Pelican Rouge Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enigste wat leuk is dat je voor een klant werkt.
Operator (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 december 2017
Het bedrijf is veranderd maar dan naar de slechte kant toe. Managers laten je vallen en voor jou 10 anderen. Salaris is niet goed. Geen doorgroei. Veel vreemde dingen meegemaakt. Ik kan niet veel positiefs vertellen alleen dat je veel op je zelf werkt en leuke contacten met klanten kan hebben, maar dat wordt zelfs niet op prijs gesteld door het bedrijf.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte bedrijf
Koffiemachine operator (voormalige medewerker) –  Groningen18 augustus 2017
3 weken gewerkt als operator.Ik ben blij dat ik ben weggegaan.Hoog werkdruk en het salaris is onder die minimum.Vaak moet je overwerken en je krijg geen cent voor.Als operator je bent die heele dag staan op je benen en je moet bovendien van je huis op fiets en naar alle locatie op fiets gaan.Hun administratie loopt twee week achter dus die 3 week wat ik hebt geweerkt in julli ze wilden op 1 agustus allen mij voor twee week betalen en die derde week van julli pas in september.Mensen van die administratie zijn ook zeer arogant en gedraagen met jou als een slaaf.Pauses word ook niet betaald.Slecht werkomstadiheden en weinig salaris.
Pluspunten
Gratis koffie tijdens die werk
Minpunten
Slechte salaris, slecht werkomstandigheden
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf. Fijne collegas. Goeie bedrijfscultuur
Operator (huidige medewerker) –  Dordrecht3 augustus 2017
Ben werkzaam als operator. Heb het erg naar mijn zin. Fijne werksfeer en behulpzame collega's.
Goede verhouding met leidinggevenden en HR manager. Helpen je in geval van nood.
Zeer zelfstandige baan en een hoop machines te leren.
Ik vind het een leuk bedrijf om te werken.
Je moet er zelf wat van maken.
Pluspunten
Leuke collega's hoop te leren
Minpunten
Zijn er vast...
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk en matig salaris
logistiek medewerker in de loods (voormalige medewerker) –  Dordrecht8 mei 2017
dit bedrijf is in heel veel dingen goed, liegen, bedriegen, manipuleren, mensen gouden bergen beloven, maar puntje bij paaltje wordt je gewoon gebruikt, einde contract, exit, en ik heb het over Roasters niet Solutions, dat zijn nl 2 verschillende bedrijven.

HR van Roasters is ook een lachertje, geen idee waar zij haar diploma heeft gehaald, bepaalde cursus zou niet slecht zijn

werkdruk is erg hoog, en salaris is minimum
overuren worden niet betaald, en extraatje voor het personeel kennen ze niet, wordt er niet gezelliger op

ik hou het voor gezien, zie iets teveel mensen opeens vertrekken
Pluspunten
pluspunten ????
Minpunten
hoge werkdruk en matig salaris
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardeloos bedrijf met een nog waardelozer HR manager
laat ik in het midden (voormalige medewerker) –  dordrecht21 april 2017
https://rateyourcompany.nl/bedrijven/autobar-holland-b-v/

ze beloven je een koe met gouden horens en je krijg een
afgedankt berggeit, wat een slecht bedrijf is dit, salaris is slecht
die HR manager van roasters is al helemaal alles behalve vriendelijk,
tijd voor cursus hoe ga ik met mensen om

hier gewerkt, had vaste baan en ben weggegaan
liever onzekerheid en naar mijn zin, dan vast contract bij dit bedrijf

rondom slecht op alle punten
Pluspunten
dicht bij huis
Minpunten
geen oog voor het personeel
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voelde mijn nuttig in deze functie en gewaardeerd.
Machine operator (voormalige medewerker) –  Diverse plaatsen17 februari 2017
Werkte alleen als gedediceerde bij bedrijven. Had relatief weinig contacten met leidinggevende.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige leuke baan, redelijk salaris.
Automatenoperator (huidige medewerker) –  Utrecht19 september 2016
Heb nog plezier in mijn werk maar werksfeer is minder en motivatie ook. Al jaren geen salaris verhoging, geen doorstroom mogelijkheden of diploma's die je kan halen. Overuren betalen ze moeilijk uit..kortom..tijd voor iets anders.
Pluspunten
Auto van de zaak, contact klanten en collega's
Minpunten
Geen salarisverhoging en doorstroom mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkzaamheden afwisselend
machine bijvullen / operator / (voormalige medewerker) –  Maastricht4 februari 2016
s,morgens eerst je lijst invullen in de het busje km stand dan naar de klanten de km stand van klant naar klant op schrijven.
wat ik geleerd heb is het bij vullen en het kijken naar als alles schoon moet gemaakt worden van de machine's bij vullen ervan van andere automaten zoals broodjes bestellen en snoep en dranken.
zeer fijne collega's altijd als je in begin er niet uit kwam dan kon je ze bellen.
het moeilijkste van de baan was dat je alles in een dag qua route af moest zijn want meestal had je tijd te kort met alles wat je in een dag moest doen en ook dan weer over de hele week alles moest verspreiden van poetsen tot het bij vullen en bestellen lijsten invullen tot faxen van de lijsten op vaste dagen.
het leuke van het werk was je had een eigen busje en je had geen baas om je heen en je kwam wel eens voor verrassingen te staan
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
geen tijd besef als je moest pauzeren
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pelican Rouge Voorheen Autobar
medewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht29 december 2015
zie rateyourcompany.nl
Dan zie je hoe de werksfeer, en waardering is op de werkvloer.

De sfeer in het bedrijf is niet om over naar huis te schrijven.
Salaris is laag. en de waardering voor je werk is ver te zoeken.

Geen bedrijf om voor jaren fijn bij te werken.
Minpunten
Zie rateyourcompany.nl
Was deze review nuttig?Ja 17Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
palican rouge
Heftruck chauffeur (voormalige medewerker) –  Dordrecht18 november 2015
Had het heel erg naar mijn zin hier. Maar door 1 grote klant is er een hoop strenger geworden. Zelf in de kantine mocht je sommige etenswaren niet meer eten en je moest je telkens omkleden in de pauzen. Regels zijn regels. Dat weet ik. Maar dit ging me toch een beetje te ver. Ze zochten overal wel wat achter. Ik had een vaste aanstelling bij palican rouce! Zelf dit heb ik opgegeven hier voor!!

Had het niet meer naar mijn zin. Dus ben weg gegaan!
Pluspunten
leuke collega's voor hard
Minpunten
Tijden. Ik begin liever vroeg om vroeger thuis te zijn
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 8Rapporteren

Zie meer reviews over Pelican Rouge

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,0
Gebaseerd op 16 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
2,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3
Doorgroeimogelijkheden
2,1
Management
2,6
Bedrijfscultuur
2,5

Reviews over Pelican Rouge gesorteerd op locatie