Jumbo Supermarkten Reviews

862 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne winkel om te werken
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn17 januari 2018
Prettige winkel en personeel met kennis van zaken.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige dagen op het werk
Broodafdeling (huidige medewerker) –  Ridderkerk17 januari 2018
jumbo heeft een erg gezellig team je moet wel op een bepaald tempo kunnen werken, zelfstandig kunnen werken en de klant staat altijd op nummer 1.
Pluspunten
maaltijd vergoeding vanaf een bepaalde tijd
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Neutraal
bakker (voormalige medewerker) –  Born15 januari 2018
Ze zijn hier jammer genoeg te veel gefocust op jongeren.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek met soms complicaties
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 januari 2018
Ik werkte hier erg fijn en kreeg genoeg uren. Alleen werd er niet vaak geluisterd naar hoe ik me voelde vanuit sommige leidinggevende. Er was wel een leuke werksfeer en er werd goed verteld wat er gedaan moest worden.
Pluspunten
Goede werksfeer, goede leiding, fijne collega's
Minpunten
Niet geluisterd naar gevoel
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Order picker (voormalige medewerker) –  Woerden14 januari 2018
Goed leren werken. Fysiek en mentaal. Kreeg ook de verantwoordelijkheid over je eigen taken.
Pluspunten
dichtbij
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Servicebalie medewerker (huidige medewerker) –  Almelo11 januari 2018
een baan met veel werkdruk waardoor het soms stressvol werken is, maar daarentegen met leuke collega`s waardoor het goed te doen is
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
werkdruk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Kassiere (huidige medewerker) –  Zevenhuizen10 januari 2018
Meer motivatie om door te groeien
Leuke collega’s
Fijne leidinggevende
Pluspunten
Gratis lunchen
Minpunten
Geen telefoon
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie & Sfeer
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Veghel9 januari 2018
Binnen Jumbo had ik te maken met medewerkers uit div bedrijfsculturen; mensen welke al jaar en dag binnen Jumbo werkten, medewerkers welke vanuit Super de Boer zijn overgekomen en de oude C1000 medewerkers. Van al deze div culturen moest de " Jumbo" cultuur ontstaan.

Door medewerkers overal in mee te nemen en ook te benomen wat en waar Jumbo naar toe zou gaan in de toekomst, moesten er Jumborijanen ontstaan. Dit proces heeft veel tijd en enrgie gekost, cultuur is immers het moeilijkste te vernaderen binnen de mens.

Door goed te luisteren, het beste van alle culteren mee te nemen en dit te vertalen binnen de Jumbo cultuur heeft er toe bijgedragen dat dit proces ook gelukt is, wel een lange weg van bijna 2 jaar geweest.
Pluspunten
Mooi proces waarbinnen mensen langzaam gaan veranderen.
Minpunten
De lange adem en het terugvallen in oud gedrag
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zwolle7 januari 2018
het was een hele leuke en leerzame tijd bij de jumbo
Pluspunten
goede werktijden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden6 januari 2018
Zeer gezellig team.
Heb me alleen enorm aan het lijntje gehouden gevoeld met betrekking tot mijn doorgroei mogelijkheden.
Ik wou wel, maar management bleef weigeren/uitstellen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Arrogante medewerkers en wenig uurloon
Versmedewerker (voormalige medewerker) –  Geleen5 januari 2018
Collegas doen arrogant en je werkt je kapot en krijgt weinig betaald.
Pluspunten
Lunchvergoeding alleen op zaterdag
Minpunten
Collegas
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg5 januari 2018
ik was daar aangnomen om magazijn op orde te krijgen omdat het daar een bende was.

ik heb van een vershil Emballage van 80.000 euro
teruggehaald naar 15.000 euro
Pluspunten
altijd vrolijk op de wervloer
Minpunten
ze zagen de goede dingen nooit in
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk om dood bij neer te vallen, salaris om te huilen
Aankomend Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht4 januari 2018
Ik heb een jaar lang als part-timer gewerkt bij Jumbo, en er vrijwel niks aan overgehouden.

Hoewel een 0-uren contract bij de meeste supermarkten de standaard is, kun je met zo een contract bij Jumbo net zo goed niet komen. Als je op het verkeerde moment (buiten seizoen) wordt aangenomen mag je van geluk spreken als je 2 keer in een week wordt ingeroosterd en met een salaris boven de €70 de maand uitgaat.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leerzame plek
Stagaire (voormalige medewerker) –  Sneek3 januari 2018
Erg leerzame plek met veel door groei mogelijkheden ik heb erg veel geleerd van deze stage plaats
Pluspunten
vrinedelijk
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige plek met aardige mensen
Stage (voormalige medewerker) –  Leek2 januari 2018
Het was er heel leuk en ik heb er veel werk ervaring opgedaan.
Pluspunten
Veel geleerd
Minpunten
Veel van het zelfde
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Dronten20 december 2017
Hier kreeg ik mijn eerste ervaring in klantcontact. Ik heb hier geleerd te multitasken, netjes en snel te werk te gaan en de klant zo goed mogelijk te helpen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Delfshaven20 december 2017
jumbo supermarkt heeft een leuke werksfeer. jammer dat het alleen een beetje een kleine winkel is.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een toffe gezellige werkomgeving als je je best doet
Verkoop medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid16 december 2017
Heb daar 2 jaar gewerkt en ik heb een leuke tijd gehad daar.

Het was mijn tweede bijbaantje die ik heb gehad toen dus als beginner is het een leuke ervaring als ze zo tof met je zijn.

Dan kan je in iedergeval zien dat er hele toffe bedrijven zijn die je ook gunnen om lekker centjes te verdienen
Pluspunten
Maaltijdvergoeding als je van 3 tot sluitingstijd werkt
Minpunten
Soms nare klanten maar daar moet je tegen kunnen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Oude Pekela14 december 2017
Leuk bedrijf fijne collega's en vele doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werknemers
Werknemer (voormalige medewerker) –  Den Haag10 december 2017
Ik moest 6 uur avonds beginnen tot 10 uur.
Wat ik geleerd heb is vakkenvullen.
Ik had paar teamleiders die mij goed gingen motiveren en gingen leren.

Het moeilijkste vond ik dat ik veel vracht moest vullen in een korte tijd.
Het leukste vond ik de teamleiders en de klanten die gezellig waren.
Pluspunten
gratis koffie en fruit
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 868 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,6

Reviews over Jumbo Supermarkten gesorteerd op locatie