Vind bedrijven:
NIKE
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
829 reviews

NIKE Reviews

Bedrijfskenmerken

  • Privé-Werk Balans
  • Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Leiderschap
  • Werksfeer
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden als je presteert
Retail Product Presentation Specialist (Voormalig Werknemer), Hilversum, NH28 oktober 2014
Pluspunten: mag sporten wanneer je wilt
Minpunten: veel uren werken. hard bedrijf
17 jaar gewerkt bij dit prachtige bedrijf. Heel veel gedaan nog meer geleerd. Het is een snelle en productieve organisatie met een no nonsense mentaliteit. Hard werken en veel overuren draaien.

Jonge collega's ontzettend mooie werkomgeving. alleen de kantoor tuinen zijn druk en hectisch.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
leuk
Verkoopmedewerker (Voormalig Werknemer), Amsterdam, NH10 april 2014
Pluspunten: sfeer
Minpunten: niets
gezellige collegas en een leuke sfeer,het was vrij normaal en verder niet veel over te zeggen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
productieve en kwalitatieve prestaties leveren
bediende (Huidige Werknemer), Laakdal, VLG10 augustus 2014
Pluspunten: thuis-werk is met de fiets te doen. sport graag.
productieve en kwalitatieve prestaties leveren tussen aangename werkcollega's.
Geleerd dat elke mens anders is en dat je met iedereen moet leren samenwerken.
Fouten maken mag maar je moet er uit leren en je kennis overdragen naar andere.
Ik werk niet alleen graag met de handen maar ook met mijn hoofd. Heb zin in verantwoordelijkheid en ben leergierig.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Super werksfeer
Jobstudent (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG29 juli 2014
Pluspunten: eten
Minpunten: geen
Ik moest kartonnen scannen en inladen in een vrachtwagen.
Mijn collega's waren altijd toffe mensen.
Het moeilijkste was eigenlijk niets want het was heel simpel alleen dat het soms zwaar is.
Het leukste is dat je leuke mensen bij je hebt.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Bedrukte werksfeer zonder doorgroeimogelijkheden
Magazijnmedewerker (Voormalig Werknemer), Laakdal3 juni 2014
Het werk was makkelijk maar niet bevredigend.
Leiderschap was goed voor de vrienden, slecht voor mensen met een stem.
Collega's werken elkaar tegen in plaats van met elkaar samen te werken.
Leukste van heel het bedrijf was Inhouse Fire Fighting (IFF).
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
werksfeer
jobstudent (Voormalig Werknemer), herentals23 februari 2014
ik heb gewerkt als jobstudent . De sfeer met collega's was altijd goed iedereen was daar vriendelijk, als ik iets niet wist kon ik het altijd aan iedereen vragen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
goede werkervaring in fabriek
arbeider (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG11 november 2013
Pluspunten: mogelijkheid om in shop iets te gaan kopen
inpakken van kleren in doos
wat ik geleerd heb is = hoe je in team moet werken, hoe posten in elkaar zitten
samenwerken met team ging goed
moeilijkste: heel de tijd rechtstaan
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Werk en Werksfeer
Orderpicker (Voormalig Werknemer), Laakdal7 maart 2013
Leuke eerste ervaring.
Sociale collega's die je direct aanvaarden en komen praten.
Uren vlogen tijdens de shift er snel doorheen door de leuke werksfeer.
1ste deel van shift was anders dan 2de deel dus leuke afwisseling.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
het was een zeer goede groep waar ik bij werkte
magazijnier (Voormalig Werknemer), laakdal5 februari 2013
Pluspunten: brandstof vergoeding en optijd betaalt gekegen
Minpunten: de basen
het was zeer fijn bij nike om te werken alleen spijtig dat er weinig werk was
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
was een aangename sfeer
arbeidster (Voormalig Werknemer), laakdal17 december 2012
Pluspunten: als we de goals bereikt hadden kregen we wel iets in de plaays terug
vond het er heel aangenaam om te werken leuke collega en de dag ging goed vooruit je had afwisselende werk en je leerde er altijd iets bij
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijn om eventjes te werken.
bediende (Voormalig Werknemer), laakdal13 oktober 2012
Pluspunten: goede verdiensten
Minpunten: geen sociaal leven
Simpel werksfeer grote ruimtes niet al te leuke collega's.
Mijn droomjob niet, goed voor eventjes te sparen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Gezellige werkomgeving
Productie (Voormalig Werknemer), Laakdaal6 oktober 2012
Algemeen: zeer goed
Heel toffe collega's
Het leukste van de baan was dat je iedereen kon zien terwijl je werkte, je was dus niet alleen
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijne werksfeer met afwisseling
bediende inpakker (Voormalig Werknemer), apparel sorter18 september 2012
Pluspunten: fitness
Minpunten: veranderen van shift
Fijne werksfeer, goede coaches.
afwisselend werk, kans om nieuwe dingen te leren.
De collega's in de shift waren zeer aangenaam , de collega's in de shift waar ik naartoe moest waren niet zo possitief.
Het moeilijkste van de baan is het omgaan met machines soms niet goed uitgelegd. het leukste van de baan is dat je zoveel nieuwe dingen kunt leren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Empresa dinâmica, mas infelizmente poucas oportunidades de promoçao
Senior Credit Controller Specialist (Voormalig Werknemer), Hilversum, NH2 mei 2014
Um dia de trabalho teria no minimo 10h.
Entre autorizar entregas e pedidos, contactar clientes, reuniões.
Que o trabalho em equipe e bastante importante
A gerencia estava sempre disponível para ajudar e ouvir
Extrovertidos
A parte mais agradável era a maneira como eramos tratados profissionalmente.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
cool place
Shipping & Receiving Associate (Huidige Werknemer), Elizabeth, NJ18 december 2014
Decent company, pay is good for work, management is ok. If you do your job they will be good to you, until your schedule conflicts then everything becomes business. Overall its a go.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
PRODUCTIVE WORKPLACE
Cleaner (Voormalig Werknemer), Memphis, TN15 december 2014
I LEARNED HOW TO CLEAN A WORK OFFICE IN THE RIGHT WAY I MET FRIENDS AND I GOT DISCOUNT AT A NIKE STORE AND IT WAS A GOOD EXPERIENCE FOR ME..
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
retail manager
Store manager (Voormalig Werknemer), Chennai, TN12 december 2014
Stock maintaince through system and manually
Stock inward and outwards Preparing the purchase orders, weekly, monthly sales performance reports
Handling the Audit for the outlet
Trainer For new associates
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
need more temp to hire
Forklift Operator/Shipping and Receiving (Huidige Werknemer), Memphis, TN11 december 2014
Pluspunten: good hours
Minpunten: no temp to hire
my overall day at Nike is pretty fast as long as i stay busy. The management are very nice and under standing and helpful. Most of my day is spent on a forklift putting away freight. The people i work with are friendly and usually stay busy. the hardest part is the long walk to the break room with not enough seating.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great place to work
Senior Financial Analyst (Huidige Werknemer), Beaverton, OR11 december 2014
Pluspunten: cheap product, awesome company
Minpunten: sometimes working long hours
-I work in finance managing budgets and forecasts
-I've learned how to manage multiple budgets for multiple managers with differing agendas and scopes of work
-Management has been great in my current role
-Co-workers are great
-The hardest part of my job is dealing with bureaucratic asks
-The most enjoyable part is when I'm able to find money to allow – meer... a manager to accomplish a goal – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Best first job ever.
Sales Associate (Huidige Werknemer), Las Vegas11 december 2014
It has a very positive work environment and I've learned a lot since being there.

Over NIKE

NIKE, Inc. (NIKE) is engaged in the design, development and worldwide marketing of footwear, apparel, equipment, and accessory – Lees meer