MF Groep Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
na 9 jaar keihard aan de kant gezet
uitzendkracht / productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Winschoten19 januari 2016
Heb in totaal meer dan 9 jaar uitzend werk voor MF Winschoten uitgevoerd.
Van het begin af aan aan gegeven dat ik last van migraine had en dat was verder geen probleem.
Tot dat ze over gingen op en ander ziekte administratie bedrijf
toen mocht ik na 9jaar in eens niet meer voor hun aan het werk
en dat alleen omdat ik wel eens last van migraine had, wat ze al 9 jaar wisten en tot dat moment geen probleem was geweest.
gewoon pure discriminatie!!!
Pluspunten
loon altijd optijd
Minpunten
discriminatie met oog op ziektes
Was deze review nuttig?Ja 24Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerken team werk .
productiemedewerker (huidige medewerker) –  Hoogezand, GR22 december 2015
bij sca heb ik een hele boel dingen geleerd zoals elkaar helpen .en in een goede team samen te leren werken en elkaar helpen waar het ook maar kan .het hoofd boven water houden .
Pluspunten
goede collega, s
Minpunten
heb ik niet ge zien.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrije werkomgeving met sociale collega's
Lijncoach afdeling Rioleringsbuizen (huidige medewerker) –  Drachten4 december 2015
Een typische dag bij Kijlstra Beton via MF Uitzendbureau:
Meewerken in een productie-omgeving met leiding geven aan collega's zodat het target van de dag gehaald wordt.
Geleerd:
Het operator zijn. De productiemachines bedienen/afstellen en eventuele storingen oplosssen
Directie Kijlstra Beton: Begaan en geinteresseerd in de werknemer.
Het moeilijkste van de baan:
Onbekende storingen oplossen.
Het leukste van de baan:
De voldoening om een onbekende storing opgelost te krijgen, collega's.
Pluspunten
Gratis soep in de kantine
Minpunten
Erg stoffige werkomgeving
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 9Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met veel variatie
bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  groningen11 augustus 2015
leuk werk om te doen en heel variërend qua werkplek. Voornamelijk bedieningswerk met leuke collega's!
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 8Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend
Horeca medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen, GR14 november 2014
Je wist nooit wat de week je bracht. De ene keer ging je naar een bruiloft de andere dag stond je achter een bar. Heerlijk
Pluspunten
Afwisseling
Minpunten
variabel inkomen
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 20Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke weekend baan
Algemeen medeweker (voormalige medewerker) –  winschoten29 oktober 2014
was een leuke weekend baan veel van geleerd
leuk werk altijd wat te doen je zit nooit stil
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 16Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, nooit hetzelfde werk.
Horeca medewerker (huidige medewerker) –  Groningen, GR24 oktober 2014
Een typische dag/avond begint altijd met een briefing.
Wat voor feest of partij is het, hoeveel mensen, wat krijgen ze enz.
Je leert elke keer weer wat nieuws, hoe je sommige dingen beter kunt aanpakken, bij zo'n partij kan ik beter dit doen, maar als ik andere partij heb dan kan ik beter dan doen. Het verschilt per partij.
Het is altijd fijn dat je ook van je collega's kan leren. Ik neem elk stukje kritiek of idee op als een positief iets, waar ik mezelf mee kan verbeteren. Het leukste is dat je met mensen in contact bent, en dat je kunt zien dat je gasten het naar hun zin hebben.
Het moeilijkste vind ik toch wel het zo juist mogelijk een probleem oplossen. Maar dat gaat altijd goed.
Pluspunten
Goede samenwerking
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
telemarketing
Telemarketier (voormalige medewerker) –  Assen, DR21 augustus 2014
Klanten bellen met een voorstel om een buitendienst medewerker langs te laten komen voor een cq viewing of prijsopgave van dubbele beglazing.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 19Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken in een keuken.
zelfstandigwerkend kok (huidige medewerker) –  Groningen, GR12 februari 2014
werken aan de koude en warme kan van de keuken. De samenwerking in de keuken verliep altijd goed. En er word altijd gewerkt via de haccp richtlijnen.
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 21Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Barman (voormalige medewerker) –  Groningen, GR16 oktober 2013
Vaak waren deze werkdagen van de einde van de ochtend tot laat in de avond.

Ik heb hier geleerd hoe je moet serie bier tappen.
rustig moet blijven maakt niet uit in wat voor omstandigheden.

Collega's waren altijd leuk en gezellig.

leukste vond ik dat je met zo veel mensen een praatje kon maken.
Pluspunten
één en al gezelligeheid
Minpunten
heel vaak te hectisch
Was deze review nuttig?Ja 16Nee 27Rapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 11 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over MF Groep gesorteerd op locatie