Heineken Reviews

32 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A fast paced and dynamic company
Procurement Services Manager - Corporate Office (huidige medewerker) –  Amsterdam14 januari 2018
A company which is dynamic which requires proactive and passionate individuals who are committed to the company and their role. If you have strong communication skills and have the ability to manage a fast paced environment with challenging goals then apply now!
Pluspunten
Very sociable people
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeveing met fijne collega's
Local Data Aministrator (huidige medewerker) –  Zoeterwoude-Rijndijk16 augustus 2017
Heineken is een goede werkgever, waar je heel veel mogelijkheden hebt om door te groeien of je horizon te verbreden. Het is alleen zo dat de financiële afdeling sinds een aantal jaren in Polen zit en er dus voor wat betreft banen in deze richting niet heel veel mogelijkheden zijn. Ik ben nu werkzaam als local data administrator en doe dit met veel plezier, het leuke ervan is werken met veel verschillende mensen en afdelingen. Minpunt is dat er niet heel veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden zit.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf, goede werkgever.
Field Sales vertegenwoordiger (voormalige medewerker) –  Zoeterwoude20 juli 2017
Mooi bedrijf met fantastische producten, behoort tot de topbedrijven van Nederland en misschien wel de wereld. Helaas heeft ook Heineken te leiden onder de beurs, waardoor er een gedeelte van de bedrijfscultuur verloren is gegaan en men vooral bezig is met targets op de korte termijn. Maar desondanks is het nog steeds een top werkgever.
Pluspunten
Veel bedrijfsgerelateerde top evenementen
Minpunten
Targetdruk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heerlijk helder Heineken
account manager horeca (voormalige medewerker) –  zoeterwoude5 juli 2017
Vele, vele jaren geleden via de `Speciale Brigade` de opleiding tot account manager horeca gedaan. Samen mogen werken met collega´s van ALLE afdelingen die ALLEN het Echte Heineken Hart instelling bezitten. Wat een fantastische tijd was dat!! Uitstekend gekwalificeerde en gemotiveerde collega's, op alle vlakken. De, ONZE resultaten waren er ook naar!. Gezamelijk! Wat een mooi bedrijf, en ook objectief, er was geen betere werkgever!!
Helaas heb ik de teloorgang mee moeten maken op met name het gebied van management, van gemotiveerde en gelouterde managers met vele jaren ervaring, tot slaafse baantjesjagers zonder ballen en een fake Heineken Hart. Verder ook de ontwikkeling van de ´Ivoren Toren`te Zoeterwoude, waar men meer waarde hecht aan b.v. marketing, dan de ervaringen in het veld ter harte te nemen en dan adequaat te handelen. Heineken heeft zo vele steken laten vallen op velerlei vlakken. Bijvoorbeeld bij Vrumona, waar in het verre verleden Pepsi stevig op de OOH markt werd weggezet. Wat is er nu van over? Verder constateer ik met pijn in het hart - ik bezoek nog steeds uitsluitend HAB horeca - dat veel ondernemers klagen over het bedrijf in het algemeen, en ik, reeds jaren niet meer in dienst, ONS HEINEKEN blijf verdedigen en probeer de ondernemers te adviseren toch vooral door te gaan met dit prachtige merk! Helaas constateer ik ook dat heel veel echt capabele mensen dit bedrijf in de afgelopen jaren verlaten hebben, zich afkerend van het management en de huidige koers. Jammer dat de top wederom geen interesse toont in de feiten, en zich blijft verbergen. Want, waar
  meer... had het bedrijf gestaan als "we" wel de juiste koers gevaren hadden? Juist, een veel steviger positie op de markt. Zowel in volume, spreiding, merkkracht als opbrengst, winst en rendement.
Nu nog het nieuws dat Heineken de gehele distributie tak EN de drankenhandel tak gaat verkopen aan de SliGro. Zonder distributienetwerk en drankenhandel verlies je de feeling en invloed met je markt totaal. En Heineken 0.0 op de markt zetten? Totaal geen enkele band meer met het gedachtengoed en de visie van Meneer Freddy.
Huidig Management, stop de teloorgang van dit prachtige bedrijf in NL! Gegroet (een bedroefd oud werknemer, ook vertrokken uit onvrede, met nog steeds een Groen en Rood hart!)
  minder
Pluspunten
primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
de huidige koers
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Specialist Operator (voormalige medewerker) –  Zoeterwoude-Rijndijk2 juli 2017
Goede werkgever goede werksfeer
Goede voorzieningen.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
Telefonisch account management (voormalige medewerker) –  Houten13 juni 2017
Het Is een leuk bedrijf om voor te werken heb het er erg naar mijn zin gehad, ook leuke collega's
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company to work for
Trade Marketing Jr. Project Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 mei 2017
Heineken is great company to work for. The company is the king of marketing and is sponsoring a lot of different world famous events which makes it super dynamic. Really nice colleagues. The dutch culture and the horizontal management helps a lot to feel comfortable and be productive.
Perfect mix of hard work and a lot of fun
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A fun company
Senior PMO / Portfolio PMO (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 mei 2017
Heineken still retains a strong element of the "family business" feeling. Drinks in one of the company bars after work on a Friday is encouraged :-)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heineken is echt een geweldig bedrijf om voor te werken
Special Account Manager Horeca (voormalige medewerker) –  Nederland6 januari 2017
Ik heb een 'groen' hart voor Heineken. Het merk is net zoals het werk. Veel geleerd en veel mensen ontmoet. Veel nieuwe klanten voor Heineken mogen creeren.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good atmosphere and fully involved
Talent Management Analyst Intern (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 oktober 2016
Even though I was an intern at that time, I was involved in all company activities such as cross team/department/functional meetings. Heineken also provided meetings/networks for interns to learn how to apply for jobs at Heineken.
At the beginning of the internship, my supervisor and other intern were giving very clear instructions about how to do the work, including the reasons behind it so that I have a full picture of my work. Later my supervisor gave me full responsibilities of my job areas and engaged me to more tasks. I enjoyed communicating with different regions to find out accurate talent data, even though there were different systems in different regions. We found out best ways to work with other regions. I also improved a lot with my Excel and power point skills.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb voornamelijk voor Heineken Experience gewerkt
Sr. Project Manager COZ Marketing (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 oktober 2016
Heineken was een klant van COZ Marketing en ik heb aan mooie projecten mogen meewerken.
Pluspunten
Locatie
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot erg geautomatiseerd bedrijf dat kan ik waarderen.
Productiemedewerker/Operator (voormalige medewerker) –  Zoeterwoude-Rijndijk2 oktober 2016
heel leuk bedrijf maar ze hebben bijna alleen maar heftruck werk wat het erg saai maakt
Pluspunten
veel collegas
Minpunten
slechte keuken
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf prettige collegas
Allround Operator (huidige medewerker) –  Den Bosch23 april 2016
Er is geen dag hetzelfde, dit houd in er dat je erg flexibel moet zijn, Ook een technisch inzicht hebben en logistiek moet je ook over vaardigheden beschikken, Als je aangeeft dat je kennis te kort komt zijn er lego mogelijkheden om je op het juiste niveau te doen komen, de directie kennen de meeste mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd dan ook bij voornaam, en ze zijn ook betrokken naar je algemene gesteldheid en doen er dan ook alles voor om je te begeleiden, je werkt met een vaste ploeg die meestal bestaat uit vaste medewerkers en aangevuld met uitzendkrachten. Het moeilijkste van mijn baan is toch wel mijn inpakmachine van Schubert, hier zitten 22 robots in en ik ben dus verantwoordelijk voor het functioneren en schoonhouden en wegleren van mijn kennis.
dit is ook tevens het leukste, collega's vertrouwd laten maken met deze complex machine.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige maar toch ook serieus op werk gebied
Operator (voormalige medewerker) –  Den Bosch18 februari 2016
een typische dag op het werk zag er als volgens uit
ik kom aan op mijn werk en ging omkleden daar na koffie drinken met collages na een half uurtje begon de dag en vroeg ik aan mijn collages wat er kon worden gedaan voor bij de machines en tegen woordig is het zakken in een machine hangen maar een jaar geleden moes alles nog met de hand en dat vont ik persoonlijk fijner een maal als we dan de zakken in de machines hebben gehangen daar na ging ik weer naar boven om te vragen aan mijn collages of er nog iets anders was om 11 uur gingen we altijd pauzeren en daar na gingen we nog meer zakken vervangen en de lege gooide we weg
Pluspunten
elke vrijdag gratis bier
Minpunten
te lang stil zitten
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb daar tot mijn grote genoegen ruim 25 jaar gewerkt
Account manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH15 november 2015
Contact met diverse soorten van ondernemers. Van kroegbazen tot managers van grote horeca organisaties.
Zeer goede werksfeer enin een prettige omgeving om in te werken. Vertrouwen, collegialiteit, werken met prachtige producten.
Pluspunten
Alles
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zie CV
Technoloog/kwaliteitsverbeteraar (huidige medewerker) –  Den Bosch, NB10 augustus 2015
Dynamische werkomgeving, Continue verbetercultuur middels Total productive management (TPM). Open en directe cultuur met prettige collegiale sfeer. Moeilijkste van de baan om gestructureerd te blijven werken en niet in de waan van de dag vast te lopen. Het leukste van de baan om met multidisciplinair problemen te elimineren en nieuwe procesverbeteringen te initiëren.
Pluspunten
Internationaal bedrijf met ruime loopbaan mogelijkheden.
Minpunten
Lange communicatielijnen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam en saamhorigheid
machine operator (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB7 januari 2015
ik werk momenteel bij heineken in den bosch
dit is een bedrijf die veiligheid hoog in het vaandel heeft.
Ook de interne opleidingen zijn er prima geregeld.
de samenwerking met het personeel is er erg fijn
al met al een goed bedrijf
Pluspunten
veiligheid
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alround administratief medewerkster
allround administratief binnendienst medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB23 december 2014
leerzame berijf.
collega's zijn gezelllig. je kan er veel ervaring opdoen
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige sfeer en fijne collega's
Logistiek Medewerker/Groepsleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord, ZH4 november 2014
Een drukke baan, wat wel elke dag anders is. Korte lijnen met de sales managers, portfoliomanagers en supervisor. Duidelijke richtlijnen. Fijne collega's die wat voor elkaar over hebben en elkaar helpen waar nodig is. Geen dag is hetzelfde en direct en indirect leiding geven aan 50 fte lijkt moeilijk, maar door duidelijk en concreet te zijn tegenover de medewerkers, vind je hierin veel commitment. Het leukste van deze baan was wel het contact, niet alleen met de collega's, maar nog belangrijker was het contact met de klant. Door eerlijk en oprecht te zijn, had je al een voorsprong.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed georganiseerd bedrijf
Operationeel Supply Chain Planner (huidige medewerker) –  Den Bosch, NB15 juli 2014
Heineken Nederland Supply is een grote speler in Nederlad voor wat betreft Brouwen verpakken en distribueren van Bier in nerderland en over de Wereld. Grote klanten zijn o.a. Nederland, Amerika en china.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarde
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 309 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,8
Bedrijfscultuur
4,1

Reviews over Heineken gesorteerd op locatie