Vind bedrijven:
NIKE
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
741 reviews

NIKE Reviews

Bedrijfskenmerken

  • Privé-Werk Balans
  • Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Leiderschap
  • Werksfeer
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
leuk
Verkoopmedewerker (Voormalig Werknemer), Amsterdam, NH10 april 2014
Pluspunten: sfeer
Minpunten: niets
gezellige collegas en een leuke sfeer,het was vrij normaal en verder niet veel over te zeggen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
productieve en kwalitatieve prestaties leveren
bediende (Huidige Werknemer), Laakdal, VLG10 augustus 2014
Pluspunten: thuis-werk is met de fiets te doen. sport graag.
productieve en kwalitatieve prestaties leveren tussen aangename werkcollega's.
Geleerd dat elke mens anders is en dat je met iedereen moet leren samenwerken.
Fouten maken mag maar je moet er uit leren en je kennis overdragen naar andere.
Ik werk niet alleen graag met de handen maar ook met mijn hoofd. Heb zin in verantwoordelijkheid en ben leergierig.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Super werksfeer
Jobstudent (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG29 juli 2014
Pluspunten: eten
Minpunten: geen
Ik moest kartonnen scannen en inladen in een vrachtwagen.
Mijn collega's waren altijd toffe mensen.
Het moeilijkste was eigenlijk niets want het was heel simpel alleen dat het soms zwaar is.
Het leukste is dat je leuke mensen bij je hebt.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Bedrukte werksfeer zonder doorgroeimogelijkheden
Magazijnmedewerker (Voormalig Werknemer), Laakdal3 juni 2014
Het werk was makkelijk maar niet bevredigend.
Leiderschap was goed voor de vrienden, slecht voor mensen met een stem.
Collega's werken elkaar tegen in plaats van met elkaar samen te werken.
Leukste van heel het bedrijf was Inhouse Fire Fighting (IFF).
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
werksfeer
jobstudent (Voormalig Werknemer), herentals23 februari 2014
ik heb gewerkt als jobstudent . De sfeer met collega's was altijd goed iedereen was daar vriendelijk, als ik iets niet wist kon ik het altijd aan iedereen vragen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
goede werkervaring in fabriek
arbeider (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG11 november 2013
Pluspunten: mogelijkheid om in shop iets te gaan kopen
inpakken van kleren in doos
wat ik geleerd heb is = hoe je in team moet werken, hoe posten in elkaar zitten
samenwerken met team ging goed
moeilijkste: heel de tijd rechtstaan
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Werk en Werksfeer
Orderpicker (Voormalig Werknemer), Laakdal7 maart 2013
Leuke eerste ervaring.
Sociale collega's die je direct aanvaarden en komen praten.
Uren vlogen tijdens de shift er snel doorheen door de leuke werksfeer.
1ste deel van shift was anders dan 2de deel dus leuke afwisseling.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
het was een zeer goede groep waar ik bij werkte
magazijnier (Voormalig Werknemer), laakdal5 februari 2013
Pluspunten: brandstof vergoeding en optijd betaalt gekegen
Minpunten: de basen
het was zeer fijn bij nike om te werken alleen spijtig dat er weinig werk was
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
was een aangename sfeer
arbeidster (Voormalig Werknemer), laakdal17 december 2012
Pluspunten: als we de goals bereikt hadden kregen we wel iets in de plaays terug
vond het er heel aangenaam om te werken leuke collega en de dag ging goed vooruit je had afwisselende werk en je leerde er altijd iets bij
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijn om eventjes te werken.
bediende (Voormalig Werknemer), laakdal13 oktober 2012
Pluspunten: goede verdiensten
Minpunten: geen sociaal leven
Simpel werksfeer grote ruimtes niet al te leuke collega's.
Mijn droomjob niet, goed voor eventjes te sparen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Gezellige werkomgeving
Productie (Voormalig Werknemer), Laakdaal6 oktober 2012
Algemeen: zeer goed
Heel toffe collega's
Het leukste van de baan was dat je iedereen kon zien terwijl je werkte, je was dus niet alleen
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijne werksfeer met afwisseling
bediende inpakker (Voormalig Werknemer), apparel sorter18 september 2012
Pluspunten: fitness
Minpunten: veranderen van shift
Fijne werksfeer, goede coaches.
afwisselend werk, kans om nieuwe dingen te leren.
De collega's in de shift waren zeer aangenaam , de collega's in de shift waar ik naartoe moest waren niet zo possitief.
Het moeilijkste van de baan is het omgaan met machines soms niet goed uitgelegd. het leukste van de baan is dat je zoveel nieuwe dingen kunt leren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Empresa dinâmica, mas infelizmente poucas oportunidades de promoçao
Senior Credit Controller Specialist (Voormalig Werknemer), Hilversum, NH2 mei 2014
Um dia de trabalho teria no minimo 10h.
Entre autorizar entregas e pedidos, contactar clientes, reuniões.
Que o trabalho em equipe e bastante importante
A gerencia estava sempre disponível para ajudar e ouvir
Extrovertidos
A parte mais agradável era a maneira como eramos tratados profissionalmente.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Productive place
DATA ENTRY AND CLERICAL (Voormalig Werknemer), Customer Service18 september 2014
Learned to file and use cash register. Print receipts and answer phone calls. Tend to customers needs. Learned customer service.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Nike is great, but people work for people
Assistant head coach (Voormalig Werknemer), Midwest17 september 2014
Pluspunten: energy, size of staffs, hours given, discounts, allotment
Minpunten: long hours, bad hiring decisions, growth within company, looks past tenure over bad decision making, that in the end can hurt many others or affect business needs.
Great company, background and culture. High energy, fun processes! Product is amazing, discounts are great. Sadly, just a few wrong people in higher end positions can ruin a good thing, especially if intimidated or threatened when someone else can come in and lead change. Nike retail world respects tenure over talent, and can really dampen morale when – meer... they allow poor decisions to take over. – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Very Busy But Fun Workplace
Cashier/Customer Interaction/Sales Floor Rep (Voormalig Werknemer), Orlando, FL13 september 2014
Pluspunten: free shoes and clothes, fun enviroment.
Minpunten: managers
An overall day at Nike would be very busy but very fun at the same time. Your day would start off with a morning, afternoon, or night cheer depending on your shift. The cheer gives you the motivation to work, goals for the day, and extra skills on how to perform your job better. I quickly learned that management was skilled in everything they did but – meer... not really attentive of their surroundings like they should've been. My co-workers were awesome, they created the perfect team to get every job done. The hardest part of the job was getting recognized for the hard work you did being that the managers weren't as attentive as they should be. The entire job was enjoyable. The break room was large with flat screen tvs and game systems as well at mac computers, 2 refrigerators, and vending machines. The cheers and shout outs over the intercom made working their exciting. The labor was very interesting, so overall the whole job was enjoyable. – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Meet a variety of great people, but management has had a downfall.
Associate (Huidige Werknemer), New York, NY12 september 2014
Pluspunten: discount, meet some great coworkers, fun environment, meet people from all around the world
Minpunten: management
This review is based on working on the 3rd floor (women's/kids).

The 3rd floor is very hectic and very busy (any other floor may be more enjoyable). Depending on the day, it can be smooth, but if it is a busy day, the work can be unbearable. Often times you may be alone in a section and have to take on fitting rooms, helping customers, folding stacks, – meer... putting out clothes, etc. The management has changed drastically over time and unfortunately has become weak due to lack of communication between managers. There are many who are scheduled outside of their availability and this is a very common issue. There have been many situations in which employees get fired for unreasonable things. Managers have their obvious favorites even if they state that there is no favoritism. Only certain people get a chance to advance in positions.

It's not all bad. You meet a lot of great coworkers who will help you get through the day. There are a few managers scattered around the store who are actually good at what they do and do have your best interest in mind (just ask the veterans, they'll tell you who). The discount is great. You get staff dress (uniform), it's not technically free, but pretty cheap. You meet many different people from around the world who are shopping around (of course you will get your few rude customers every once in a blue).

General advice:

-Do your job, maintain and help the customer.
-Don't easily trust just anyone (it's like a high school in there).
-Yes, some managers are cool, but some do not have your best interest in mind (coworkers have caught managers openly complaining to each other about their employees AKA they gossip).
-Keep your personal business just that...personal. (news travels like a plague in that store).
-Build relationships with customers, it'll make their experience great, but more importantly, it'll help you get through the day to meet nice people.
-Have as much fun as you can, while still working! – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Productive
Picker/Packer (Huidige Werknemer), Memphis, TN12 september 2014
Its okay for what it is great for teenagers getting out of high school.
It gets some of your bills payed.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
productive and busy work place focused on Sports
Footwear/Equipment Lead (Huidige Werknemer), Centralia, WA11 september 2014
Pluspunten: hour lunches, considerable employee discount, great product
Minpunten: work life balance, hard to advance
My manager is great about insuring things get done in a timely manner, not so much about advancing her team. You need to take the oppurtunity to teach yourself how to do most of your job.

The co-workers and employees are great and just want more leadership and trust to have more responsilbility in the store.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Good place to work as a full time or as an independent contract
Test Automation Team Lead (Huidige Werknemer), Beaverton, OR11 september 2014
Pluspunten: friendly environment to work
I was not a full time with Nike. I was from some service base company and working for Client Nike but because of technical expertise and being a good team player I got chance to lead a team at Nike. Love to work at Nike being a full timer.

Over NIKE

NIKE, Inc. (NIKE) is engaged in the design, development and worldwide marketing of footwear, apparel, equipment, and accessory – Lees meer