KLM Reviews

136 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In una parola "fantastico"
biglietteria aerea (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 november 2017
Ho imparato molto tecnicamente, ho avuto modo di conoscere molta gente simpatica con la quale ho ancora rapporti via email. E' stato molto interessante capire da dentro molti aspetti tecnici di una compagnia aerea. Non avrei mai immaginato che esistessero così tante procedure in aeroporto
Pluspunten
salario ottimo
Minpunten
nessuno
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol4 november 2017
Als een “Aviation Lover” zocht ik een baan in Schiphol en heb bij KLM Catering Services voor acht maanden gewerkt. Gelukkig kon ik snel combineren en heb een vaste rooster bij Besturingsbureau (GOC) gekregen. Natuurlijk moest ik stoppen om te kunnen studeren, maar ik moet wel zeggen dat ik heel veel geleerd heb. De werkomgeving is gezellig.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij de KLM op Schiphol was geen dag hetzelfde.
agent Schiphol (voormalige medewerker) –  Schiphol1 november 2017
Bij de KLM op Schiphol was geen dag hetzelfde. Was een uitdaging om de passagiers met een fijn gevoel op reis te laten gaan. Was een zeer leerzame periode en heb er met enorm veel plezier gewerkt.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klm top employer
Marketing Executive (voormalige medewerker) –  Curacao30 oktober 2017
This company thought me all I know of the industry.
The company was all about excelling and being the best you can be.

KLM did this by having constant training and courses for her staff.

The workplace was excellent and everyday was a challenge to do even better than the day before. You had support from upper management.

I decided to leave after 15 years of service in order to start a new challenge, that would have given me the opportunity to apply all that I have learned into a local airline.

Sadly the new company closed her doors in August 2013
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Hospitalaty Agent (voormalige medewerker) –  Schiphol28 oktober 2017
Leuke KLM sfeer, fijne werk omgeving en leuke collega's.
Maar jammer geen doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
alle uren worden betaald
Minpunten
Geen doorgoei mogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Schiphol26 oktober 2017
altijd een leuke zweer op de werkvloer je leert veel dingen en je hebt doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
weinig comenicatie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische Werkomgeving
Landside Agent (voormalige medewerker) –  Schiphol7 oktober 2017
Landside agent vertrek
Als landside agent vertrek assisteer je bij alle stadia van het incheckproces:
Labelen en inchecken van bagage en eventueel afhandelen van gevallen van overgewicht
(Assisteren bij) printen van boarding passes (instapkaarten)
Controleren van de boarding passes en andere reisdocumenten aan de gate
Beantwoorden van vragen van passagiers
Zorgdragen voor een soepel incheckproces
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Bagagemedewerker (voormalige medewerker) –  KLM1 oktober 2017
Heb daar een hele leuke tijd gehad omgeving en werk gelegenheid is fijn
Pluspunten
Hard werken
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werk omgeving met pooltafel
Cargomedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol24 september 2017
Hard werken maar gezellig zweer, met genoeg pauzes
Pluspunten
kans op vastdienst
Minpunten
nvt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving. Kantoorcultuur en praktijk niet altijd goed samenwerkend.
Cabin Attendant (huidige medewerker) –  Schiphol14 september 2017
Prettige werkomstandigheden, die wel voor een groot deel zelf gecreëerd moeten worden. Goede balans tussen werk en privé gevonden.
Groot bedrijf dat soms onoverzichtelijk is, wanneer je iets gedaan wilt krijgen.
Pluspunten
Relatief goede verhouding beloning/werkdruk.
Minpunten
Trage organisatie met weinig flexibiliteit.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leidinggeven, punctualiteit, service-gerichtheid, coachen
Supervisor Passenger Services (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 september 2017
Zorgen voor een punctuele en professionele passagiersafhandeling.
Pluspunten
Verantwoordelijkheid, serviceverlening, coachen
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Schiphol4 september 2017
Ik heb genoten van mijn tijd bij KLM catering services. De werk sfeer was gezelling met medewerkers uit verschillende culturen. Het werk was weliswaar arbiedsintensief maar voor mij was dat geen problem, ik kon het makkelijk aan. Al in al is het een prima bedrijf om voor te werken met goede managers.
Pluspunten
we kregen reis vergoeding
Minpunten
werk is soms te zwaar en moet snel gebeuren
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Exciting and fun workplace
FLIGHT ATTENDANT (voormalige medewerker) –  AMSTERDAM, The Netherlands28 augustus 2017
* Enjoyed travelling around the world seeing new countries
* loved the camaraderie with my colleagues
* loved being part of a prestigious airline like KLM
* Didn't enjoy the job too much and after 2 years felt I needed more stimulation.
Pluspunten
Travelling and being paid to do this
Minpunten
The work itself. Dealing with difficult passengers.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische omgeving in wereldwijd spectrum
Senior Manager Network Planning (huidige medewerker) –  Amstelveen25 augustus 2017
KLM is een grote, maar toch platte organisatie. De commerciele divisie, waar ik in heb gewerkt, is een interessante omgeving met voldoende mogelijkheden om door te groeien.

De airline industrie is een industrie die continu in beweging is, waarbij de uitdaging is om goed te anticiperen op veranderde omstandigheden en steeds de beste resultaten voor KLM weten te bewerkstelligen.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Team Lead (huidige medewerker) –  Amsterdam20 augustus 2017
En leuke plek om te werken met veel mogelijkheid om door te groeien.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkspeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol17 augustus 2017
Het is een uitdaging om trolleys voor te bereiding voor de volgende dag te vertrekken.
Leuk werk omgeving met gezellige collega's.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
catering services (voormalige medewerker) –  Schiphol3 augustus 2017
Ik heb heel veel geleerd bij KLM, veel ervaring opgedaan en een hele leuke tijd gehad. Deze baan was soms wel stressvol maar daardoor heb ik ook heel goed met stress om leren gaan.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf
Senior Compliance Consultant (huidige medewerker) –  Schiphol29 juli 2017
Dynamisch, operatie gedreven, oog voor veiligheid, geen dag hetzelfde.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch bedrijf
Engineer (huidige medewerker) –  Schiphol28 juli 2017
Klm is gewoon een heel mooi bedrijf. Er zijn zoveel takken van sport die je binnen KLM kan bedrijven dat het geen wonder is dat veel mensen er hun hele leven werken.
Pluspunten
Goedkoper vliegen
Minpunten
Populatie wordt uitgedund.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prachtig Nederlands bedrijf, met een mooi product. Echter de interne politiek maakt dat veel tijd gaat zitten in het tevredenstellen van interne
Global marketing Communications manager (huidige medewerker) –  Amstelveen24 juli 2017
Een prachtig Nederlands bedrijf, met een mooi product. Echter de interne politiek maakt dat veel tijd gaat zitten in het tevredenstellen van interne stakeholders.
Pluspunten
A merk
Minpunten
Bedrijfscultuur
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 235 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,6
Bedrijfscultuur
4,1

Reviews over KLM gesorteerd op locatie