Medux Reviews

Alle 14 beoordelingen worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's maar erg gedisiplineerd
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 april 2017
Werk omgeving was erg leuk en zeker je collegas wie allemaal rond loopt daar.Alleen als je 1 keer ziek meld ben je PER DIRECT ontslagen.Het maakt niet uit of je kker hebt gekregen of je griep bent je mag per direct vertrekken.Omdat ze daar regelmatig mensen nodig hebben (wegens steeds korte lontje van de werkgevers) blijft er haast niet veel medewerkers over.Zij moeten per direct weer nieuwe kandidaten inschakelen omdat zij regelmatig ontslagen worden.
Pluspunten
water
Minpunten
slechte coordinators & onbegrijpelijke huisregels
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teleurgesteld
Senior salarisadministrateur (voormalige medewerker) –  Utrecht8 februari 2017
Gezien de privacygevoeligheid van het werk wat ik deed kan ik niet veel vertellen. Met mijn collega's had ik een goede verstandhouding en heb ik altijd prettig gewerkt. de mededeling dat het bedrijf de salarisadministratie ging outsourcen kwam voor ons als afdeling als donderslag bij heldere hemel. Nu ben ik weer op zoek naar een leuke job.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Diverse functies (voormalige medewerker) –  Diverse plaatsen18 januari 2017
Leuke winkels, prima collega's, jammer dat er veel vestigingen regelmatig worden gesloten. Noem het maar paniekvoetbal naar de investeringsmaatschappij.
Ook hier zullen er geen vaste aanstellingen worden uitgedeeld. Uitstekende leerschool voor tijdelijke opvulling wanneer je niet weet wat je wil gaan doen.
Pluspunten
Vrijheid en in je werktijd een cursus volgen
Minpunten
Vele wisseling van collega, s
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega`s
bijrijder (voormalige medewerker) –  Purmerend24 maart 2016
je werkt met ze 2e dus een leuke collega aan je zij is altijd belangrijk zo ga je met plezier naar je werk gelukkig heb ik dat daar zeker gehad.. alleen omdat het vakantie werk was heb ik daar niet langer van kunnen genieten
Pluspunten
Klaar is klaar
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemoedelijke werkomgeving
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen18 maart 2016
Met plezier gewerkt, toch weinig contact met leiding.
Fijne collega's waar je op kan rekenen.
Niet veel uitdaging.( maar dat is persoonlijk)
Veel contact met mensen.
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
te weining uitdaging voor mij persoonlijk
Was deze review nuttig?Ja 15Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werken
winkelleider Leiden (voormalige medewerker) –  Leiden28 april 2015
Fantastisch bedrijf waar je zo goed als zelfstandig een eigen winkel runt. Zeer jammer dat mijn contract niet werd verlengd omdat winkel Leiden ging sluiten na 2 jaar. Zou hier zeker weer in dienst gaan wanneer men in de buurt een winkel zou openen.
Pluspunten
zelfstandig werken, veel inbreng, leuke collega's
Minpunten
niet commercieel genoeg
Was deze review nuttig?Ja 26Nee 10Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veelzijdig en projectmatig gewerkt
Coördinator Medipoint (thuiszorgwinkels) (voormalige medewerker) –  Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland24 maart 2015
Medux is een bedrijf waarbij ik mijn veelzijdigheid in mijn werk heb kunnen ontplooien. In de afgelopen 5 jaar heb ik 6 verschillende functies kunnen oppakken waardoor ik het bedrijf zeer goed heb leren kennen en mijn kennis enorm heb kunnen ontwikkelen.
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 9Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communicatie en ervaring
sollicitant (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 augustus 2014
Slechte invulling van vacatures. Men heeft geen kennis van zaken op het gebied van opsporing. Geen communicatie en telefonisch niet tot slecht bereikbaar.
Pluspunten
Leuk in de vacature verwoord
Minpunten
geen kennis van zaken
Was deze review nuttig?Ja 52Nee 18Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel groeiende organisatie met volop dynamic.
Commerciële Winkel Medewerkster (huidige medewerker) –  Valkenswaard, NB27 juli 2014
Elke dag is weer anders, dat komt natuurlijk ook door de vele wisselende klanten waarmee je te maken hebt.
Deze afwisseling in je werk houd je dynamisch en creatief.
Pluspunten
Veel mogelijkheden voor zelfstandig werken
Minpunten
Communicatie kan efficenter
Was deze review nuttig?Ja 15Nee 10Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen sfeer .
monteur service (voormalige medewerker) –  utrecht27 mei 2014
slecht management
nauwelijks of geen inwerk periode
werkt het liefst met losse contracten
na drie jaar een half jaar contract kun je vertrekken
Pluspunten
geen
Minpunten
zeer laag salaris
Was deze review nuttig?Ja 75Nee 14Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commercieel medewerker binnendienst.
Commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  helmond28 oktober 2013
Leuk bedrijf, leuke collega's, leuke branche

We hebben daar een nieuwe afdeling opgezet HBBO en omdat je met zoveel mensen in contact komt is het een hele leuke baan.
Was deze review nuttig?Ja 18Nee 19Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer en leuke collegas
Monteur en Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Weesp, NH5 september 2013
de dagen waren praktisch het zelfde voor zowel de monteurs als schoonmakers er was weinig variatie aan werk..
De dingen die ik geleerd hebt is het demonteren/Monteren van een scootmobiel..
Het leukste van de baan was de sfeer en de collegas die er rond liepen
Pluspunten
opvrijdags een biertej na het werk en ff babbelen
Minpunten
Tijdelijk contract
Was deze review nuttig?Ja 20Nee 25Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf dat heel erg hard groeit in een steeds veranderende markt.
Teamleider opleidingen (voormalige medewerker) –  Utrecht1 juli 2013
Een bedrijf met veel mogelijkheden en uitdagingen, hierdoor is er ruimte voor ontwikkeling.
Was deze review nuttig?Ja 31Nee 38Rapporteren

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 14 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,5

Reviews over Medux gesorteerd op locatie