Vind bedrijven:
NIKE
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
805 reviews

NIKE Reviews

Bedrijfskenmerken

  • Privé-Werk Balans
  • Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Leiderschap
  • Werksfeer
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden als je presteert
Retail Product Presentation Specialist (Voormalig Werknemer), Hilversum, NH28 oktober 2014
Pluspunten: mag sporten wanneer je wilt
Minpunten: veel uren werken. hard bedrijf
17 jaar gewerkt bij dit prachtige bedrijf. Heel veel gedaan nog meer geleerd. Het is een snelle en productieve organisatie met een no nonsense mentaliteit. Hard werken en veel overuren draaien.

Jonge collega's ontzettend mooie werkomgeving. alleen de kantoor tuinen zijn druk en hectisch.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
leuk
Verkoopmedewerker (Voormalig Werknemer), Amsterdam, NH10 april 2014
Pluspunten: sfeer
Minpunten: niets
gezellige collegas en een leuke sfeer,het was vrij normaal en verder niet veel over te zeggen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
productieve en kwalitatieve prestaties leveren
bediende (Huidige Werknemer), Laakdal, VLG10 augustus 2014
Pluspunten: thuis-werk is met de fiets te doen. sport graag.
productieve en kwalitatieve prestaties leveren tussen aangename werkcollega's.
Geleerd dat elke mens anders is en dat je met iedereen moet leren samenwerken.
Fouten maken mag maar je moet er uit leren en je kennis overdragen naar andere.
Ik werk niet alleen graag met de handen maar ook met mijn hoofd. Heb zin in verantwoordelijkheid en ben leergierig.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Super werksfeer
Jobstudent (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG29 juli 2014
Pluspunten: eten
Minpunten: geen
Ik moest kartonnen scannen en inladen in een vrachtwagen.
Mijn collega's waren altijd toffe mensen.
Het moeilijkste was eigenlijk niets want het was heel simpel alleen dat het soms zwaar is.
Het leukste is dat je leuke mensen bij je hebt.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Bedrukte werksfeer zonder doorgroeimogelijkheden
Magazijnmedewerker (Voormalig Werknemer), Laakdal3 juni 2014
Het werk was makkelijk maar niet bevredigend.
Leiderschap was goed voor de vrienden, slecht voor mensen met een stem.
Collega's werken elkaar tegen in plaats van met elkaar samen te werken.
Leukste van heel het bedrijf was Inhouse Fire Fighting (IFF).
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
werksfeer
jobstudent (Voormalig Werknemer), herentals23 februari 2014
ik heb gewerkt als jobstudent . De sfeer met collega's was altijd goed iedereen was daar vriendelijk, als ik iets niet wist kon ik het altijd aan iedereen vragen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
goede werkervaring in fabriek
arbeider (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG11 november 2013
Pluspunten: mogelijkheid om in shop iets te gaan kopen
inpakken van kleren in doos
wat ik geleerd heb is = hoe je in team moet werken, hoe posten in elkaar zitten
samenwerken met team ging goed
moeilijkste: heel de tijd rechtstaan
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Werk en Werksfeer
Orderpicker (Voormalig Werknemer), Laakdal7 maart 2013
Leuke eerste ervaring.
Sociale collega's die je direct aanvaarden en komen praten.
Uren vlogen tijdens de shift er snel doorheen door de leuke werksfeer.
1ste deel van shift was anders dan 2de deel dus leuke afwisseling.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
het was een zeer goede groep waar ik bij werkte
magazijnier (Voormalig Werknemer), laakdal5 februari 2013
Pluspunten: brandstof vergoeding en optijd betaalt gekegen
Minpunten: de basen
het was zeer fijn bij nike om te werken alleen spijtig dat er weinig werk was
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
was een aangename sfeer
arbeidster (Voormalig Werknemer), laakdal17 december 2012
Pluspunten: als we de goals bereikt hadden kregen we wel iets in de plaays terug
vond het er heel aangenaam om te werken leuke collega en de dag ging goed vooruit je had afwisselende werk en je leerde er altijd iets bij
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijn om eventjes te werken.
bediende (Voormalig Werknemer), laakdal13 oktober 2012
Pluspunten: goede verdiensten
Minpunten: geen sociaal leven
Simpel werksfeer grote ruimtes niet al te leuke collega's.
Mijn droomjob niet, goed voor eventjes te sparen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Gezellige werkomgeving
Productie (Voormalig Werknemer), Laakdaal6 oktober 2012
Algemeen: zeer goed
Heel toffe collega's
Het leukste van de baan was dat je iedereen kon zien terwijl je werkte, je was dus niet alleen
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijne werksfeer met afwisseling
bediende inpakker (Voormalig Werknemer), apparel sorter18 september 2012
Pluspunten: fitness
Minpunten: veranderen van shift
Fijne werksfeer, goede coaches.
afwisselend werk, kans om nieuwe dingen te leren.
De collega's in de shift waren zeer aangenaam , de collega's in de shift waar ik naartoe moest waren niet zo possitief.
Het moeilijkste van de baan is het omgaan met machines soms niet goed uitgelegd. het leukste van de baan is dat je zoveel nieuwe dingen kunt leren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Empresa dinâmica, mas infelizmente poucas oportunidades de promoçao
Senior Credit Controller Specialist (Voormalig Werknemer), Hilversum, NH2 mei 2014
Um dia de trabalho teria no minimo 10h.
Entre autorizar entregas e pedidos, contactar clientes, reuniões.
Que o trabalho em equipe e bastante importante
A gerencia estava sempre disponível para ajudar e ouvir
Extrovertidos
A parte mais agradável era a maneira como eramos tratados profissionalmente.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Productive and fun workplace
Athlete (Huidige Werknemer), Pleasant Prairie Wisconsin21 november 2014
I gained great experience here and truly enjoy the workplace. The managers were truly great to work with and helpful in times when needed. Everyday I felt like i was learning something new and being able to train people as they came a part of Nike was a great experience for me to show what I have learned and help someone else as well.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Productive
Athlete (Huidige Werknemer), Edinburgh, Indiana21 november 2014
Assist customers in finding what they are looking for and what would best suit them for their needs. Straighten up whatever area that is assigned to in the store. Help new associates in training, watch out for and use prevention statements for shoplifters.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
I enjoyed learning some thing new. I worked in a small department and it was a close "family" unit.
Athlete/Sales Associate (Voormalig Werknemer), Gurnee, IL20 november 2014
Almost everyone tried to help each other out when there was a heavy work load or someone was learning some thing new. I enjoyed working with all the different departments to resolve any issues they may have had with their billing.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
advancement oportunites and fun environment
Restock (Voormalig Werknemer), Memphis, TN20 november 2014
Fresh and culturally diverse work environment with advancement opportunites.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Extremely Productive business!
Lead Auditor/ Manager (Huidige Werknemer), Memphis, TN18 november 2014
Pluspunten: a very large cafeteria! you don't have to leave to buy lunch!
Minpunten: the walk to your work area is very long, i suggest you get there very early!
You get a very good discount on the shoes if you are full time, they are a very good company to work for! A lot of nice co-workers,and the job is not difficult at all. Perfect for college students!
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Company Culture
Account Executive (Voormalig Werknemer), CA18 november 2014
There is a great respect for balance between work and personal life.

The company culture is fun, creative, hard working and passionate.

I was proud to work for an innovative brand that lead the marketplace.

Over NIKE

NIKE, Inc. (NIKE) is engaged in the design, development and worldwide marketing of footwear, apparel, equipment, and accessory – Lees meer