Philips Reviews

228 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
average company with no growth
SVP (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam29 december 2017
Nothing worth discussing publicly.

Like all companies it has a slew of positives counterbalanced by negatives.

Tough sailing ahead given lack of growth.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
4 januari 2018

We're sorry to hear you had a mixed experience in working for us. Thanks for sharing your input.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, veel doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden
Team Lead Order Management (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 december 2017
Philips Healthcare is een goede werkgever met een zeer goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Genoeg uitdaging in het werk en de groei van het bedrijf en een zeer informele bedrijfscultuur. Het bedrijf kent een hoge focus op persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van het personeel en heeft een eigen university om continu te blijven leren. In sommige opzichten is het bedrijf wel wat bureaucratisch ingesteld door de omvang van de organisatie.
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, informele sfeer, goede persoonlijke ontwikkeling, genoeg uitdaging.
Minpunten
De omvang van het bedrijf zorgt voor bureaucratie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 december 2017

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het delen van uw bevindingen van het bedrijf Philips. Gelukkig lezen we voornamelijk positieve punten, maar we kunnen begrijpen dat u wat bureacratie ervaren heeft. Inderdaad, het is een enorm bedrijf, maar we doen ons best om alle processen soepel te laten verlopen. Veel succes gewenst met uw verdere carriere, we hopen dat u terug kunt kijken op een mooie tijd.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun Workplace
Team Leader (voormalige medewerker) –  Gemeente Weert28 november 2017
Philips BV. is an internationally renowned company.
I had the opportunity to work in different sectors of the company.
With the right attitude to work and qualification, the opportunity for progression is high.
Pluspunten
13th Month Salary
Minpunten
5 Shifts
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
30 november 2017

Hi, we're very happy to hear that you had a positive experience in working for us. Thank you for your review and we wish you all the all the best in your future career!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er werd gewerkt en ook veel gelachen, zelfs de leidinggevende deed mee
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  weert21 november 2017
Het leukste baan die ik ooit heb gehad, en het werksfeer is heel erg goed.
Pluspunten
fijne werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
23 november 2017

Dat is een flink compliment! Hartelijk bedankt. Fijn om te horen dat je zo'n leuke tijd hebt gehad binnen Philips. Prettige dag!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open working environment and colleagues
Intern for Supplier Risk Management (voormalige medewerker) –  Eindhoven3 november 2017
My work was more research oriented, so it is slightly different from a normal job. I worked with supplier risk management with a new topic that needs some managerial insights. I learned to lead a project and look for all the possible resources to fulfil my research, which includes contacting external and internal stakeholders and learning new software.

My supervisor is very flexible and open. I have been given space and freedom to propose my ideas and organize my own schedule for my research. I was surrounded by a lot of international colleagues and I love it.
Pluspunten
Competitive compensation in the market
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
16 november 2017

Thanks for sharing your experience of when you were active in Eindhoven with us. It's appreciated. I wish you all the best in your career from here on. And who knows? Our paths might cross again in the future. :)

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typical dutch multicultural environment
Director Procurement Maturity Development (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven18 oktober 2017
Great place to work: Global, multicultural, challenging. Lots of folks from all over the world. Very open culture. Always striving for the best possible solutions.
Pluspunten
Multicultural
Minpunten
Strategies change quickly
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
19 oktober 2017

Hi, that’s great to hear! Thanks for sharing your thoughts and feedback with us, it’s much appreciated.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Drachten16 oktober 2017
In de jaren dat ik bij Philips heb gewerkt, was de sfeer heel prettig, en het werk afwisselend. Het werk werd ook goed uit gelegd en regelmatig hadden we werk bespreking, dan kon je de punten waar je over struikelde bespreken met je leiding gevende maar ook met je colleg's !
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
19 oktober 2017

We zijn blij om te horen dat je een goede tijd hebt gehad met ons. Natuurlijk is het belangrijk dat we met zijn allen leren en groeien en het is goed om te horen dat je dat ook zo ervaren hebt.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf; dynamische omgeving met gedreven collega's.
Rewards Coordinator Benelux (huidige medewerker) –  Amsterdam12 oktober 2017
Mooi bedrijf, gedreven collega's, internationaal, nooit saai (ivm vele veranderingen). Wel hoge werkdruk.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
great company to work for
Projectmanager (huidige medewerker) –  HTC11 oktober 2017
great company to work for with cutting edge technology in an international format
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
workplace
Director Sales (huidige medewerker) –  Eindhoven, the Netherlands4 oktober 2017
Philips Lighting is vergevorderd in het doorvoeren van moderne workplace inrichting in al haar vestigingen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
19 oktober 2017

Dat is goed om te horen! We zijn blij dat je daar hier een aandeel in hebt. Dank voor het delen van de review.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good opportunity to grow
Intern - Digital Ecommerce (huidige medewerker) –  Amsterdam16 september 2017
Philips offers a conducive environment for employees to learn new things and grow in the company.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
6 oktober 2017

Thanks for your review, and also for choosing us as company for your internship. Good luck in the near future when you do graduate!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 september 2017
Toendertijd werkte ik dagelijks 4 uurtjes in de avonduren ,het werk was makkelijk en leuk om te doen en ik had ook nog leuke collega's.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 september 2017

Prettig om te horen dat je een leuke tijd gehad hebt in ons magazijn! Graag wens ik je het beste toe in je carrière vanaf hier.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport1 september 2017
De werk sfeer in het magazijn is hoe het volgens mij in alle grote magazijnen gaat. De hiërarchie is bepaald hoe je binnenkomt als orderpicker je bent onderaan en je wordt ook gezien als dat je onderaan bent, hier wil ik mee zeggen orderpicken is voor "domme" mensen die verder niks anders kunnen. Terwijl dit niet het geval was bij mij, want ik had een andere visie op hoe er efficiënter kom gepicked worden. Maar dit werd door mijn direct leidinggevende niet gezien als een aanwinst maar als een aanval op de manier van werken die ze hadden. Terwijl ik het levende resultaat was dat mijn manier sneller, efficiënter en minder fouten opleverden. Waarom ze het aan de ene kant als een aanval zagen komt ok door de management hiërarchie die er heerst daar, want niemand van de leidinggevende wil drie lagen hoger gans zeggen tegen de eindverantwoordelijke dat één orderpicker een efficiëntere manier heeft bedacht en laten zien die zij zelf niet konden bedenken,
Pluspunten
fijne collegas
Minpunten
de besluitsvormings hiërarchie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 september 2017

Bedankt voor je uitgebreide beschrijving van je werkervaring. Het is natuurlijk vervelend als je je niet serieus genomen voelt, dat is niet een bedrijfspraktijk die wij willen aanmoedigen. Juist qua hiërarchie hopen we wat openheid te creëren. Ik ben in ieder geval wel blij om te horen dat je collega's en de werkomgeving zelf het toch tot prettig werk gemaakt heeft. Ik wens je in ieder geval graag het beste toe voor de toekomst.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed contact met de collega's
QA Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven30 augustus 2017
Belangrijkste werkzaamheden:
Rapportage klantenklachten.
Ondersteuning korte projecten (Life Cycle Management)

Leukste:
Wisselende contacten breed in de organisatie

Moeilijkste:
Kwaliteit bewaren in ongestructureerde omgeving
Zwak leiderschap van management geeft geen support.
Pluspunten
High Tech Campus is echt een stimulerende omgeving
Minpunten
Zwak management over de gehele linie.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 september 2017

Bedankt voor je recensie en dat je op enkele zaken in gaat. Dat stellen we op prijs.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dagindeling
procesoperator (voormalige medewerker) –  Nijmegen13 augustus 2017
op diverse schermen kun je voor je zien welke machines operationeel zijn, halffabrikaten, grondstoffen en hulpmaterialen bij de diverse machines op de afdeling bevoorraden, zadat zij constant door kunnen werken( operators lopen tussen de machines door)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
24 augustus 2017

Hoi, dank je voor review en voor het werk dat je voor ons gedaan hebt als procesoperator!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame omgeving
Technische inkoper en Ambtelijk secretaris (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 augustus 2017
Leerzame en innovatieve omgeving. Leuke collega's. Elke dag was weer anders dan de andere.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
10 augustus 2017

Fijn dat je je zo prettig hebt gevoeld bij Philips! Dat is goed om te horen. We wensen je verder een mooie carriere toe.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijfscultuur
General Support Officer, Sales Modular Netherlands (huidige medewerker) –  Amstelveen1 augustus 2017
Goede bedrijfsregels, groei mogelijkheden, verbetering discussies/meetings
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
10 augustus 2017

Dank voor het delen van je bevindingen! Het lijkt alsof je tevreden bent. :)

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Big company, Great international working environment, love the innovative and customer facing aspects of this position
Site Planner (huidige medewerker) –  Eindhoven15 juli 2017
My work includes:
• Create and provide best-fit space-planning solutions, 2D or 3D in AutoCAD for our customers, Hospitals in regions such as EMEA, BeNeLux, DACH, France, Iberia, UK etc.
• Design proposals, site preparation and installation drawings of Philips hospital equipment, such as Digital Diagnost X-Ray, IXR, CT, MRI, Philips cove lighting etc., tailored to customers’ individual wishes, hospital rooms and department.
• Consult and coordinate between Customers, PM and AM, third party items providers (equipment, structures); produce integrated and sustainable plans during different phases of projects: tendering, project managing, service maintenance, taking into account the end users’ feedback.
• Solve complex projects under pressure and urgent time constrain; Act as a bridge and problem go-to point between Customers, Business Unit and PMs; Consult on site when needed.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
27 juli 2017

It's very cool to hear about your work! Sounds interesting! Thanks for sharing this on this page and we like hearing you are satisfied with us as an employer.

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Hoogeveen11 juli 2017
Een bedrijf dat je elke dag van elkaar leerde.
En heel goed is voor het personeel.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
13 juli 2017

Wat goed om te horen dat je een leerzame tijd gehad hebt bij ons. Ik wens je veel succes toe in je verdere loopbaan!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf om eens even gewerkt te hebben
Systeemtester (voormalige medewerker) –  Best4 juli 2017
De werk cultuur was destijds niet prettig om in te werken
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Officiële reactie van Philips
6 juli 2017

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de sfeer een van de redenen is waardoor je weggegaan bent. We hopen juist een prettige werkomgeving te bieden, wat naar verluid in jouw geval niet gelukt is. Ik zal je bevindingen doorgeven. In ieder geval wil ik je veel succes toewensen in je carrière vanaf hier.

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.229 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Philips gesorteerd op locatie