Vind bedrijven:
NIKE
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
681 reviews

NIKE Reviews

Bedrijfskenmerken

  • Privé-Werk Balans
  • Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Leiderschap
  • Werksfeer
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
leuk
Verkoopmedewerker (Voormalig Werknemer), Amsterdam, NH10 april 2014
Pluspunten: sfeer
Minpunten: niets
gezellige collegas en een leuke sfeer,het was vrij normaal en verder niet veel over te zeggen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Bedrukte werksfeer zonder doorgroeimogelijkheden
Magazijnmedewerker (Voormalig Werknemer), Laakdal3 juni 2014
Het werk was makkelijk maar niet bevredigend.
Leiderschap was goed voor de vrienden, slecht voor mensen met een stem.
Collega's werken elkaar tegen in plaats van met elkaar samen te werken.
Leukste van heel het bedrijf was Inhouse Fire Fighting (IFF).
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
werksfeer
jobstudent (Voormalig Werknemer), herentals23 februari 2014
ik heb gewerkt als jobstudent . De sfeer met collega's was altijd goed iedereen was daar vriendelijk, als ik iets niet wist kon ik het altijd aan iedereen vragen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
goede werkervaring in fabriek
arbeider (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG11 november 2013
Pluspunten: mogelijkheid om in shop iets te gaan kopen
inpakken van kleren in doos
wat ik geleerd heb is = hoe je in team moet werken, hoe posten in elkaar zitten
samenwerken met team ging goed
moeilijkste: heel de tijd rechtstaan
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Werk en Werksfeer
Orderpicker (Voormalig Werknemer), Laakdal7 maart 2013
Leuke eerste ervaring.
Sociale collega's die je direct aanvaarden en komen praten.
Uren vlogen tijdens de shift er snel doorheen door de leuke werksfeer.
1ste deel van shift was anders dan 2de deel dus leuke afwisseling.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
het was een zeer goede groep waar ik bij werkte
magazijnier (Voormalig Werknemer), laakdal5 februari 2013
Pluspunten: brandstof vergoeding en optijd betaalt gekegen
Minpunten: de basen
het was zeer fijn bij nike om te werken alleen spijtig dat er weinig werk was
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
was een aangename sfeer
arbeidster (Voormalig Werknemer), laakdal17 december 2012
Pluspunten: als we de goals bereikt hadden kregen we wel iets in de plaays terug
vond het er heel aangenaam om te werken leuke collega en de dag ging goed vooruit je had afwisselende werk en je leerde er altijd iets bij
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijn om eventjes te werken.
bediende (Voormalig Werknemer), laakdal13 oktober 2012
Pluspunten: goede verdiensten
Minpunten: geen sociaal leven
Simpel werksfeer grote ruimtes niet al te leuke collega's.
Mijn droomjob niet, goed voor eventjes te sparen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Gezellige werkomgeving
Productie (Voormalig Werknemer), Laakdaal6 oktober 2012
Algemeen: zeer goed
Heel toffe collega's
Het leukste van de baan was dat je iedereen kon zien terwijl je werkte, je was dus niet alleen
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijne werksfeer met afwisseling
bediende inpakker (Voormalig Werknemer), apparel sorter18 september 2012
Pluspunten: fitness
Minpunten: veranderen van shift
Fijne werksfeer, goede coaches.
afwisselend werk, kans om nieuwe dingen te leren.
De collega's in de shift waren zeer aangenaam , de collega's in de shift waar ik naartoe moest waren niet zo possitief.
Het moeilijkste van de baan is het omgaan met machines soms niet goed uitgelegd. het leukste van de baan is dat je zoveel nieuwe dingen kunt leren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great brand, poor experience
Senior consultant (Voormalig Werknemer), Beaverton, OR28 juli 2014
If you want to be paid in status for working at the company, accept a sporty and entertaining campus instead of advancing, and never speak critically about internal issues, then this is an ideal place for you.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Young, Dynamic and Fast Moving
Senior Manager, Business Planning (Huidige Werknemer), Shanghai28 juli 2014
Pluspunten: company gym on campus, casual dressing, free/low priced samples, healthy life style culture within company
Minpunten: complex organization, sometimes very political
As business planning manager, the key responsibility is to build cadence and enhance planning capability through in-depth analysis on current practice, as well as cross-function alignment.

Just Do It!
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great Place to Work...
Sales Associate (Huidige Werknemer), Chicago, IL25 juli 2014
A lot of standing but overrall great plus. Some of the manager are kind of pushy but but overall it's like working with family.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Learning experience
Sales Associate (Voormalig Werknemer), Vancouver, BC24 juli 2014
Minpunten: low wages
A typical day at work consists of folding clothes, placing them on counter tops, greeting customers and assisting them with footwear/apparel.

From my time with the company I learned a few things. I learned how to interact with people face to face, how to be efficient and (be productive) stay busy.

Store manager was awesome. Very friendly, lenient – meer... and hard working. As one would assume about the manager of a sports/exercise store, my manager enjoyed talking sports when there was down time or slow days. Also explained what needed to be done on a daily basis and provided contests/incentives if we sold x amount of x product at the end of the month.

The hardest part of my job at Nike was dealing with the low hourly wage. At the time it was a job I took when I was younger so I had very little expenses, but as time progressed I found I could not make a living here.

The most enjoyable part of the job was that I was constantly learning about the newest shoe technologies and how they improved performance in athletics. – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
fun workplace
Seasonal associate (Voormalig Werknemer), miami23 juli 2014
based on team work.
great company to work for, it gives you the opportunity to know new people.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
productive and fun workplace
Seasonal Athlete (Voormalig Werknemer), NY23 juli 2014
we would have team meetings in the morning to learn about different sports and what going on in the store. Then we would learn the sections we were in and learn the goal we were suppose to make for the day.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fun atmosphere and culture to be a part of
Nike Athlete (Huidige Werknemer), Factory Store21 juli 2014
Pluspunten: free footwear and apparel
Minpunten: must work many weekends and holidays
The culture and atmoshpere at NIKE ( the store level) is a very energetic fun place to work. However it is a retail position so working weekends and most holidays are required.

There are some opportunities for advancement but very competitive for most higher up positions.

Besides who doesn't like getting free shirt(s), shorts/pants, and shoes!
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Good work environment
Sr. ABAP Developer (Huidige Werknemer), Beaverton, OR21 juli 2014
Learned to maintain good Standards,
Good Management,
Good work environment
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great place to work. The best company culture around.
Digital Order Analyst (Voormalig Werknemer), Beaverton, OR21 juli 2014
Management style structure at Nike is very open. Nike is all about getting things done and giving people access to the people they need to work with to accomplish things. It is a relaxed and open place to work. Focused on connecting people in ways that create synergy and accomplishments.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Horarios nocturnos
Vendedor de piso (Voormalig Werknemer), León, GUA21 juli 2014
Pluspunten: propinas
Minpunten: ninguna
Buen ambiente de trabajo, con una gran oportunidad de crecimiento, buena capacitación, gran experiencia de trabajo.

Over NIKE

Nike, Inc. is een Amerikaans concern. Het logo van de onderneming, de Swoosh, is een van 's werelds herkenbaarste en bekendste – Lees meer