Ministerie van Defensie Reviews

300 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Instructeur KMS (huidige medewerker) –  Ermelo16 juli 2017
een unieke bedrijfscultuur en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prachtige tijd gehad waarin ik mijzelf heb kunnen ontwikkelen
Onderofficier geneeskundige dienst (voormalige medewerker) –  diverse14 juli 2017
Prachtige periode met mooie uitzendingen en mogelijkheden om door te groeien. mooiste jaren van mijn leven tot nu toe.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een wereld apart
Logistiek Manager (huidige medewerker) –  Havelte14 juli 2017
het werk bij defensie is echt een wereld apart.
maar het is een werkgever die je veel kan bieden.
het mooiste er aan is, dat je altijd op verschillende plekken komt en geen dag het zelfde is.
Pluspunten
afwisseling
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiele werksfeer
Cursist (voormalige medewerker) –  Vught, oirschot10 juli 2017
Zeer stabiele werksfeer, goeie herinneringen aan mijn tijd als stagiaire.
Pluspunten
Gratis maaltijden
Minpunten
Kwaliteit eten kan beter
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel variatie
Sportinstructeur (huidige medewerker) –  Wezep5 juli 2017
iedere dag is weer anders je verzorgd verschillende lessen op verschillende locaties.
ik heb een vaste werkplaats op de sportgroep van de kazerne in Wezep.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie zelfstandige verantwoordelijke baan
Coordinator Missie gerichte Opleieidng (voormalige medewerker) –  Harskamp8 juni 2017
Mijn functie was Coördinator en leidinggevende van de “Missie Gerichte Informatie” van de School voor vredesmissies op de legerplaats Harskamp. De MGI opleiding voorzag defensie breed het missie gerichte deel van het uitzend gereed maken van diverse onderdelen. Op jaarbasis werden er 4000 uit te zenden militairen onder mijn supervisie opgeleid. Door diverse situationele omstandigheden en de dislocatie van de opleiding moest ik vaak zelfstandig noodoplossingen aandragen om opleidings- en rooster verstoringen te voorkomen om het eindresultaat te garanderen. Tevens coördineerde en evalueerde ik , gaf instructie, leiding en controleerde verschillende doelgerichte informatie. Eén van mijn taken was het optimaal coachen, begeleiden en faciliteren van deze eenheid in de meest brede zin van het woord. Onderhoud, beheren en gebruik klaar maken van diverse onderwijs leermiddelen waren voor mij een dagelijkse bezigheid. Tijdens mijn functie als coördinator MGI is het complete personeelsbestand voor ISAF op de Harskamp de revue gepasseerd.
Pluspunten
Coordinatie in eigen hand
Minpunten
staf in Amersfoort
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ieder in zijn waarden laten en helpen zonodig
eerste medewerker magazijn (voormalige medewerker) –  Rucphen en Breda6 juni 2017
Een luisterend oor voor iedereen desnoods helpen waar kan .
Er voor zorg dragen dat alles klopt en op tijd af is ; desnoods collega's helpen en dat ook van hun verwachten indien nodig .
Pluspunten
geen sterke drank op werk, niet roken op werk
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima!
Beroepsmilitair Logistiek medewerker allround (voormalige medewerker) –  Stroe26 mei 2017
geweldige tijd en geweldig mooie oefeningen! prima werkgever
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdruk is verschillend.
Chauffeur foerier klasse 5 (huidige medewerker) –  Stroe22 mei 2017
Als militair ben ik veel van huis. Op oefening en uitzending ben je druk en veel aan het werk. Op de kazerne ligt de werkdruk wat lager en bereid je je voor op de volgende oefening of uitzending en zorg je dat je gereed bent voor de volgende actie die komen gaat.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met weinig doorgroei mogelijkheden op dit moment
Algemeen militair verpleegkundige (huidige medewerker) –  Oirschot17 mei 2017
Goede en leuke werksfeer, je werkt veel samen met collega's. alleen is de laatste tijd de bezuiniging op defensie nog harder voelbaar.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Loon per uur
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag wel anders
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Stroe15 mei 2017
Apart wereldje, fijne en goede collega's. Samen sterk!
Pluspunten
Goed salaris
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een wankelend bedrijf
Assistent manager (huidige medewerker) –  Roosendaal15 mei 2017
Te weinig middelen om je werk volledig uit te voeren.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever om te starten
System Engineer (voormalige medewerker) –  Den Haag23 april 2017
Goede start van werken in automatisering. Leuke collega's en uitdagend werk. Veel geleerd
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sportinstructeur binnen het Korps Commando Troepen, eind verantwoordelijke voor de opleiding
LO&Sportinstructeur (huidige medewerker) –  Roosendaal23 april 2017
Het werk als sportinstructeur bij het Korps Commando Troepen (KCT) is geen één dag het zelfde. In mijn functie ben ik eind verantwoordelijke voor de fysieke en mentale training van de Vooropleiding en de Elementaire Commando Opleiding.
Door het tekort aan instructeurs is er een hele hoge werkdruk.
Door de grote verantwoordelijkheid die een ieder heeft is het prettig werken met collega's.
De competentie die het meest van je gevraagd worden zijn: stressbestendig, analyseren, communiceren, doorzettingsvermogen, creatief zijn, adviseren en nauwkeurig werken.


De dingen die mij bevallen bij mijn huidige functie zijn:
De vrijheid zoals je de functie inkleed, de verantwoording die je draagt, geen dag het zelfde is, mentaliteit van de collega's.
Het geen mij niet bevalt bij mijn huidige functie:
De hoge werkdruk, het niet waarderen van medewerkers, de organisatie structuur en organisatie beleid.
Pluspunten
Vrijheid inkleden functie
Minpunten
Werkdruk, waardering medewerkers
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met een groep van 55 man wereldwijd een mooi product neerzetten.
Hoornist bij TkKMar (huidige medewerker) –  Apeldoorn17 april 2017
Alles goed geregeld met vergoedingen en vervoer. Zeer 9ver te spreken
Pluspunten
Goede sfeer, goede vergoeding.
Minpunten
Last minute weizigingen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een interesseant bedrijf
Kapitein (huidige medewerker) –  Leeuwarden13 april 2017
in de afgelopen 27 jaar een prima tijd beleeft in een organisatie waar je het maar moet kunnen.
Pluspunten
werken voor de veiligheid
Minpunten
zakelijker ipv persoonlijker
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving.
Personeelsfunctionaris (huidige medewerker) –  Breda7 april 2017
Fijne werkomgeving en omdat je overal komt, bouw je een groot netwerk op.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke gezellige sfeer
Chauffeur commandant (huidige medewerker) –  Darp5 april 2017
Werk hier nog steeds met heel veel plezier, maar het wordt tijd voor een nieuwe en leuke uitdaging.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met verschillende werkpakketten
Verificateur (voormalige medewerker) –  Den Haag4 april 2017
Leuke dagen met verschillende werkzaamheden, samen met meerdere collega,s achterstand van oud collega's binnen korte tijd
weggewerkt. Naast het pakket van iedere collega. Bij de reorganisatie geupdate overgedragen aan de
nieuwe organisatie.
Met collegiaal samenwerken, openstaan voor extra werkzaamheden
naast je eigen werkpakket bereik je veel.
Het moeilijkste van de baan, is als je ermee begint zonder werkinstructie het uitzoeken van hoe het uiteindelijk in mekaar
zit. Als je dat hebt uitgezocht en je kan er met zn allen eraan werken
dan zie je de stapels kleiner worden in korte tijd.
Pluspunten
zo nu en dan gratificaties
Minpunten
in geval van reorganisatie geen aandacht besteed aan personeel, zoals bij individueel vertrek van personeel.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante, dynamische werkomgeving
Pelotonscommandant (huidige medewerker) –  Diverse locaties29 maart 2017
Geen dag op het werk is hetzelfde, geen week lijkt op de vorige.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 330 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,8
Bedrijfscultuur
4,1

Reviews over Ministerie van Defensie gesorteerd op locatie