Makro Reviews

139 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prutsbedriif
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Dordrecht10 december 2017
Ik heb hier gewerkt als Accountmanager maar niet lang want ik werd al snel tegen gewerkt omdat ik teveel ideeën had. Ze staan nergens voor open. Klap op de vuurpijl was dat Metro wordt aangepakt vanwege fraude. Overal invallen gedaan bij managers in oktober 2017 dus wegwezen voordat deze toko in elkaar stort.
Pluspunten
Goede locaties
Minpunten
Teveel
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Medewerker klantenservice & Medewerker Restaurant (huidige medewerker) –  Vianen27 november 2017
Ik werk als medewerker klantenservice en klantenassistent in het restaurant.

Werkzaamheden medewerker klantenservice:
Telefooncentrale beheren
Klanten te woord staan
Klanten bellen
Klachten aannemen en verwerken
Retouren aannemen

Werkzaamheden klantenassistent restaurant:
Eten bereiden
Kassa draaien
Schoonmaken
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele mooie en goeie organisatie
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Duiven13 november 2017
hier heb ik een 3-daagse stage gelopen en ik vond het fantastisch
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bijbaan
MEDEWERKER KASSA (voormalige medewerker) –  Vianen21 oktober 2017
Het werk is simpel, dus voor een bijbaan is het zeer goed. De handelingen zijn goed aan te leren en de Makro zorgt door middel van trainingen ook dat jij hier toe dat jij dit goed aangeleerd krijgt. Daarnaast werk je vaak niet alleen, waardoor het gezellig werken is.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving
Kassa-medewerker (huidige medewerker) –  Wateringen16 oktober 2017
Typische dag:
- Je bekijkt de indeling van de dag en neemt de plek waarop je bent aangewezen. Voor mij is dit meestal achter de kassabalie.
- In de avond is het vooral schoonmaken, de kassamedewerkers helpen met hun taken en het sluiten van de Makro.
- In het weekend het opstarten van de makro in de ochtend en het afsluiten van de makro in de avond.

Wat heb ik geleerd?
-Klantvriendelijkheid en teamwork.

Het moeilijkste?
- Niet te zakelijk overkomen voor de klanten en collega's.

Het leukste?
-Deel zijn van een team die werkt naar een hoge klantvriendelijkheid.
Pluspunten
medewerkerskorting
Minpunten
Haar verplicht opgestoken.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groothandel met hart voor de detailhandel
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda29 september 2017
Je start de dag met een kop koffie in de kantine daarna kassabakken halen en aan de slag. Afwisselende baan met veel vrijheid.Er leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
doelgericht, productief, formeel met een sterk team
Verkoopmederker/assistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost25 september 2017
Makro is een formeel bedrijf dat zijn goederen altijd voor de beste inkoopprijs wilt produceren.
Pluspunten
goedkoop lunch voor het bedrijf
Minpunten
soms heel rustig in de winkel
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassa
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV9 september 2017
Ik heb bij de kassa gewerkt en daar heb ik een leuke en gezellige tijd gehad en daar zou ik graag weer willen terug komen.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving, de dag ging snel voorbij
Cassiére (voormalige medewerker) –  Duiven5 september 2017
Hier heb ik vooral geleerd om door te zetten ook al word je ziek, blijf kalm en vriendelijk naar de klanten toe en het niet te gezellig maken met je collega's.
Pluspunten
Je word begrepen
Minpunten
Ze nemen geen(of moeilijk) 18+ aan
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
Verkoper 3 (voormalige medewerker) –  Barendrecht5 september 2017
Ik ben begonnen bij Lukas klamer is later overgenomen door de metro groep dus Makro geworden.
Pluspunten
Veel collega, s
Minpunten
Veel wissels leiding gevende
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
s
afdelingsassistent op de afdeling Logistiek (voormalige medewerker) –  Duiven7 augustus 2017
Bij de Makro kun je je ontwikkelen en zijn er voldoende groeimogelijkheden.
Was deze review nuttig?JaNee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer met alle collega's
horecabalie medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda2 augustus 2017
Jammer dat er besloten is om mijn werkplaats boventallig te verklaren.
Had een fijn contact met de klanten en het werk beviel mij prima.
Zou graag op een andere afdeling begonnen zijn maar daar was helaas geen plaats.
Pluspunten
goede begeleiding bij ziekte en ontslag
Minpunten
met minder mensen hetzelfde werk blijven doen geeft te grote werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige, dynamische omgeving
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Delft2 augustus 2017
Mooi bedrijf en vele mogelijkheden om jezelf positief te profileren en intern door te groeien.
Pluspunten
Geen 9 tot 5 mentaliteit, collegiale medewerkers
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed werkend bedrijf met een fijne sfeer
Horecamedewerker (huidige medewerker) –  Nuth1 augustus 2017
Het bedrijf kijkt goed wat de werknemers nodig hebben en zorgen ervoor dat dit ook wordt gedaan.

De sfeer in dit bedrijf is erg goed er zijn veel medewerkers maar iedereen zegt vriendelijk goeie dag tegen elkaar.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Magazijn bijvullen
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Delft13 juli 2017
Leuk werk maar niks voor mij ik hou er niet zo van ik ben liever in de auto
Pluspunten
Avond dienst
Minpunten
Weinig uren
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gezelige werkomgeving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen9 juli 2017
Geen doorgroeimogelijkheden of uitdagingen ! dus niet echt toepasselijk voor een doorzetter.
Pluspunten
Flexibel, TeamPlayer, Doorzetter, Gedreven
Minpunten
ik kan er niet tegen als ik me doel niet heb gehaald
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groothandel die inhaalrace moet maken.
Operational & Commercial manager fresh food (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 juni 2017
Leuk bedrijf, maar wel duidelijk de slag gemist in online. Hierdoor in financiele moeilijkheden en daardoor veel negativiteit. Wel mooiste versassortiment van NL.
Pluspunten
Mooiste foodassortiment
Minpunten
Ouderwetse bedrijfsvoering en middelen
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bureaucratische bedrijfscultuur met weinig oog voor prettige werkomgeving
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Delft6 juni 2017
Hierarchie duidelijk in stand gehouden door management, iedereen is eigenlijk alleen maar bezig met zijn of haar eigen baas tevreden houden, waardoor kleinschalige veranderingen praktisch onmogelijk zijn om door te voeren. Onprettig management. Wordt door afdelingsmanagers met twee maten gemeten (i.e. "vriendjespolitiek")
Pluspunten
Administratief goed op orde. Contract was erg fijn.
Minpunten
Zie hierboven
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk bij de makro
klantenassistent (voormalige medewerker) –  Barendrecht23 mei 2017
Ik heb een zeer leuke tijd gehad bij de Makro en hoop er weer snel aan de slag te gaan. Er waren leuke en aardige collega's en het werk was niet zwaar je bent wel soms de ene dag drukker bezig dan de andere dagen, maar dan vliegt de tijd snel voorbij.

Het salaris dat de makro biedt voor het werk dat je levert is ook zeer aangenaam en valt er niet over te klagen.
Pluspunten
hulp is er altijd als je wat niet weet of snapt
Minpunten
ze geven geen vast contract en ze doen moeilijk omtrent contract verlenging
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf in een lastig parket
Hoofd rekening controlen en kostencrediteuren (huidige medewerker) –  Amsterdam29 maart 2017
Door de slechte omzetten zit het bedrijf in zwaar weer
Pluspunten
Goede lunch tussen de middag
Minpunten
Door de reorganisatie gaat er veel ervaring weg
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.058 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,7
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over Makro gesorteerd op locatie