Altijd lage prijs

Bij Jumbo houden we de prijzen laag. Met honderd dagelijkse boodschappen voor een nieuwe lage prijs.

Jumbo Foodmarkt

De overtreffende trap van klantvriendelijkheid in Nederland. Een compleet andere, geweldige winkel waar mensen echt met plezier werken. Dat is Jumbo Foodmarkt. De Foodmarkt is geïnspireerd door de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. Dat is wat we bieden. Boodschappen doen is een belevenis geworden. Wekelijks bezoeken meer dan 35.000 mensen een Foodmarkt. Dat succes smaakt naar meer. Voor zulke bijzondere winkels hebben we bijzondere mensen nodig. Mensen die ambitieus zijn en avontuurlijk. Mensen met een passie voor lekker eten. Mensen die van nature heel gastvrij zijn.

Jumbo City

Jumbo City, het nieuwe gemakswinkelconcept, combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place op het gebied van lekker en dagvers eten en drinken uit eigen keuken en bakkerij voor het ontbijt, de lunch en avondeten.

Kom langs in onze stationswinkel in Eindhoven voor een uitgebreide keuze aan verschillende ambachtelijke bereide en verse producten. Zo biedt Jumbo City vers belegde broodjes van La Place en Jumbo's verse sushi aan. Het aanbod van het product wisselt met het moment van de dag. Jumbo City verwelkomt uiteraard ook klanten voor een verse kop koffie met wat lekkers.

Onze passie is het werken met verse ingrediënten, want vers gemaakt is gewoon het lekkerst. Wij willen onze klanten op elk moment van de dag en voor elke eetbehoefte een passende gezonde oplossing bieden. Ook in de binnenstad en daar horen natuurlijk stations bij.

Reviews

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 870 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,6

Salarissen

11 salarissen doorgegeven
€ 1.220 per maand (bruto)
  • Meest gerapporteerd
€ 300
€ 2.500
19 salarissen doorgegeven
€ 1.263 per maand (bruto)
€ 300
€ 2.500
9 salarissen doorgegeven
€ 1.105 per maand (bruto)
€ 300
€ 2.500

Over Jumbo Supermarkten

Elke dag weer doet Jumbo zijn uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Niet alleen de klanten profiteren ervan: ook voor de medewerkers is het prettig én leuk om op deze manier te werken. De Jumbo formule:

'Beste service + Groots assortiment
 – meer... 

  • Bij @foodmarkt_city_groningen kun je dagelijkse boodschappen, dagverse producten én verse maaltijden kopen. Zo kun je ook zelf je pasta samenstellen, die dan ter plekke wordt gemaakt. 😋😍 Welke combi maak jij?
  • Op deze #throwbackthursday blikken we even terug naar dit supertoffe moment van Chantal met haar idool Jamie Oliver! In november bracht hij een bezoek aan Foodmarkt Amsterdam. Bedankt voor je foto Chantal! 😊
  • Thuiskomen op Blue Monday ... Hoe heb jij deze dag overleefd?
  • Gefeliciteerd Youri! 12,5 jaar in dienst bij @jumbofoodmarktbreda! 🎉
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Industrie-sector
Links
Jumbo Supermarkten website
Jumbo Supermarkten op Instagram

Twitter

Facebook