enkele punten. Ik ben erg blij om te horen dat je iedere dag met plezier naar je werk toe gaat, we hopen natuurlijk dat we iedereen zoveel voldoening in een functie kunnen bieden. Laten we mooie dingen blijven doen!

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 2.081 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Philips gesorteerd op locatie