La Place Reviews

135 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goed bedrijf
Restaurant medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag28 december 2017
-full time job
-het leren klaar maken van ontbijten en lunchen
-goed en aangenaam management
-leuke samen werking met andere collega's
-niet echt iets moeilijk ondervonden
-het omgaan met de mensen
Minpunten
maaltijd niet gratis
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een groot bedrijf.
Horecamedewerker (huidige medewerker) –  Lelystad2 november 2017
je moet sterk in je schoenenstaan om hier te werken.

Het is een bedrijf waar je veel kan leren en waar veel groei mogelijkheden zijn.
Pluspunten
60% korting als je er eet als je werkt.
Minpunten
Werkdruk is erg hoog.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzellige werkplek met veel verschillende mensen
Frituur en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Duinrell22 september 2017
mijn la place locatie was in duinrell. Het is een goeie plek om te beginnen en veel te leren. Ik heb er 3 seizoenen gewerkt met veel nieuwe ervaringen. En elk jaar komen er nieuwe mensen en je staat altijd met andere mensen.

Het is een leuke werkplek met veel verschillende mensen en elke dag is anders dan de andere.
Pluspunten
Leuke collega’s en veel leer mogelijkhedenp
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afschuwelijke leidinggevende
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Maarsbergen20 september 2017
Ik heb ongeveer drie maanden bij La Place Maarsbergen gewerkt.
Het was om kort te zijn, Afschuwelijk.

Met name twee medewerksters op het Zoet die denken dat ze de baas zijn, lopen de godganse dag te praten en doen heel kortaf tegen nieuw personeel.

Ook de leidinggevende was bijna nooit aanwezig.
Pluspunten
Niets
Minpunten
Betalen voor je eigen eten / Hoge werkdruk / Vriendjespolitiek
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader, (La Place Laren)
Medewerker food (voormalige medewerker) –  Laren16 september 2017
Vriendjespolitiek, management is vreselijk (houden geen rekening met je privé-level, vinden het normaal om je af te kafferen waar gasten bij staan, roddelen is het enige waar ze zich mee bezig houden ipv. het werken aan een goede/fijne werksfeer) Negatieve werksfeer. Werkdruk ligt abnormaal hoog en je werkt ALTIJD over.

Er worden erg veel dingen aan je beloofd, mooie opleiding (waar je niks aan hebt..), als je een vrije dag wilt/op vakantie wilt gaan wordt hier erg moeilijk over gedaan, als je ergens mee zit wordt hier alleen maar erg lacherig over gedaan.

NIET DOEN DUS.
Pluspunten
???
Minpunten
Slecht salaris, slecht management, werk-prive balans nog slechter.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke werksfeer
Management Assistente/trainee (voormalige medewerker) –  Beverwijk6 september 2017
Een super leuke en bruisende werkomgeving.
Hier leer je veel over voedsel en hygiene onder goede omstandigheden.
Je hebt ook goede doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Flexibele tijden, flexibele indelingen (dus waar jij fijner bij staat wordt je ook gezet)
Minpunten
Voor de opleiding moest je sommige momenten meer leren dan de andere keer.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd
Servicemedewerkster (voormalige medewerker) –  Meppel27 augustus 2017
Veel geleerd hier, maar kon me niet altijd goed vinden in de gang van zaken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De afdeling warm
Kok/bediening (voormalige medewerker) –  kok26 juli 2017
Een typische dag op het werk is altijd wissel vallend, je hebt dagen dat het druk is en dagen dat het stil. Dagen dat het druk gaat worden voorbereiden we altijd gerechten van te voren, zoals groenten snijden, sauzen voorbereiden. Dat was namelijk vroeger maar nu gebeurt dat niet meer zoals groenten snijden van te voren maar moet gelijk op hetzelfde dag gebeurt worden met de juiste tempo is te behalen behalve de sauzen moet wel een dag van te voren gemaakt worden. Ik heb veel geleerd, ben gegroeid in de horeca wereld veel alleen maar hoger gaan met mij visie als sporter en met het koken. Collega's waren daar allemaal aardig gezellig we werkte namelijk met jongeren van 16 t/m 25 jaar oud. Het moeilijkste gedeelte van de baan was de sauzen voorbereiden of gerechten maar gelukkig hadden we een recepten boek waar je alles kon terug zien hoe je het moet maken. En het leukste van de baan is toch de sfeer, en hoe je , je collega's met respect behandelt.
Pluspunten
je zal je nooit vervelen
Minpunten
het is er erg warm
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kok (voormalige medewerker) –  Amersfoort17 juli 2017
Je begint de dag met de mise en place voor de gerechten. Zodra het lunch tijd was diende ik 6 verschillende salades en wat bijgerechten en 4 warme bijgerechten klaar te hebben.
Indien het druk was dan was het flink aanpoten. Hierdoor waren wel altijd bereid om elkaar te helpen. De sfeer onder de collega's was dan ook erg leuk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht geregeld
Medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen8 juli 2017
Ze beloven van alles wat op je sollicitatie en als je er dan werk mag je eerst alle leuke dingen doen en als de proeftijd is afgelopen mag je alle stomme dingen doe. Vriendjespolitiek mensen die er langer werken mogen zelf het rooster maken en roosteren zichzelf op de mooie plekken in. Ik wou op de afdeling Zoet werken ze belovden dat ik daar mocht werken naar moest zonder dat ik het wist op de service (Schoonmaken). Laag loon. Ik wou 23 uur werken (werd beloofd ) kreeg maar 12 uur. Slecht geregeld, was erg rustig dagen staat er 3 mensen op de spoel (waar ik niet wou werken) en dan moet je de volgende week minder werken omdat ze zelf niet kunnen plannen per dag.
Pluspunten
Maaltijdkorting
Minpunten
Laag loon, vriendjespolitiek
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vooruitstrevend bedrijf in de foodindustrie
Storemanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 juni 2017
La place is een bedrijf waar het draait om het product en waar de medewerker voldoende kansen krijgt om zich te ontwikkelen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem19 juni 2017
Ik heb bij la place niet met plezier gewerkt. Ik vond het werk wat ik deed niet leuk en de mensen kon ik niet goed mee opschieten. Het klikte gewoon niet vandaar dat ik daar van korte duur hebt gewerkt
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
runnen van de winkel
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Cruquius31 mei 2017
s' Morgens eten voor de dag prepareren. Door de dag heen klanten serveren en eten op peil houden. Einde dag opruimen en schoonmaken.
Pluspunten
Gratis lunch.
Minpunten
Slecht salaris
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kjempegod arbeidsplass
Barista og servitør (voormalige medewerker) –  Nederland8 mei 2017
En typisk dag for meg var å stå opp veldig tidlig. Møte opp litt før tiden kledd i uniform og i godt humør. Lærte noe nytt hver dag fra å lage kaker, pizza, gjøre oppvask, rydde i restaurant, servere, assistere og være kundeorientert og ikke minst god hygiene.
Elsket å hjelpe kunder med et smil. Var noen ganger lange dager, men stortrives med å jobbe.
Pluspunten
lærte utrolig mye
Minpunten
Ikke pause på dager hvor det ble for travelt
Was deze review nuttig?JaNee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk
Food- en Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Breda9 april 2017
Ouder personeel. Ik heb daar tijdelijk gewerkt. Voelde me niet op mijn plek. Kreeg een andere baan aangeboden, toen ben ik weggegaan.
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken heeft een nieuwe betekenis in mijn boek.
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 maart 2017
Bij La Place, in het centrum van Rotterdam, stond doorwerken en uithoudingsvermogen voorop. Er was chronisch gebrek aan personeel, waardoor het werk dat voor 10 man bedoeld was, aan maar 5 of 4 mensen werd besteed. Dit leidde tot tijdsdruk en teamwork. Alleen samen kon alles zo snel en schoon mogelijk achtergelaten worden voor het ochtend-personeel. Ik sloot het pand namelijk elke dienst.
Pluspunten
Vrijdag gratis eten, medewerkerskorting
Minpunten
Fysiek zwaar werk, multitasking is een must
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam bedrijf met opleidingsmogelijkheden
Afdelingshoofd in opleiding (voormalige medewerker) –  divers3 maart 2017
bij la place heb ik de mogelijkheid gehad om een opleiding te volgen voor afdelingshoofd die intern door het bedrijf werd gegeven.
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede19 februari 2017
Dit bedrijf was een goed bedrijf maar ging failiet rn ze hadden teveel mensen aangenomen
Was deze review nuttig?JaNee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel hetzelfde
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Wassenaar18 februari 2017
had het er naar me zin maar de leidinggevende van randstad was niet erg optimaal
Pluspunten
veel jongeren
Minpunten
randstad
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
medewerkster horeca uitgifte (voormalige medewerker) –  Wassenaar7 februari 2017
De collega's zijn hartstikke leuk en houden van t babbeltje onder het werk, zolang er maar doorgewerkt wordt en je altijd pro-actief bent
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 151 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over La Place gesorteerd op locatie