Philips Reviews

205 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed team om mee te werken
Allround operator (voormalige medewerker) –  Roosendaal15 juni 2017
Veel voldoening in het gestructureerd oplossen van problemen met medewerking van een team
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 22 juni 2017

Goed om te horen dat je zoveel voldoening uit je werk gehaald hebt! Dat maakt presteren natuurlijk des te leuker. Bedankt voor je harde werk en je recensie.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bezuiniging op bezuiniging
acountmanager (voormalige medewerker) –  eindhoven14 juni 2017
Groot bedrijf waar je veel kan leren en goed kan verdienen. Echter worden er regelmatig beslissingen genomen die enkel en alleen goed zijn voor de aandeelhouder.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 22 juni 2017

Bedankt voor je feedback en je harde werk als accountmanager. Ik weet zeker dat de opgedane kennis je verder gaat helpen in je carrière. Veel succes in je volgende stappen!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collegas waar je op kunt vertrouwen
Raad van Bestuur (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NL2 juni 2017
Heb er 21 jaar gewerkt met veel plezier. We waren een grote familie.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 22 juni 2017

21 jaar is absoluut geen peulenschilletje. Fantastisch om te horen dat je zo lang deel uitgemaakt hebt van onze familie. Absoluut trots ook om te horen dat je er ook zo over denkt! Bedankt voor het delen.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
International Healthcare Company
Learning Specialist - Philips Benelux (huidige medewerker) –  Eindhoven29 mei 2017
Philips provides you with excellent second labor agreements. Working hours are flexibel and performance management culture is based on target settings instead of completed working hours.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 22 juni 2017

Very nice to hear that you've had such a good experience working for us so far. We'll do our utmost to keep you as satisfied!

Thanks for your hard work.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
junior engineer
JUNIOR ENGINEER (voormalige medewerker) –  Eindhoven26 mei 2017
verantwoordleijk voo rhet verhelpen van zeer complexe stroingen
Pluspunten
leuk
Minpunten
te groot
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 1 juni 2017

Bedankt voor het delen van een paar punten over je tijd bij ons als medewerker. Het klinkt inderdaad alsof je een interessante en uitdagende positie bekleed hebt.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun place
SAP FICO Consultant (huidige medewerker) –  Eindhoven9 mei 2017
An organisation that is both innovative and rewards its employees and partners.
The role was engaged in a Global ECC rollout and upgrade their legacy systems to the latest SAP 4 /HANA release.
The people working there are happy and joining in to make Philips a market leader in consumer and commercial solutions.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 26 mei 2017

Very nice to hear that you are happy about your colleagues and working place. Thanks for sharing!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met ambitieuze collega's
Digital Marketing Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam21 april 2017
Bij Philips ziet elke dag er anders uit. Ondanks dat er een duidelijke strategische koers is, leef je ook vooral in de waan van de dag. Daardoor is de werkdruk redelijk hoog. Maar de producten zijn mooi, de collega's leuk en ambitieus. Daardoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.
Pluspunten
Cultuur, collega's, producten, merk
Minpunten
Werkdruk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 18 mei 2017

Bedankt voor het aanstippen van enkele punten. Ik ben erg blij om te horen dat je iedere dag met plezier naar je werk toe gaat, we hopen natuurlijk dat we iedereen zoveel voldoening in een functie kunnen bieden. Laten we mooie dingen blijven doen!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige en sociale werkgever
Teamleider (huidige medewerker) –  Drachten29 maart 2017
Philips is een uitstekende werkgever.
Prettige werksfeer.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Vollop mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren

Reageer – 11 mei 2017

Bedankt voor het achterlaten van een recensie! Ik ben blij om te horen dat je je als een vis in het water lijkt te voelen binnen het bedrijf. De werksfeer in het bijzonder is natuurlijk cruciaal om als team mooie dingen te bereieken. Probeer dat vooral vast te houden! :)

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Philips
FP&A Analyst Transferpricing (huidige medewerker) –  Amsterdam16 februari 2017
Thuis werken is mogelijk en wordt niet moeilijk over gedaan.
Minpunten
Mijn baan wordt vanuit kosten overweging verplaatst naar India.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Reageer – 2 maart 2017

Wat een tegenvaller dat je hierdoor je baan verloren bent! Misschien kun je met een HR medewerker overleggen of er andere mogelijkheden zijn? Hopelijk kunnen ze je helpen.

Reageer – 2 maart 2017

Wat een tegenvaller dat je hierdoor je baan bent kwijtgeraakt. Mogelijk kan een HR medewerker je nog helpen met eventuele andere mogelijkheden binnen het bedrijf. Ik raad je aan daar eens mee te gaan praten.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
5 ploegen
Operator (voormalige medewerker) –  Nijmegen8 februari 2017
leuke collega`s werktijden oke

kan er niet veel over vertellen proces is moeilijk te verhalen wat ze doen
Pluspunten
dicht bij huis
Minpunten
werkkleding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 2 maart 2017

Goed om te horen dat je een leuke tijd hebt gehad met je collega's. Een leuk team is natuurlijk erg belangrijk. Bedankt voor al het harde werk voor ons merk.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele focus op producten en diensten in de gezondheidszorg
R&D manager corporate venture (huidige medewerker) –  Eindhoven27 januari 2017
Philips creeert veel mogelijkheden voor toegewijde en ondernemende mensen in de ontwikkeling van innovatieve producten in de gezondheidszorg.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 2 maart 2017

Mooi dat je deze mogelijkheden binnen ons bedrijf herkent. We moedigen onze medewerkers hard aan om zichzelf te ontwikkelen op de gebieden die zij interessant vinden. Dank voor het schrijven van deze review en we hopen dat u nog lang aan ons bedrijf verbonden blijft.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig sociaal werksfeer
Assemblagemedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmen24 januari 2017
leuk werk, gezellige werksfeer ,sociale collega s.
Helaas geen werk meer door bedrijf sluiting.
Pluspunten
gratis koffie, thee, melk
Minpunten
n.v.t.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 2 maart 2017

Balen dat u hierdoor uw baan bent kwijtgeraakt. We hopen dat u inmiddels een andere mooie uitdaging gevonden heeft. Dank u wel voor het schrijven van uw review, het wordt erg gewaardeerd.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorme uitdaging voor een vastgoedexpert bij een sterk veranderende multinational
Hoofd Vastgoed Europa, Midden Oosten en Afrika (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 januari 2017
Ik heb bij Philips heerlijk aan grote uitdagingen gewerkt. Er was volop ruimte voor ontwikkeling. Wel heel hard werken, vooral tropenjaren door internationaal reizen.
Prachtige tijd door analyse en keuzes op het snijvlak van bedrijfsstrategie en vastgoedstrategie.
Trots op m'n bijdrage aan de HighTechCampus en Strijp S.
Pluspunten
Professionaliteit
Minpunten
Bureaucratie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 2 maart 2017

En wij mogen trots zijn op zo'n mooie review! Dank je wel voor het schrijven ervan en natuurlijk ook voor al het harde werk dat je voor ons hebt verricht. We wensen je het beste in je carriere.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good Co
Material Handler/ Shipper (voormalige medewerker) –  Eindhoven, Holland20 januari 2017
This is nice company located in the Holland. If anyone who by the chance thinking of relocating to Holland this company is good one to working for. Nice people, technology and work environment.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
International environment
Product Management (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 januari 2017
International working environment
Challenging and demanding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 2 maart 2017

Thanks for sharing your thoughts with us! We hope that it was challenging in a positive way. :) As we don't want you to be stressed out. Good luck with your career!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Mix of People
Design Intern (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 januari 2017
The group is varied in backgrounds and specialization. Supervisors are encouraging to participate in various projects and give you freedom to execute your own project.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk sfeer onderlinge afdelingen
Productie planning (voormalige medewerker) –  Terneuzen6 januari 2017
27 jaar met veel plezier gewerkt. Veel kennis opgedaan in diverse afdelingen.
Pluspunten
beloning voor extra inzet
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 18 mei 2017

Fantastisch om te horen dat je zo lang deel uitgemaakt hebt van ons bedrijf. Daar zijn we trots op!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Company in full in depth change
Key Account Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven5 januari 2017
Philips has recently splitted up in two parts (Philips Lighting and Philips). I am currently working at Philips Lighting.
This change implied lots of in depth changes in the company. A real bright future in my opinion, but a current difficult situation.

Difficult situation includes location problems, delivery problems, poor marketing communication, difficult client relationships, and so on.

Finally, advancement is really complicated.
Pluspunten
Bright future
Minpunten
Logistics problems
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 26 mei 2017

Thanks for sharing this. I can definitely imagine that such a change has some impact on your day-to-day activities. It takes some time to settle, but I'm glad to hear that you do see the future as being very bright. I'd like to wish you the best of luck powering through this initial phase, and let's make the most out of it! :)

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive, friendly and flexible
intern (voormalige medewerker) –  drachten3 januari 2017
working at Philips helped me learn and experience the application of the the knowledge gained at school. Moreover, It helped me develop my social skills and learn how to help and get help from my colleagues.
Pluspunten
freedom of work and cultivating creativity and innovation
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 2 maart 2017

Your hard is very much appreciated! Thanks for being with us and thanks for sharing your feedback with us. We wish you all the best in your future career.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamic environment
Internship (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid16 december 2016
I got a valuabe experience while have been working for Phillips. Aquired new knowledge in digital marketing enviroment
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Reageer – 26 mei 2017

Thanks for sharing! An internship is of course the ideal way to gain some experience and knowledge in the industry.

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.903 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Philips gesorteerd op locatie