Vind bedrijven:
NIKE
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
578 reviews

NIKE Reviews

Bedrijfskenmerken

  • Privé-Werk Balans
  • Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Leiderschap
  • Werksfeer
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
leuk
Verkoopmedewerker (Voormalig Werknemer), Amsterdam, NH10 april 2014
Pluspunten: sfeer
Minpunten: niets
gezellige collegas en een leuke sfeer,het was vrij normaal en verder niet veel over te zeggen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
werksfeer
jobstudent (Voormalig Werknemer), herentals23 februari 2014
ik heb gewerkt als jobstudent . De sfeer met collega's was altijd goed iedereen was daar vriendelijk, als ik iets niet wist kon ik het altijd aan iedereen vragen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
goede werkervaring in fabriek
arbeider (Voormalig Werknemer), Laakdal, VLG11 november 2013
Pluspunten: mogelijkheid om in shop iets te gaan kopen
inpakken van kleren in doos
wat ik geleerd heb is = hoe je in team moet werken, hoe posten in elkaar zitten
samenwerken met team ging goed
moeilijkste: heel de tijd rechtstaan
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Werk en Werksfeer
Orderpicker (Voormalig Werknemer), Laakdal7 maart 2013
Leuke eerste ervaring.
Sociale collega's die je direct aanvaarden en komen praten.
Uren vlogen tijdens de shift er snel doorheen door de leuke werksfeer.
1ste deel van shift was anders dan 2de deel dus leuke afwisseling.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
het was een zeer goede groep waar ik bij werkte
magazijnier (Voormalig Werknemer), laakdal5 februari 2013
Pluspunten: brandstof vergoeding en optijd betaalt gekegen
Minpunten: de basen
het was zeer fijn bij nike om te werken alleen spijtig dat er weinig werk was
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
was een aangename sfeer
arbeidster (Voormalig Werknemer), laakdal17 december 2012
Pluspunten: als we de goals bereikt hadden kregen we wel iets in de plaays terug
vond het er heel aangenaam om te werken leuke collega en de dag ging goed vooruit je had afwisselende werk en je leerde er altijd iets bij
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijn om eventjes te werken.
bediende (Voormalig Werknemer), laakdal13 oktober 2012
Pluspunten: goede verdiensten
Minpunten: geen sociaal leven
Simpel werksfeer grote ruimtes niet al te leuke collega's.
Mijn droomjob niet, goed voor eventjes te sparen.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Gezellige werkomgeving
Productie (Voormalig Werknemer), Laakdaal6 oktober 2012
Algemeen: zeer goed
Heel toffe collega's
Het leukste van de baan was dat je iedereen kon zien terwijl je werkte, je was dus niet alleen
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fijne werksfeer met afwisseling
bediende inpakker (Voormalig Werknemer), apparel sorter18 september 2012
Pluspunten: fitness
Minpunten: veranderen van shift
Fijne werksfeer, goede coaches.
afwisselend werk, kans om nieuwe dingen te leren.
De collega's in de shift waren zeer aangenaam , de collega's in de shift waar ik naartoe moest waren niet zo possitief.
Het moeilijkste van de baan is het omgaan met machines soms niet goed uitgelegd. het leukste van de baan is dat je zoveel nieuwe dingen kunt leren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
A Pleasure To Work For Nike
Athlete at Nike Norwich (Voormalig Werknemer), Norwich, ENG17 april 2014
Nike was my first job and at the beginning I enjoyed it very much. A typical day is difficult to say because there is a lot going on always and it's often difficult to stay on top of things.
I did sometimes find myself lacking in certain areas (my product knowledge etc) but I was not given any help by a member of managment and had to learn through other – meer... Athletes.
As a job, Nike is an excellent company to work for but personally, I did not enjoy my time at Nike because of the people running the store. – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Productive and fun workplace
Team Athlete (Voormalig Werknemer), Hatfield, ENG16 april 2014
The workplace was enjoyable to be a part of, whilst the management would still push productivity levels, keeping motivation high.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great college job.
Customer Service Specialist (Huidige Werknemer), Pleasant Prairie, WI15 april 2014
Great college job management works with you so you can get hours and still have time for school. I enjoy working here.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great
Sales Associate (Voormalig Werknemer), West Des Moines IA14 april 2014
Nike is most likely the best job I have ever worked for since I turned 16. I would definitely recommend anyone to work there. Its a great environment with a lot of great people working there. I will definitely miss working there.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Great employees and great proud brand; Under new management leading to mismanagement.
Athlete/Sales Associate (Huidige Werknemer), San Marcos, TX14 april 2014
Providing customer service at constant throughout the day while tasking to keep the floor and the warehouse stocked which includes processing items into inventory and out on the floor as needed. Under previous management the store excelled at an excellent rate while still having awesome company morale. Under New management, morale is not at all time – meer... low due to mismanagement, insensitivity to tenured employees, unequal treatment, and unequal pay increases. The co-workers and the brand are among the best perks of the job along with the satisfaction of finding out and providing the exact item or service the consumer wants. – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Enojayable workplace and fun
Sales associate (Huidige Werknemer), San Diego, CA10 april 2014
Every day our major objective is to make the costumers feel happy and not feel like they were shopping.In this company I learned a lot of things how to make happy a costumer treat feels like they were in home. for my opinion in this job there is not a hard part of the job your getting fun with co workers and with costumers, and the mos enjoyable part – meer... of my job is when the costumer walks out of the store with smile side to side in their face. happy because he/she find out what was looking for. – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Very good workplace enviroment
Picker and Packer (Huidige Werknemer), Memphis, TN9 april 2014
If you stay there long enough. You will become full time. Its a good place to work.They have many positions and they are always hiring.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
order processor
Processor (Voormalig Werknemer), Memphis, TN9 april 2014
completed orders and assured quailty. maintained a high production number
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Empresa boa para se trabalhar
Vendedor (Huidige Werknemer), São Bernardo do Campo, SP8 april 2014
Pluspunten: breakroom tem xbox, tv lcd, micro-ondas, geladeira, computador com acesso a internet e armário próprio.
Minpunten: vr é muito baixo e pelo valor não dá pra almoçar, plano de saude é com coparticipação, não pagam o vt em dinheiro ou vale combustível
No dia-dia do trabalho atendemos os clientes aplicando os treinamentos de relações humanas, aprendi muito sobre processos gerenciais e operacionais da loja, o time gerencial em sua maioria são pessoas competentes e prestativas, a parte mais difícil do trabalho são os problemas estruturais da loja, como muito calor por não ter ar condicionado, goteiras – meer... pela loja quando chove entre outros, a parte mais agradável do trabalho é o trabalho em equipe, todos são unidos para prestar o melhor atendimento sempre ajudando o colega de trabalho, atuando como um time mesmo. – minder
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Fun workplace, good opportunities
Machine Operator / Back up Lead (Voormalig Werknemer), ontario,ca8 april 2014
Its a good place to work for. You have opportunities to be successful in this company.
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Nike has a very energetic and motivational environment
Nike+, Athlete (Huidige Werknemer), Las Vegas, NV8 april 2014
When you come in to work, the moment you hit the doors you automaticly feel the energy from the co-workers. i've learned alot about my self thru the leadership. the hardest part is just checking out your area because the moment you finish one thing something else needs to be done but its ok because the look that the consumer give you when you make there – meer... day is priceless. – minder