HORNBACH Reviews

39 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf!
1e verkoopster (huidige medewerker) –  Zwolle19 november 2017
Ik ben super enthousiast over de Hornbach. Het inwerk traject is zeer uitgebreid. De begeleiding is prima. Wel moet je hier ook zelf initiatief in nemen. Teamspirit is heel goed voelbaar, iedereen staat voor elkaar klaar. Het is een groot bedrijf met veel mogelijkheden, afwisselend werk en alle lagen zijn een toegankelijk aanspreekpunt.
Pluspunten
Fijne collega's, goede werksfeer, heerlijke broodjes verkrijbaar, als je 's avonds moet werken wordt er voor je gekookt.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Structuur ? Nooit van gehoord bij Hornbach
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Kerkrade10 november 2017
Van de buitenkant denk je gebeiteld te zitten, maar 1 keer op de werkvloer blijkt wel anders.
Geen vulploeg, alle levering en inruimen komen op de 'verkopers' terecht. Die ook nog eens zwaar onderbezet zijn, onafhankelijk welke afdeling je werkt.
Waardoor er ALTIJD chaos, troep, volle gangen en lege rekken zijn.
Verkopen doe je maar vanaf de pallet omdat inruimen geen optie is, het is of meteen té veel of meteen niet op voorraad.

Management went alles af met een lach en neemt je niet serieus, bedrijfsleiders laten je eerder lijden dan dat ze je begeleiden.
Ze schuiven je de klanten meteen door zonder ook maar moeite te doen om te kijken of ze zelf iets kunnen betekenen, omdat de peuk in de kantine tóch belangrijker blijkt te zijn.

Dan komt dé dag..... Het rayonhoofd komt langs en in 1 keer moet alles volgens de regels, komen er uitzendvulploegjes en moet alles in 1 dag spik en span zijn.

Daarna ? Chaos again......

Onderling op de afdeling kan je er best wat van maken met elkaar, tenminste mijn ervaring.
Leuke groep gehad en veel gelachen, maar ook wel een keer goed gebotst haha
Pluspunten
Aangeboden Cursussen en de maaltijdenregeling
Minpunten
Management, (minimum)Loon, geen structuur en orde
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Zwolle20 september 2017
Bij Hornbach ben ik in een warm bad binnengekomen. De werksfeer is goed en informeer. Het senior management is geïnteresseerd en heeft aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Hornbach is een bedrijf met veel hectiek wat het werk afwisselend en dynamisch maakt.
Binnen Hornbach wordt gestructureerd gewerkt. Hier moet je mee om kunnen gaan. Voordeel is dat de lijnen en taakverdeling erg duidelijk zijn.

Er wordt veel geïnvesteerd is personeel: er is ruimte voor scholing en wanneer een medewerker zichzelf op positieve wijze laat zien is er ruimte om, onder begeleiding, door te groeien.

Werk je de koopavond? Dan wordt er zelfs voor je gekookt!
Pluspunten
Aandacht, informele werksfeer, afwisseling en dynamiek.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag29 augustus 2017
Heel leuk om er te werken al hangt dat wel af van de afdeling waar je op staat, het moet natuurlijk wel bij je passen.
Pluspunten
gratis avondeten
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed managment
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam7 juli 2017
Geen goed plan en maar schuiven met medewerkers.
Fijne collegas
Pluspunten
Fijn personeel
Minpunten
Slecht managment
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Zaandam26 juni 2017
Ieuk bedrijf.
Moeilijk om in vaste dienst te treden maar bij welk bedrijf tegenwoordig wel.
Fijne collegas
Pluspunten
tijden
Minpunten
geen zekerheid voor een vaste baan.
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein13 mei 2017
Super leuk om in een winkel te werken zoals hornbach.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd ruimte voor verbetering
1e verkoper (huidige medewerker) –  Alblasserdam7 mei 2017
Hornbach is altijd op zoek naar verbetering van het proces. Hierdoor ontwikkelen je jezelf iedere keer ook weer
Pluspunten
Bijscholing
Minpunten
Salarisverhoging binnen de functie
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Helaas niet mijn ideale werkgever
Medewerker ontvangst goederen (voormalige medewerker) –  Breda14 februari 2017
Leuke collega's maar ik had totaal geen uitdaging. Ik kan beter en doorgroeimogelijkheden waren er niet.
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf en hele leuke collega's
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Nieuwegein13 februari 2017
Heb hier tijdens studie gewerkt achter de kassa. Veel leuke collega's. Het is super groot dus altijd wel iemand waarmee je overweg kan. Goede opleiding gehad.
Pluspunten
Collega's, opleiding
Minpunten
Moest altijd half uur fietsen
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame bijbaan
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Sittard3 februari 2017
als kassamedewerker kan je veel bijleren over producten die in de bouw voorkomen. Handig voor later! voor de rest wordt er veel gewerkt voor een leuke werksfeer dat goed lukt. De Leeftijdscategorie verschilt tussen 18 en 50 jaar.
Pluspunten
automaten, en een verse broodjesbar
Minpunten
te grote winkel, duurt lang voordat je de kennis van producten onder de knie hebt
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dagje chaos
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Kerkrade3 februari 2017
Bij de Hornbach was ik als financieel afdelingshoofd verantwoordelijk voor alles wat met de in en uitvoer van de kassa’s te maken had. Ook was ik verantwoordelijk voor de geldstroom achter de schermen.
Minpunten
personeel had continu ruzie met elkaar
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima te doen
magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Alblasserwaard25 januari 2017
vaak et zelfde
komt neer op vakken vullen
directie eb je weini mee te maken want die zie je amper,

collea die zijn relaxt doen et zelfde werk als jou,,,
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte arbeidsomstandigheden
Goederenuitgifte medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 december 2016
In de periode dat ik bij hornbach heb gewerkd, heb ik nooit veiligheidschoenen gehad. Met de opleidingsmap is ook niks gedaan. Toegang tot het systeem onder mijn eigen naam pas na 7 weken. Als je hier wat van zei, werd het geregeld. Maar er gebeurde uiteindelijk niks mee.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Slechte arbeidsvoorwaarden
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hornbach
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Best1 november 2016
fijne collegas, goede en gezellige werksfeer op de winkelvloer.
Pluspunten
personeeluitjes
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 8Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazijn webshop online
Magazijnmedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Breda2 augustus 2016
Zware producten van de stelling in de winkel halen en sjouwen was een beetje minder.
Pluspunten
gratis maaltijden alleen op middagdienst
Minpunten
overwerk zonder pauzes
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer.
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Breda30 maart 2016
fijn bedrijf om te werken leuke collega`s en leuke werksfeer.
Pluspunten
goede faciliteiten
Minpunten
weinig afwisseling
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer en kans tot doorgroeien!
HR Stagiaire (huidige medewerker) –  Nieuwegein29 maart 2016
Het is fijn werken bij Hornbach! Toen ik hier begon werd ik goed begeleid tijdens het inwerktraject. Er is altijd tijd en ruimte voor vragen. Er hangt een gezellige, informele sfeer waardoor ik me hier snel thuis voelde. Er zijn voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen binnen Hornbach.
Pluspunten
Fijne sfeer, kans tot doorgroeien, geen dag hetzelfde, gezellige collega's
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kein niederlandische grundlichkeit
Medewerker G.U.-G.O. (voormalige medewerker) –  Breda, NB14 december 2015
Werk je drie jaar je reet uit de naad van je broek om alles zo efficient mogelijk te doen, gooien ze je buiten zonder contract wanneer net alles even tegenzit mede dankzij hun inmenging en implementatie.
Pluspunten
Veel collegas
Minpunten
Management is laks
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote werkplaats
Logistiek medewerker lijn4 (voormalige medewerker) –  utrecht21 oktober 2015
Het leukste was dat t in de avond uren werd t was rustiger kwa klanten dus ik kon wat vooruit werken
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
geen bier op t werk
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 28Rapporteren

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 85 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
2,8
Bedrijfscultuur
3,2

Reviews over HORNBACH gesorteerd op locatie