NIKE Reviews

20 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Werksfeer
Senior Real Estate Manager (Voormalige medewerker) –  Hilversum12 februari 2016
Nike was een werkomgeving die veel van je vroeg maar ook veel terug gaf. Veel jeugdige energie. Just to do it, get the job done. Heel veel gereisd door bijkans heel Europa en daardoor heel veel ervaring opgedaan in retail en retail development.Veel geld verdiend voor Nike, iets te weinig voor mezelf.
Pluspunten
Veel reizen, uitdagend.
Minpunten
Ontwikkelingsmogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja2NeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great company to work for
Apparel Sample Coordinator Analyst (Voormalige medewerker) –  Hilversum12 oktober 2015
I had a great 12+ years working for Nike.
Great work environment.
Was deze review nuttig?JaNee1Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Helaas, dit bedrijf bestaat niet meer
Executive assistant (Huidige medewerker) –  Hilversum, NH18 november 2014
Helaas, dit bedrijf bestaat niet meer.
In 2009 is het bedrijf failliet gegaan.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden als je presteert
Retail Product Presentation Specialist (Voormalige medewerker) –  Hilversum, NH28 oktober 2014
17 jaar gewerkt bij dit prachtige bedrijf. Heel veel gedaan nog meer geleerd. Het is een snelle en productieve organisatie met een no nonsense mentaliteit. Hard werken en veel overuren draaien.

Jonge collega's ontzettend mooie werkomgeving. alleen de kantoor tuinen zijn druk en hectisch.
Pluspunten
mag sporten wanneer je wilt
Minpunten
veel uren werken. hard bedrijf
Was deze review nuttig?Ja12Nee3Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
leuk
Verkoopmedewerker (Voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH10 april 2014
gezellige collegas en een leuke sfeer,het was vrij normaal en verder niet veel over te zeggen.
Pluspunten
sfeer
Minpunten
niets
Was deze review nuttig?Ja9Nee8Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
klein maar fijne werkomgeving
Assistent manager (Huidige medewerker) –  Amsterdam, NH21 januari 2014
Hier hield ik mij bezig met vooral administratieve werkzaamheden, zoals het archiveren, in en uitboeken van auto's etc. Wat ik vooral heb geleerd is het goed organiseren en secuurheid van je werk. Wat mij vooral is bijgebleven is de manier hoe personeel en de directie met elkaar omgingen, je zag echt dat het als 1 team samenwerkte dat er niemand hoger was dan de rest alleen op papier dan.
Pluspunten
team uitjes
Minpunten
reistijd
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Leuk werken voor als weekend baantje
customer service medewerker (Huidige medewerker) –  Roermond, LI20 januari 2014
Het is elke dag wel druk daar, je hoeft je nooit te vervelen. De weekenden zijn te druk.

Erg leuke collega's en hele aardige Directie.
Pluspunten
lunch vergoeding, leuke collega's, bonussen, af en toe schoenen uitkiezen, af en toe nieuwe werkkleding
Minpunten
lange dagen staan, en drukte
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Assisterende functie bij een internationaal sportbedrijf
Assistant (Voormalige medewerker) –  Hilversum21 november 2013
De meest interessante collega's waar men veel van kan leren. Werkgerelateerd maar ook op privégebied. Op merchandise gebied heb ik veel geleerd en heb ik mogen samenwerken met externe bedrijven en diverse afdelingen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
primitive company
Sales Associate (Huidige medewerker) –  4977 International Dr14 september 2016
work can be hectic, due to high in store traffic.
learned everything on my own, great customer service skills and resolving conflicts, ordering product, and business decisions.
management doesn't help on the sales floor just delegate orders.
some co-workers are lazy just there to earn small check.
hardest part of the job is dealing and communicating with management. most enjoyable part of the job is the lunch break.
Pluspunten
30% discount, ping pong tble
Minpunten
management, nepotism, unorganized work environment
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fun work
Sales Representative (Voormalige medewerker) –  SM Mega Mall2 juli 2016
What i learned is to build a relationship with the client.

Typical day at work cleaning the display module, replenish the item on the stand
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fantastica experiencia totalmente enriquecedora
Project Manager (Voormalige medewerker) –  Amsterdam12 februari 2016
Empresa en la que el trabajo en equipo se está abandonando un poco por parte de algún directivo promocionando el individualismo pero que se compensa con la gran calidad de sus empleados y del ambiente que generan.
Mi experiencia fue 100% satisfactoria , divertida y de la que saqué grandes amigos y muchísimo conocimiento.
Pluspunten
Salario, incentivos, atmosfera, Instalaciones
Minpunten
Networking
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Environnement de travail agréable
assistant manager (Voormalige medewerker) –  Hilversum, NH13 oktober 2015
- Manager expliquait toutes les taches a suivre, les envoyait par mail pour une bonne compréhension
- Développer une culture d'entreprise
- Les employés s'entraident, des réunions étaient constamment organisées
- Bonne collaboration
- Compréhension non parfaite, parler d'une manière courante etait difficile
- Beaucoup de sport et de connaissance de la facon dont Nike fonctionnait
Pluspunten
Bien payé, prise en charge, beaucoup d'entraide
Minpunten
Mal rembourser sur les transports
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Meeting and Networking Culture
REGIONAL MANAGER - PEOPLE,OPERATIONS PROCESS (Voormalige medewerker) –  Hilversum, NH22 september 2015
My typical day: Multiple meetings, stakeholder influencing and networking, team 121s and coaching sessions, global conference calls.

Relaxed work environment and flexibility but quite some politics to navigate

Growth and development driven by employee with management support and guidance. Opportunities for development within product creation in Europe limited as all related departments reside in WHQ USA
Was deze review nuttig?Ja1NeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
One of the best companies in the world
Retail Support Analyst (Voormalige medewerker) –  Hilversum28 augustus 2015
Powerful brand, dynamic people, great organizational culture.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
typical day
Nike-Aramark Facilities Service Coordinator (Voormalige medewerker) –  Amsterdam, The Netherlands16 augustus 2015
very boring and was not challenged enough. the people were rather snobbish, as well. My immediate boss was nice, understanding, and I enjoyed my coworkers quite a bit.
Pluspunten
cheap cafeteria and good selection
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great Place to work
Buying Assistant Kids (Huidige medewerker) –  Amsterdam, NH23 februari 2015
Nike is a fun and inspiring place to work which constantly gives new opportunities to those who look for them.
I am leaving Nike in February and will really miss the campus environment.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Inspiring Company
Demand Planner (Huidige medewerker) –  Hilversum, NH23 juni 2014
Nike Inc. is a young, fast and always innovating company. Nike is just a great place to work.
Pluspunten
sports facilities, high standards, opportunity for growth and personal development.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Empresa dinâmica, mas infelizmente poucas oportunidades de promoçao
Senior Credit Controller Specialist (Voormalige medewerker) –  Hilversum, NH2 mei 2014
Um dia de trabalho teria no minimo 10h.
Entre autorizar entregas e pedidos, contactar clientes, reuniões.
Que o trabalho em equipe e bastante importante
A gerencia estava sempre disponível para ajudar e ouvir
Extrovertidos
A parte mais agradável era a maneira como eramos tratados profissionalmente.
Was deze review nuttig?Ja6Nee8Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
culture d'entreprise
Assistant manager du service événementiel (Voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH24 maart 2014
j'ai appris la gestion d'une entreprise gagnante et comment devenir un Manager.
Was deze review nuttig?JaNee1Rapporteren

Zie meer beoordelingen over NIKE

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4.2
Gebaseerd op 2.526 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Privé-Werk Balans
4.0
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
3.8
Ontwikkelingsmogelijkheden
3.7
Leiderschap
3.7
Werksfeer
4.2