Vind bedrijven:
NIKE
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
721 reviews

NIKE Reviews

Bedrijfskenmerken

  • Privé-Werk Balans
  • Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Leiderschap
  • Werksfeer
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
leuk
Verkoopmedewerker (Voormalig Werknemer), Amsterdam, NH10 april 2014
Pluspunten: sfeer
Minpunten: niets
gezellige collegas en een leuke sfeer,het was vrij normaal en verder niet veel over te zeggen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
productieve en kwalitatieve prestaties leveren
bediende (Huidige Werknemer), Laakdal, VLG10 augustus 2014
Pluspunten: thuis-werk is met de fiets te doen. sport graag.
productieve en kwalitatieve prestaties leveren tussen aangename werkcollega's.
Geleerd dat elke mens anders is en dat je met iedereen moet leren samenwerken.
Fouten maken mag maar je moet er uit leren en je kennis overdragen naar andere.
Ik werk niet alleen graag met de handen maar ook met mijn hoofd. Heb zin in verantwoordelijkheid en ben leergierig.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Super werksfeer
Jobstudent (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG29 juli 2014
Pluspunten: eten
Minpunten: geen
Ik moest kartonnen scannen en inladen in een vrachtwagen.
Mijn collega's waren altijd toffe mensen.
Het moeilijkste was eigenlijk niets want het was heel simpel alleen dat het soms zwaar is.
Het leukste is dat je leuke mensen bij je hebt.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Bedrukte werksfeer zonder doorgroeimogelijkheden
Magazijnmedewerker (Voormalig Werknemer), Laakdal3 juni 2014
Het werk was makkelijk maar niet bevredigend.
Leiderschap was goed voor de vrienden, slecht voor mensen met een stem.
Collega's werken elkaar tegen in plaats van met elkaar samen te werken.
Leukste van heel het bedrijf was Inhouse Fire Fighting (IFF).
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
werksfeer
jobstudent (Voormalig Werknemer), herentals23 februari 2014
ik heb gewerkt als jobstudent . De sfeer met collega's was altijd goed iedereen was daar vriendelijk, als ik iets niet wist kon ik het altijd aan iedereen vragen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
goede werkervaring in fabriek
arbeider (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG11 november 2013
Pluspunten: mogelijkheid om in shop iets te gaan kopen
inpakken van kleren in doos
wat ik geleerd heb is = hoe je in team moet werken, hoe posten in elkaar zitten
samenwerken met team ging goed
moeilijkste: heel de tijd rechtstaan
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Werk en Werksfeer
Orderpicker (Voormalig Werknemer), Laakdal7 maart 2013
Leuke eerste ervaring.
Sociale collega's die je direct aanvaarden en komen praten.
Uren vlogen tijdens de shift er snel doorheen door de leuke werksfeer.
1ste deel van shift was anders dan 2de deel dus leuke afwisseling.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
het was een zeer goede groep waar ik bij werkte
magazijnier (Voormalig Werknemer), laakdal5 februari 2013
Pluspunten: brandstof vergoeding en optijd betaalt gekegen
Minpunten: de basen
het was zeer fijn bij nike om te werken alleen spijtig dat er weinig werk was
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
was een aangename sfeer
arbeidster (Voormalig Werknemer), laakdal17 december 2012
Pluspunten: als we de goals bereikt hadden kregen we wel iets in de plaays terug
vond het er heel aangenaam om te werken leuke collega en de dag ging goed vooruit je had afwisselende werk en je leerde er altijd iets bij
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijn om eventjes te werken.
bediende (Voormalig Werknemer), laakdal13 oktober 2012
Pluspunten: goede verdiensten
Minpunten: geen sociaal leven
Simpel werksfeer grote ruimtes niet al te leuke collega's.
Mijn droomjob niet, goed voor eventjes te sparen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Gezellige werkomgeving
Productie (Voormalig Werknemer), Laakdaal6 oktober 2012
Algemeen: zeer goed
Heel toffe collega's
Het leukste van de baan was dat je iedereen kon zien terwijl je werkte, je was dus niet alleen
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijne werksfeer met afwisseling
bediende inpakker (Voormalig Werknemer), apparel sorter18 september 2012
Pluspunten: fitness
Minpunten: veranderen van shift
Fijne werksfeer, goede coaches.
afwisselend werk, kans om nieuwe dingen te leren.
De collega's in de shift waren zeer aangenaam , de collega's in de shift waar ik naartoe moest waren niet zo possitief.
Het moeilijkste van de baan is het omgaan met machines soms niet goed uitgelegd. het leukste van de baan is dat je zoveel nieuwe dingen kunt leren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Empresa dinâmica, mas infelizmente poucas oportunidades de promoçao
Senior Credit Controller Specialist (Voormalig Werknemer), Hilversum, NH2 mei 2014
Um dia de trabalho teria no minimo 10h.
Entre autorizar entregas e pedidos, contactar clientes, reuniões.
Que o trabalho em equipe e bastante importante
A gerencia estava sempre disponível para ajudar e ouvir
Extrovertidos
A parte mais agradável era a maneira como eramos tratados profissionalmente.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great place to work
Cashier/Sales Associate (Huidige Werknemer), North Charleston, SC28 augustus 2014
I love nike it is amazing >You have to have strong customer service skills
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
nice organization to learn
STORE SUPERVISOR (Huidige Werknemer), sharjah ues27 augustus 2014
its nice environment to work in such aplace,u can learn more things about the customer service
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
empresa dinamica boa de trabalhar
vendedor (Voormalig Werknemer), Rio de Janeiro, RJ25 augustus 2014
Minpunten: nada
uma empresa boa tem uma equipe boa mais trabalhar em loja e um pouco complicado no meu casa trabalho na parte da tarde chego em casa tarde estou vivendo pra nike .
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Numbers crazy workplace
Lift Temp - Driver (Huidige Werknemer), brimely and eglington24 augustus 2014
Pluspunten: discount at the nike store
Minpunten: get sent home some days when the work is finished
no messing around, if your an order picker, you have to hit a hourly or daily target otherwise your gone....fulltime employees look down on temp drivers...

they push you to pick fast and when the work gets done, they send you home...
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Empresa de Porte Grande com otimas oportunidades
Vendedor/Visual Merchandising (Huidige Werknemer), São Bernardo do Campo, SP22 augustus 2014
-Rotina dinâmica tornando agradável a forma como trabalhar;
- Gerência transparente, com entrosamento ótimo entre a equipe;
- Todos trabalham em equipe;
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Loved it here
Sales Associate (Voormalig Werknemer), Commerce, GA21 augustus 2014
Everything about this place was just awesome. If I could have made enough money here I would have never left.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
produtive
pick packer (Voormalig Werknemer), Memphis, TN21 augustus 2014
Pluspunten: team work
Minpunten: too much manual labor
typical work was in the mornings, i learned how to find product make sure the customer is happy with what we give them. Co-workers were ok to work with. The hardest part of the job was maintain a accuate rate. the enjoyment of my job is getting to know my co-worker and be able have good relationship and positive work ethic

Over NIKE

NIKE, Inc. (NIKE) is engaged in the design, development and worldwide marketing of footwear, apparel, equipment, and accessory – Lees meer