HEMA Reviews

253 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag23 oktober 2017
Ik vond het een leuke ervaring. Ik heb nog steeds contact met mijn oude collega’s. Alleen ben ik te oud om daar te werken.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
In de winter 4 uren in de week
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Den Haag12 oktober 2017
geen, te lang geleden maar werksfeer was prima collega's waren top
Pluspunten
werk op verschillende afdelingen
Minpunten
te laag loon
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dokkum11 oktober 2017
Heb gewerkt op verschillende afdelingen.Brood- vlees-kaas-gebak en lunchroom.
Pluspunten
Veel variatie.
Minpunten
Geen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Hulpverkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Druten9 oktober 2017
Mijn baas en de collega’s bij het filiaal waar ik werk zijn allemaal heel aardig en iedereen helpt elkaar als het moet. De werksfeer is heel fijn.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorme betrokkenheid, mooie producten
HRM (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 oktober 2017
Ongezond werkklimaat op het hoofdkantoor. Slechte work/life balans. Te korte-termijn gericht t.a.v. beleid.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Koffietijd
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV7 oktober 2017
Gezellige sfeer met veel vaste klanten die gezellig een kop koffie en een gebakje, of een lekkere lunch bij mij kwamen halen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige medewerking
verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium7 oktober 2017
het was een leuke stage ervaring, nu weet ik hoe het binne het bedrijf gaat
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super gezellig
food medewerkster (voormalige medewerker) –  Gorinchem6 oktober 2017
het inwerken kan beter maar op dat na heb je hele leuke en aardige collegas die je goed helpen en begeleiden
Pluspunten
leuk werksfeer
Minpunten
slechte inwerkperiode
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een echt familie bedrijf
Etaleur, groepsleider (voormalige medewerker) –  Breda5 oktober 2017
Een bedrijf waar je s'morgens met een frisse blik de dag begon!
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
nvt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht3 oktober 2017
Erg leuke collega's en veel mogelijkheden om dingen te leren
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good summer job
Sales associate (voormalige medewerker) –  Netherlands30 september 2017
good place to work the summer, but not ideal for anyone looking for a flexible working schedule. strict working hours, minimum pay and long hours at work. co-workers are nice and health and security is taken seriously.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Nijmegen28 september 2017
Iedere dag was anders, als hulp kon je alle troep van de vaste medewerkers opruimen. We werden betaald tot een bepaalde tijd, maar soms waren we nog 45 minuten op de vloer en mochten we niet weggaan. Ik snel geleerd hoe ik moet leiden, omdat de doorstroom van hulpkrachten heel hoog ligt. De teamleiders weten vaak ook niet de antwoorden op vragen of vragen het aan de hulpen die het dan wel weten. Het moeilijkste van de baan is om in het begin snel mee te kunnen draaien in een omgeving waar niemand precies weet wat gedaan moet worden. Het leukste van de baan zijn de collega's. Vaak bouw je snel een band op met je collega's omdat jullie in hetzelfde schuitje zitten
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Slechte planning
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem26 september 2017
Afwisselende baan met leuke collegaas en gezellige klanten.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief
Buffetmedewerker (voormalige medewerker) –  Den haag24 september 2017
Heb er als vakantiebaan gewerkt toen nog in madurodam bij hema resturant zowel als afruimer als buffetmederwerker zeer hoge werkdruk en onpersoonlijk
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Werkdruk
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Stagiaire productkwaliteit textiel (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 september 2017
Ik ben werkzaam geweest in een klein, hecht team. Als stagiaire werd ik betrokken bij alle facetten van de afdeling. Je voelt je als medewerker betrokken bij het bedrijf.
Een fijne informele werksfeer.
Pluspunten
Informele werksfeer
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ypenburg16 september 2017
Ik had het erg naar mijn zin in het begin. Tot dat er een nieuwe manager kwam die mij had beloofd om mijn contract te verlengen en een week van te voren voordat mij contract verlengd zou worden en zeggen dat het niet zo is. Was ik wel een tikje kwaad over dat.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijfsleider begreep het vak niet
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  food medewerker14 september 2017
op de food afdeling liep het allemaal niet zoals het hoorde.
vooral op hygiëne gebied en communicatie ging het helemaal fout, dat was de reden dat ik daar weg bent gegaan.
Pluspunten
sommige goede collega's
Minpunten
bedrijfsleider
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hardstikke gezelig
Stagaire (voormalige medewerker) –  Bolsward14 september 2017
het moeilijkste van het vak is de namen van bepaalde dingen onthouden.
hele gezellige zweer met de collega`s
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte planning
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Assen13 september 2017
Tijdens mijn werktijd bij de Hema stond ik op de Horeca. Hier was het management zo ontzettend slecht. Als nieuwe werkkracht werd ik praktisch alleen neergezet op drukke feestdagen want als mijn collega's waren ineens 'ziek' met koningsdag. Daarnaast vond de teamleider het belangrijker dat de winkel overspoeld was met personeel dan dat er genoeg mensen bij de horeca stonden. In de winkel at het personeel uit hun neus terwijl ik in de horeca in mijn eentje een restaurant mocht runnen. Want tijdens de pauzes stond je daadwerkelijk alleen in het restaurant. Dan mag je alleen gaan: afwassen, kassadraaien, schoonmaken, broodbakken, vakkenvullen, koffieschenken, gebak snijden etc. En dat is onmogelijk. Hierom ben ik ook weg gedaan. Verschrikkelijk.
Minpunten
Slecht management
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
Strategisch Inkoper (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2017
Uitdagend, afwisselend, prettige werksfeer, fijne collega's
Pluspunten
prettige werkomgeving
Minpunten
door grote veranderingen intern moeilijke communicatie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 307 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over HEMA gesorteerd op locatie