Kruidvat Reviews

297 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk voor weinig salaris
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 december 2017
Hard werken voor weinig centjes , zware dozen tillen, gigantische werkdruk en erg lange werkdagen.
Al met al een vreselijke baan waar ik nooit terug zou gaan.
Pluspunten
Structurele pauzes
Minpunten
Lange dagen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoop. Aansturen van personeel, bestellen, kassa
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Den Haag10 december 2017
Hard voor weinig, best ok maar veel sjouwen dus veel rugklachten gehad
Pluspunten
Werd snel gezien voor leidinggevende
Minpunten
Veel sjouwen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 december 2017
Kruidvat is een winkel waar diverse producten kunt kopen.
Een typische werk dag in kruidvat ziet er als volg uit: je begroet je collegas en je baas, en je begint met werken in je eigen functie.
De management en werksfeer is heel erg goed en positiefe, collegas en baas zijn heel aardig en lief.
Het moelijkste van vakken vullen is dat je doodmoe terug thuis komt, en het leukste ervan is is dat je veel contact hebt met mensen.
Pluspunten
Aardige collegas en baas
Minpunten
vermoeidheid
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendjespolitiek
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 december 2017
Bij kruidvat heb je niet alleen 1 functie, je moet van alles wel wat doen op 1 dag. het ene moment sta je te vullen daarna kassa of de mat bij de voordeur schoon te vegen. het is heel dynamisch om het maar zo te noemen, wat af en toe wel fijn was want het zorgde ook wel voor afleiding.
maar wat ik vooral heb gemerkt dat je goed bevriend moet zijn met het management want is dat niet het geval dan zetten ze je zonder pardon buiten. wil je meer uren krijgen dan is het ook heel belangrijk dat de manager je super aardig vindt want anders word je zomaar van het rooster afgehaald en kom je opdagen zonder dat er iets tegen je is gezegd. het leukste en vooral meest lachwekkende is dat de managers heel de dag op kantoor zitten om "administratie" te doen maar vervolgens gewoon met andere managers over eigen personeel roddelt. Er bestaat wel de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te groeien en dat sporen ze ook altijd aan :)!
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk en Erg leerzaam
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Barneveld27 november 2017
De dag begon altijd gezellig en leuk maar zeker ook doorwerken! Hier had ik het erg na me zin en heb er ook 3 jaar gewerkt maar omdat ik nog 17 was en me contract verlengt moest worden na een vast contract was dat helaas niet mogelijk.
ik heb er heel veel geleerd: van spiegelen tot kaartjes maken enzovoort.
De Team en De Bedrijfsleider/Management waren ook super, je kon goed communiceren en het was er erg flexibel.

Het moeilijkste van de baan: Ik had niet echt iets wat ik moeilijk vond.
Het leukste van de baan: Het contact met de Gasten/Klanten en achter de kassa, maar eigenlijk vond ik alles wel leuk.
Pluspunten
vrijdags van 9 tot 9 kreeg je lekker patat
Minpunten
geen minpunten.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Maarssen17 november 2017
Ik werk er al 9 jaar nu. Fijne werksfeer leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvorming, serieuze werkvorming
Verkoper (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 november 2017
Toen ik werkte bij de Kruidvat heb ik veel geleerd namelijk: veel samenwerken, hoe je met klanten moet omgaan en om producten te verkopen dat zijn inmiddels ook mijn pluspunten geworden.
Pluspunten
Uitjes
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team
Verkoper (voormalige medewerker) –  Ridderkerk14 november 2017
Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit verkoopwerkzaamheden
Pluspunten
Gezellig team
Minpunten
Weinig uitdaging
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid1 november 2017
Ik heb een Fijne werkplek leuke collega's en leer heel veel.
Elke werkdag is weer gezellig en leerzaam.
Pluspunten
Dichtbij huis
Minpunten
Weinig werk uren
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top Tijd
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Scheveningen1 november 2017
Bij Kruidvat Scheveningen heb ik echt een top tijd gehad met enorm leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom30 oktober 2017
De collega's waren erg leuk en heel fijn om mee te werken, verder was er altijd wel iets te doen.
Pluspunten
Personeels voordeelkaart
Minpunten
Geen muziek in de winkel
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Baarlo25 oktober 2017
Kruidvat Baarlo is een heel erg kleine winkel waardoor je met een kleine groepje mensen werkt. Iedereen was des tijds heel erg gezellig om mee te werken. De werktijden waren allemaal prima en de loon is precies zoals je het zou verwachten voor dit soort werk.
Pluspunten
Gewoon prima
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was wel een leuk bedrijf
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  limbrichterveld20 oktober 2017
leuke vriendelijke collega's en de klanten zijn meestal ook erg vriendelijk
Pluspunten
kortings pasje
Minpunten
weinig mannelijke collega's
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige mensen
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Blaaksedijk15 oktober 2017
Ik heb geleerd hoe ik met geld om moet gaan en dat je veel inzet moet tonen al wil je meekunnen.
Pluspunten
gezellig
Minpunten
korte pauze
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aangename baan
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 oktober 2017
Bij de kruidvat werk je hard voor een klein zakcentje.
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving met aardige collega's
Verkoopmedewerkster drogisterij (voormalige medewerker) –  Heerlerheide14 oktober 2017
je leert heel veel verschillende mensen kennen dus je leert ook om met verschillende typen mensen om te gaan.
veel Kassa werk en spullen inruimen in de winkel.
Pluspunten
een centje bij verdienen
Minpunten
de winkel staat heel erg vol dat maakt het allemaal heel chaotish
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 oktober 2017
Niet zo een leuke werkomgeving, leidinggevende waren niet bepaald aardig. Ze hadden ook geen structuur, winkel was altijd een chaos.
Minpunten
Chaos
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Koog aan de Zaan5 oktober 2017
Ik heb ongeveer 8 maanden gewerkt bij de kruidvat, in deze tijd heb ik veel geleerd en ben ik zelf gegroeid als persoon. In deze tijd is wel duidelijk geworden dat het management van Kruidvat, niet in de winkel maar de mensen die daarboven staan, niet zoveel inlevingsgevoel hebben voor persoonlijke omstandigheden. Ook werd er verwacht dat ik vanalles wist en kon in de eerste weken dat ik daar werkte zonder dat het mij uitgelegd werd. Ik had erg vriendelijke collega's maar kruidvat had te veel verwachtingen in de eerste weken die voor mij niet haalbaar waren. Voor iemand die graag wil doorgroeien in de winkelwereld is het het perfecte begin en een aanrader. Wel belangrijk om sterk in je schoenen te staan!
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Geen inlevingsvermogen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Kassa/winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Landsmeer3 oktober 2017
Ik heb op mijn werk best veel geleerd over de omgang met een kant dan het is natuurlijk heel belangrijk dat je klant weer terug komt een volgende keer. Het leukste wat ik op mijn werk mocht doen was kassa want ik vind het heel leuk om verschillende mensen te zien en een praatje mee te maken.
Was deze review nuttig?JaNee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Vulploegmedewerker, Kassiere (voormalige medewerker) –  Glanerbrug27 september 2017
leuke collega's. Doorgroeimogelijkheden weet ik niet heel goed.
Pluspunten
Top personeel
Minpunten
Wisseling van leidinggevende
Was deze review nuttig?JaNee 3Rapporteren

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 344 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over Kruidvat gesorteerd op locatie