NIKE Reviews

42 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun Place
Apparel Coach (voormalige medewerker) –  Groningen14 november 2017
Fun place, personally I found life work balance difficult. Overall good, if you are into retail. I worked in a Factory store and some of the policies and regulations I found a bit odd.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong, energiek en gedreven bedrijf
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Hilversum4 oktober 2017
Jong bedrijf met gedreven werknemers. Veel enthousiasme op de werkvloer en gezonde onderlinge competitie. Faciliteiten die een aangename werkomgeving creeren zoals sportschool, employee store met korting, 3 restaurants, eigen Starbucks.
Pluspunten
Sportfaciliteiten op werk
Minpunten
Slechte prive/werk verhouding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Hilversum29 september 2017
Leukste baan van de wereld met heel veel vrijheid. Goede structuur
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Unique company culture, feels like family
Sales (huidige medewerker) –  Hilversum21 augustus 2017
dynamic environment with flexibility and an open culture. positive attitude and a just do it mentality. Work hard, play hard.
Pluspunten
company culture
Minpunten
always on
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inspiration & innovation at their peak
Football Brand Specilist (voormalige medewerker) –  Hilversum14 augustus 2017
Awesome work place and culture. Nike is more than a Brand and treats his employees as real athletes, inspiring them to always set an higher bar and compete every day to prevail in the sports business.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente de trabajo gracias al equipo Español
Soporte de Atención al cliente para Nike (voormalige medewerker) –  Amsterdam, Países Bajos2 juli 2017
En esta empresa (Convergys) conseguí mayor experiencia en Atención al cliente y a resolver incidencias.
El equipo español en el que yo me encontraba era una de las mejores cosas de la empresa.
Una de las partes más difíciles del trabajo era tartar con algunos clientes complicados.
Pluspunten
Plus en el salario.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en ontspannen werkomgeving!
Accountmanager buitendienst (voormalige medewerker) –  Hilversum2 juli 2017
Ik ben dagelijks bezig geweest met het beste uit mijzelf te halen, iets wast bij Nike belangrijk is. Wat ik bij Nike geleerd om jezelf onafhankelijk op de kaart te zetten zonder daarbij het teamgevoel te verliezen.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fast paced working environment
Financial Analyst Intern (voormalige medewerker) –  Hilversum, Netherlands26 juni 2017
Working for Nike not only presented me with an opportunity to develop my career in a company of such high global stature, but also offered me the chance to work abroad, in the Netherlands. At Nike you are made to feel like an integral part of the team, where you can truly make a difference, regardless of your experience or level within the company.

It is through my experience with Nike that gave me a real drive to pursue a career in a sport related industry and a financial related field.

Working with Nike ensured a fast paced, but balanced, working environment. Specifically in my role, a typical day at work would consist of creating cutting edge reports, detailing the financial performance of allocated teams (i.e. Marketing/Sales/Merchandising etc.) to cost center owners, including Directors and Vice Presidents. Even as an intern, my opinions and suggestions were taken seriously and considered in top level decision making.

For me, the hardest part of the job was the high level of workload mixed with constant deadlines. However, after a short time in the role this becomes more of a challenge and successfully meeting these deadlines while keeping work to the highest standard was extremely rewarding.
Pluspunten
Considered key team member, Nike lifestyle, Rewarding
Minpunten
Long Hours, Deadline overload
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vibrant, forward thinking and ground breaking company
Merchandising Operations Coordinator Sportswear (voormalige medewerker) –  Hilversum, The Netherlands26 juni 2017
Working for Nike is an experience. It's a very vibrant, cutting edge and forward thinking company with real passion for their employees and their athletes. Multi-cultural and national with awesome opportunities to travel and work all across the globe depending on your position. Fabulous benefits like discount on products, campus based work with gyms, restaurants, shops, parks and outside sporting facilities, travel for work, company sponsored sporting trips etc. In everything Nike aims to be the number one and that is also demanded from it's employees. Due to this attitude you tend to work a lot and this could interfer with your home life sometimes. But you can make that choice. It's not a company for sleepers. The company certainly embodies their motto 'Just Do It'.
Pluspunten
a multitude of awesome experiences
Minpunten
long hours and work/ life balance
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Idealer Arbeitgeber
Football Sales Northern Europe (huidige medewerker) –  Hilversum, NL19 juni 2017
Ideale Work-life balance, sehr gute Kollegen, Weiterbildungsmoeglichkeiten etc.
Leider mit 2% cut der Workforce (Stand 16.06.17 - Mark Parker) ist der Job nicht garantiert & noch mehr Bewerbungen auf ohne hin schon viele Bewerbungen pro Job.
Pluspunten
Sportanlage, Employee Discount
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Sales (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 mei 2017
Great lifestyle and culture and benefits.

Alot of management needs to be moved on as they do not add value and exist in the Matrix for no purpose.
Good gym and sports
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sport Brand nummer 1
Manager (huidige medewerker) –  Hilversum4 mei 2017
Nike is een dynamisch bedrijf waar veel verschillende nationaliteiten samen komen en geen dag hetzelfde is.
Pluspunten
Starbucks & sportlessen tijdens werktijd
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelschap en werk omstandigheden was leuk
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ham9 april 2017
het was een goede sfeer op werk. niet veel roddelen , en veel concentreeren op mijn werk , dat daar veel kwaliteit belangrijk is. bedoeling is dat je met collegas goed kan opschieten heb je ook beter sfeer op vloer . we hebben heel zelden contacten met directie . alleen had je contact wanneer je evalutie hebt. je moest vaak goede kwaliteit leveren . en de leukste was dat je met je gewoone kleren kon werken behalve veiligheids schoen moest werken
Pluspunten
je hebt een restaurant in bedrijf
Minpunten
bedrijf was ver van mijn huis
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Motivating working environment
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht4 april 2017
Together with an enthusiastic an motivated team of colleagues, I worked in the warehouse of a Nike store. We used to receive the merchandise everyday and work to make it ready to be sold. We worked proactively together with the team management and other collegues to ensure a unique shopping experience for our clients.
Pluspunten
Personal discount to employees
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vele sportmogelijkheden aanwezig
Procurement Analyst Indirect Procurement (voormalige medewerker) –  Hilversum12 maart 2017
Prettig bedrijf om te werken. Alle faciliteiten aanwezig voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Uitstekende sportfaciliteiten en restaurant. Inhouse Starbucks
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and pleasant work environment - Nike
Sales Associate (huidige medewerker) –  Hilversum27 februari 2017
The Nike Employee store is a fun and vibrant work space, from the moment you start your shift till your finished. The workspace dynamic is brilliant, strong relationships with your colleagues is how we grow and develop as a team. Always a chance to learn more product information, and skills, every one in the time has a different speciality which they are open to teaching.
Pluspunten
Gym member ship, discount on product
Minpunten
Short lunches
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Project Manager Digital Supply Chain (voormalige medewerker) –  Hilversum, The Netherlands23 februari 2017
Nike has a special culture that you need to get used to, but once you're in the family, you're in the family! All employees are super proud of the brand and this radiates throughout all exchanges. Very international environment, lots of attention for employees wellbeing such as fitness facilities on premises, good canteens & "summer hours".
Pluspunten
Facilities, culture
Minpunten
Complex organisation structure, lots of changes
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplaats met toffe collega's
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Limburg17 januari 2017
Het werk zelf viel zeker mee, het was een leuk inpakwerk
Af en toe vielen de dagen wat tegen toen er heel weinig werk was
Collega's waren zeer vriendelijk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work hard, play hard
Retail Business Planner (huidige medewerker) –  Hilversum15 november 2016
Nike is a nice Company to work for, but it is quite demanding; high workload and a lot of stress, but if you are young, well educated and love sports, this is the place for you.
Pluspunten
Sport facilities
Minpunten
high workload, a lot of politic games
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bon managemant
Apparel Graphic Designer (voormalige medewerker) –  Hilversum7 november 2016
manager présent et qui accompagne le proeet professionnel de son équipe
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 4.443 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,2

Reviews over NIKE gesorteerd op locatie